Ενθουσιώδης υποδοχή στη Ροδιά

Ενθουσιώδης υποδοχή στη Ροδιά

Δεκτή με μεγάλο ενθουσιασμό, ζητοκραυγές, πολύ αγάπη και ζεστασιά από τους μαθητές του 5θέσιου Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Ροδιάς έγινε το πρωί της Πέμπτης (14/04) η αντιπροσωπεία του ΟΦΗ.

Αυτή αποτελούνταν από το μέλος της διοίκησης Αντώνη Κουτάντο, τον προπονητή τερματοφυλάκων Κώστα Χανιωτάκη και τους ποδοσφαιριστές Πολυχρόνη Βεζυρίδη, Γεννάδιο Ξενοδόχοφ, Άρη Γαλανόπουλο, Κώστα Κιάσσο, Γιώργο Κατσικογιάννη, Ιβάν Ρούσεφ και Μπόζινταρ Τάντιτς. 

Το «ΟΦΗ, ΟΦΗ» δόνησε την ατμόσφαιρα από τα μικρά απιδιά μόλις οι «ασπρόμαυροι» έκαναν την εμφάνισή τους λίγα λεπτά μετά τις 11.30 το πρωί στο προαύλιο του σχολείου. Οι παίκτες υπέγραψαν δεκάδες αυτόγραφα, έβγαλαν άλλες τόσες φωτογραφίες και μοίρασαν καπέλα, μολύβια και στυλούς στα παιδιά.

Την αποστολή της κρητικής ομάδας καλωσόρισαν ο διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Ροδιάς Νίκος Λέριος καθώς και ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Κώστας Αλεξανδράκης. Ο πρώτος στην σύντομη ομιλία του και απευθυνόμενος προς τους μαθητές τόνισε ότι «ο ΟΦΗ είναι η ιστορία της Κρήτης κι έχει εκπροσωπήσει επάξια το νησί τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη. Εξαίρεση δυστυχώς αποτελούν τα δύο τελευταία χρόνια όπου αγωνίζεται στη Βʼ Εθνική.

Του ευχόμαστε ολόψυχα να επιστρέψει φέτος εκεί που αξίζει να βρίσκεται, στην Αʼ Εθνική». Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η τοποθέτηση του εκπροσώπου του Συλλόγου Γονέων και  Κηδεμόνων ο οποίος ευχήθηκε «υγεία πάνω απʼ όλα στους ποδοσφαιριστές, επίτευξη των στόχων τους και καλό Πάσχα». Παράλληλα τόνισε ότι «η νεολαία της Ροδιάς είναι κοντά στην ομάδα». Ο Αντώνης Κουτάντος εκπροσωπώντας τη διοίκηση του Ηρακλειώτικου συλλόγου αφού ευχαρίστησε δασκάλους και μαθητές για τη φιλοξενία επισήμανε ότι «ο ΟΦΗ είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Κρήτης.

Είναι υποχρέωσή μας να βρισκόμαστε κοντά στα παιδιά καθώς αυτά αποτελούν το μέλλον». Ο κ. Κουτάντος δώρισε μία φανέλα του ΟΦΗ στον διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Ροδιάς Νίκο Λέριο και επίσης προσκάλεσε τον ίδιο, τον εκπρόσωπο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Κώστα Αλεξανδράκη, τους δασκάλους, τους μαθητές και όλο το σχολείο στην επόμενη εντός έδρας αναμέτρηση του κρητικού συγκροτήματος με τον Αγροτικό Αστέρα στο «Γεντί Κουλέ», αναμέτρηση η οποία θα διεξαχθεί μετά το Πάσχα.

Ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης εκ μέρους των παικτών του ΟΦΗ ανέφερε ότι «η επιθυμία του διευθυντή, των δασκάλων και των παιδιών του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Ροδιάς για την επιστροφή του συλλόγου στη Super League είναι και δικός μας στόχος και πιστεύω ότι στο τέλος θα τον πετύχουμε. Θα είναι χαρά μας να έρθουν οι μαθητές στο γήπεδο και να τους δούμε στην εξέδρα να μας υποστηρίζουν. Αυτό είναι ότι καλύτερο για μας τους ποδοσφαιριστές». Ένα από τα ωραία στιγμιότυπα της εκδήλωσης αποτέλεσε τʼ ότι έπαιξαν για λίγα λεπτά μπάλα με τα παιδιά ο Κώστας Κιάσσος παρέα με τον Μπόζινταρ Τάντιτς.



Ισπανία: Clasico από… χρυσάφι
Ισπανία: Clasico από… χρυσάφι
Oπαδός της Φενέρ διαλύει το σαλόνι του μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό
Oπαδός της Φενέρ διαλύει το σαλόνι του μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved