Συγχαρητήρια από μαθητές!

Συγχαρητήρια από μαθητές!

Τα συγχαρητήριά τους θέλησαν να δώσουν μαθητές σχολείου του Κορινού, στέλνοντας επιστολή στους ανθρώπους του Πιερικού.

Οι μαθητές και ο δάσκαλος της Δ1 τάξης του 1ου δημοτικού σχολείου Κορινού, συνεχάρησαν την ομάδα του Πιερικού με αφορμή τη νίκη του επί του Θρασύβουλου, δείχνοντας έμπρακτα την στήριξή τους στην ομάδα.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Θερμά   συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, στο προπονητικό επιτελείο, στη   διοίκηση και στους φιλάθλους της μεγάλης οικογένειας του ΠΙΕΡΙΚΟΥ

Θέλουμε,να σας διαβιβάσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για το ποδοσφαιρικό   πρόσωπο που επιδείξατε, όπου σας απόλαυσαν χιλιάδες τηλεθεατών σε Ελλάδα   και εξωτερικό, κάνοντας υπερήφανους τους απανταχού Πιεριείς και   ιδιαίτερα τα νέα παιδιά.

Η   χθεσινή απόδοσή σας αποδεικνύει περίτρανα ότι δεν έχουν σημασία τα   μεγάλα ονόματα και οι ακριβές μεταγραφές, αλλά η συστηματική δουλειά που   επιτελείτε και επιτελείται στον ΠΙΕΡΙΚΟ εδώ και καιρό και η πίστη στο   στόχο.

Ιδιαίτερα   αποκαλυπτική παρουσιάστηκε στο προχθεσινό παιχνίδι του πρωταθλήματος  με  το ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟ η ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, καθώς οι ποδοσφαιριστές μας  έδειξαν  όχι μόνο την αξία τους, αλλά και τα τεράστια αποθέματα ψυχικών  δυνάμεων  που διαθέτουν οι ποδοσφαιριστές του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, οι οποίοι όχι  απλώς  αξίζουν, αλλά δικαιούνται συμπαράστασης από όλους τους Πιεριείς,  αφού  δείχνουν με τον καλύτερο τρόπο ότι πάντα κάνουν το καλύτερο και  συχνά  μάλιστα υπερβαίνουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να έρθει το  ποθητό  αποτέλεσμα.

Με   επιμονή και αποφασιστικότητα καταφέρατε κάτι που στην αρχή της χρονιάς   φαίνονταν δύσκολο, αλλά στη διάρκεια της σεζόν το κατακτήσατε  βήμα-βήμα,  αγώνα-αγώνα με την παρουσία σας στον αγωνιστικό χώρο.

Ο   σύλλογος αυτός του ΠΙΕΡΙΚΟΥ που άνδρωσε γενιές ποδοσφαιριστών και τους   μετέδωσε ότι «η περηφάνεια και η αξιοπρέπεια έχουν νόημα στον   αθλητισμό», μπορεί να αισθάνεται σίγουρος για το μέλλον του.

Με   την απόδοσή σας αυτή, επάξια ανεβάσατε το πιερικό ποδόσφαιρο στο θρόνο   του Ολύμπου εκεί ψηλά, κάνοντας όλους εμάς υπερήφανους.

Ευχόμαστε   στην ομάδα κάθε επιτυχία στο αγωνιστικό πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, η   ομάδα να έχει ανάλογη πορεία και να τιμήσει το πιερικό ποδόσφαιρο και τη   λαμπρή ιστορία της.

Ακόμη μια φορά νιώσαμε υπερήφανοι για την ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ  μας.

Θα   ήθελα να σας διαβεβαιώσουμε, ότι θα είμαστε δίπλα σας αρωγοί, όπως   δίπλα σας θα είναι όλοι οι Πιεριείς, συμπαραστάτες μέχρι το τέλος αυτού   του ωραίου, δύσκολου και ονειρεμένου πραγματικά ταξιδιού που   ολοκληρώνεται το καλοκαίρι με το τέλος του πρωταθλήματος.

Σας   ευχαριστούμε για τα υπέροχα συναισθήματα που μας χαρίσατε το βράδυ της   Δευτέρας στο παιχνίδι με την ομάδα του ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΥ κι ευχόμαστε πάντα   επιτυχίες...., γιατί αυτή η συγκροτημένη ομάδα συνεχίζει να έχει παρόν   και μέλλον.

Το   Σάββατο ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ μας καλεί, ας ανταποκριθούμε κι ας συμπαρασταθούμε   στο ραντεβού με τη λαμπρή ιστορία του, γιορτάζοντας  την Ανάσταση με τη   συμπλήρωση των 50 χρόνων παρουσία στα γήπεδα της πατρίδας μας.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΣ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΑΓΑΠΗ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ ΚΙ ΑΣ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Με εκτίμηση ο δάσκαλος Βασίλης  Τσακιρίδης και οι μαθητές της Δ1 του Δημοτικού Σχολείου Κορινού».



Μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το Eurojackpot μοιράζει απόψε 120 εκατ. ευρώ  - Στις 21:15 η κλήρωση
Το Eurojackpot μοιράζει απόψε 120 εκατ. ευρώ  - Στις 21:15 η κλήρωση
Ολυμπιακός: Χωρίς Παπανικολάου κόντρα στην Μπαρτσελόνα - Ταξίδεψε στην Ισπανία ο Ουόκαπ
Ολυμπιακός: Χωρίς Παπανικολάου κόντρα στην Μπαρτσελόνα - Ταξίδεψε στην Ισπανία ο Ουόκαπ
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved