«Δεν κρατάω μαγικό ραβδί»

«Δεν κρατάω μαγικό ραβδί»

Έναν μίνι υπολογισμό της χρονιάς που πέρασε έκανε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου,  ο Σούλης Παπαδόπουλος.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν παρέλειψε να μιλήσει για τη δουλειά που γίνεται στον Πιερικό, τη διοίκηση, τους συνεργάτες και ποδοσφαιριστές του, τη μάχη που δίνει η ομάδα του, για την αποφυγή των play out, αλλά και την ιστορία του συλλόγου που τη Δευτέρα συμπλήρωσε πενήντα χρόνια ζωής.

«Δεν κρατάω “μαγικό ραβδί” και οι επιτυχίες έρχονται μόνο μέσα από τη δουλειά, την οποία προσπαθώ να κάνω όσο το δυνατόν καλύτερα για να πετυχαίνουμε το στόχο μας. Παίζει ρόλο και η τύχη στο ποδόσφαιρο αλλά πιο πολύ πιστεύω στη δουλειά. Αυτό είναι κάτι που προσπαθώ να περάσω και στους ποδοσφαιριστές. Σίγουρα υπάρχει θετική αύρα και "χημεία", κάτι που νομίζω πως γίνεται σε όσες ομάδες έχω δουλέψει. Το μόνο που θέλω είναι να είμαστε υγιείς» δήλωσε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός για να ευχαριστήσει διοίκηση και συνεργάτες:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου (Νίκος Θεοδοσιάδης, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, Αντώνης Παπαδημητρίου) που κάνουν εξαιρετική δουλειά όπως και τη διοίκηση. Ξέρω ότι και σήμερα οι παίκτες θα πάρουν κάποια χρήματα, πράγμα που γίνεται τρίτη φορά τις 24 μέρες που βρίσκομαι εδώ. Δεν είναι βέβαια όλα τέλεια αλλά είναι πολύ σημαντικό να σου δίνει η διοίκηση τα περιθώρια να δουλέψεις όπως θέλεις»

Ο Σούλης Παπαδόπουλος δεν παρέλειψε στη συνέχεια να συνεχάρη τους παίκτες του για τη μέχρι τώρα προσπάθειά τους, τονίζοντας ωστόσο πως τίποτα δεν έχει κριθεί στη μάχη της παραμονής:

«Θα ήθελα επίσης να δώσω συγχαρητήρια και στους ποδοσφαιριστές για τη μεγάλη προσπάθεια που έχουν κάνει ως τώρα, όμως ακόμη δεν πετύχανε τίποτε. Θα χρειαστούν 42 βαθμοί για να αποφύγουμε τα πλέι άουτ. Το όριο ίσως κατέβηκε λίγο, γύρω στους 40, αλλά χρειαζόμαστε άλλους 4-5 πόντους για να μην έχουμε καθόλου άγχος.

Όσον αφορά τη μέχρι τώρα πορεία, αλλά και τα ερχόμενα παιχνίδια ανέφερε:

«Τώρα ακολουθεί δύσκολο παιχνίδι με την πολύ φορμαρισμένη Δόξα Δράμας, μετά παίζουμε εκτός έδρας με τον Εθνικό Αστέρα που κινδυνεύει, υποδεχόμαστε έπειτα τον ΟΦΗ που διεκδικεί την άνοδο και κλείνουμε τη σεζόν στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό που πέρυσι έπαιζε στη Super League.

Αν θέλει κάποιος να είναι καλός ποδοσφαιριστής, πρέπει να δείχνει διάρκεια και σταθερότητα. Εμείς κάθε μέρα γινόμαστε λίγο καλύτεροι σε όλα και οργανωνόμαστε καλύτερα. Είμαι πιεστικός προς τα παιδιά αλλά αν δεν το έκανα αυτό τότε θα ήμασταν στα play out. Πρέπει να κάνουμε προσπάθεια μέχρι το τέλος για να μην έχουμε άγχος και να έχουμε τη δυνατότητα να δούμε και κάποια άλλα πράγματα στα τελευταία παιχνίδια. Θα προσπαθήσουμε το Σαββάτο να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Για τις απουσίες που έχει να αντιμετωπίσει για ακόμα μία φορά, ο Παπαδόπουλος είπε:

«Αγωνιστικά, πήραμε ένα ρίσκο με τους επιθετικούς μας στη Φυλή, το οποίο και μας βγήκε και πήγαμε καλά. Με τη Δόξα θα λείπει λόγω τιμωρίας ο Κοντέων που μπορεί να μας βοηθήσει σε πολλές θέσεις, επιστρέφει όμως ο Χατζής που εξέτισε την ποινή του. Έχουμε κάποια μικροπροβλήματα με τους Γκουγκουλιά, Πουλάκο και Πέντα, όμως νομίζω ότι θα τα ξεπεράσουν όλοι μέχρι το ματς (σ.σ. Θα απουσιάσει βέβαια ο Γουσούλης που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα)»

Τέλος ο Σούλης Παπαδόπουλος αναφέρθηκε και στην ιστορία του συλλόγου που τη Δευτέρα συμπλήρωσε πενήντα χρόνια ζωής:

«Η ιστορία του Πιερικού είναι ένδοξη και εμείς δεν πρέπει να απογοητεύσουμε τους φιλάθλους μας, γιατί η ιστορία μιας ομάδας είναι ο κόσμος. Πρέπει να τους κάνουμε να μην έχουν άγχος, να είναι υπερήφανοι, να βλέπουν τον Πιερικό και να ευχαριστιούνται θέαμα, παίρνοντας όμως και τα αποτελέσματα»



Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ετοιμοπόλεμοι οι «πράσινοι» διεθνείς, αποφόρτιση ο Σπόραρ - Εκτός ο Μπάμπα
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ετοιμοπόλεμοι οι «πράσινοι» διεθνείς, αποφόρτιση ο Σπόραρ - Εκτός ο Μπάμπα
ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Μπήκε στις προπονήσεις ο Κάλενς ενόψει ντέρμπι
ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Μπήκε στις προπονήσεις ο Κάλενς ενόψει ντέρμπι
Αλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μια ώρα μπροστά
Αλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μια ώρα μπροστά
Μιχάλης Φιλόπουλος: 17 χρόνια από τη δολοφονία του - Το μήνυμα Ερασιτέχνη και ΚΑΕ Παναθηναϊκός
Μιχάλης Φιλόπουλος: 17 χρόνια από τη δολοφονία του - Το μήνυμα Ερασιτέχνη και ΚΑΕ Παναθηναϊκός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved