Παρωδία με Φαγαδάκη στον ΟΦΗ

Παρωδία με Φαγαδάκη στον ΟΦΗ

¨Αύριο (14/04/2011) αναμένεται η απάντηση της τράπεζας στην εγγυητική επιστολή που παρέδωσε ο Θεόφιλος Φαγαδάκης.

17:27 Πριν από λίγα λεπτά αποχώρησε από την τράπεζα ο Θεόφιλος Φαγαδάκης συνοδευόμενος από  αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΟΦΗ. Ο επιχειρηματίας επιβιβάστηκε εν μέσω αποδοκιμασιών, στο αυτοκίνητο του, αφού πρώτα ζήτησε υπομονή, μιας και η απάντηση της τράπεζας σχετικά με την εγκυρότητα της εγγυητικής επιστολής αναμένεται αύριο (14/04/2011).

17:08 Στο κεντρικό κατάστημα της «Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας» βρίσκετε ο επιχειρηματίας με τον Νίκο Μαχλά και παράγοντες της ΠΑΕ. Ο κόσμος της ομάδας περιμένει με… άγριες διαθέσεις έξω από την τράπεζα, προκειμένου να μάθει την αλήθεια για την εγγυητική του Θεόφιλου Φαγαδάκη.

16:51 Τεταμένη είναι η κατάσταση μεταξύ των φίλων του ΟΦΗ και του Θεόφιλου Φαγαδάκη. Στο πλευρό του κόσμου και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκος Μαχλάς ο οποίος είναι εξοργισμένος  από την στάση του επίδοξου αγοραστή.

16:47 Καθ’ οδόν για την «Παγκρήτια Τράπεζα» βρίσκονται οι διοικούντες της ΠΑΕ ΟΦΗ, ο κόσμος της ομάδας αλλά και ο Θεόφιλος Φαγαδάκης προκειμένου να ξεκαθαρίσει αν η επιστολή είναι έγκυρη.

16: 42 Ο Θεόφιλος Φαγαδάκης παρουσίασε μια φωτοτυπία σαν έγγραφο, εξοργίζοντας τον κόσμο του ΟΦΗ, μερικοί εκ των οποίων τον απείλησαν, ωστόσο με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων το κλίμα ηρέμησε.

-Μαχλάς: «Αν έστω και την τελευταία στιγμή γίνουν πραγματικότητα όσα μας είπε ο κ. Φαγαδάκης τώρα εγώ και όλο το Δ.Σ της ΠΑΕ θα ζητήσουμε υπεύθυνα συγγνώμη. Αλλιώς θα ζητήσω και από τον κ. Κουράκη (δήμαρχος Ηρακλείου) να καταθέσουν ασφαλιστικά μέτρα προς το πρόσωπο του».

-Παράγοντες ΠΑΕ: «Απάντησε μας αν πάμε με το χαρτί αυτό στην τράπεζα, θα πάρουμε 1 εκατομμύριο για τον ΟΦΗ»;

-Μαχλάς: Σας λέω εγώ ότι είναι κόλπο. Μας έχει κοροϊδέψει όλους. Το κατάλαβα τώρα. Μη τον εμπιστεύεστε. Μας είπε ότι θα δώσει τα λεφτά και θα του δώσουμε πίσω με την πρώτη ευκαιρία. Ενώ μου είχατε πει (σ.σ Φαγαδάκης) ότι θα αγοράσετε και μετοχές».

-Φαγαδάκης: «Πάμε πρώτα στην τράπεζα να δείτε αν το χαρτί που σας έφερε είναι πλαστό και μετά μπορείτε να με κατακρίνεται».

-Φαγαδάκης :«Εγώ από την πρώτη στιγμή είχα δηλώσει ότι θα κάνω κάθετι νόμιμο για να προχωρήσει η υπόθεση και να αναλάβουμε την «σωτηρία» του ΟΦΗ».

-Μαχλάς: «Ζητάω συγγνώμη από τον κόσμο του ΟΦΗ που σας εμπιστεύτηκα. Εγώ φταίω για όλα. Εγώ φταίω που τόσο καιρό σας πίστεψα. Με έχετε κοροϊδέψει ασύστολα όλο αυτό το διάστημα.» αναφώνησε αγανακτισμένος ο πρόεδρος της ΠΑΕ.

16:28 Αποδείξεις ότι η υπόθεση του Φαγαδάκη δεν είναι φιάσκο ζητάνε, παράγοντες και φίλαθλοι της ΠΑΕ. Με τον επιχειρηματία να απαντάει:  «Αν σας φαίνομαι ότι κάνω επιπόλαια πράγματα τότε γελάστε. Εγώ είχε όλη την καλή διάθεση να βοηθήσω. Έχουν «κοροϊδέψει» πάρα πολλοί την ομάδα και δεν θα μπω στην διαδικασία να κάνω και εγώ το ίδιο».

16: 24 «Ο οποιοσδήποτε μπορεί να βγάλει στο Μοναστιράκη μια εγγυητική επιστολή και να το παίζει επιχειρηματίας», ήταν η έκφραση που ακούστηκε στην αίθουσα από ανθρώπους της ΠΑΕ.

16: 22 Η εγγυητική είναι «μούφα» φωνάζουν παράγοντες της ΠΑΕ με τον επιχειρηματία να τονίζει πως  μέσα στην ημέρα θα μεταβεί στην «Παγκρήτια Τράπεζα» να αποδείξει το αντίθετο.

16:17 Κόντρα αναφορικά με την εγγυητική επιστολή έχει ξεσπάσει, με τον κόσμο της ομάδας να αμφιβάλει για τις προθέσεις του Θεόφιλου Φαγαδάκη.

16:09 Ο κ. Φαγαδάκης ανέβηκε στο βήμα ξεκινώντας τις δηλώσεις του.

16:01 Με ολιγόλεπτη καθυστέρηση αναμένεται να ξεκινήσει η συνέντευξη του, επιχειρηματία.

15:52 Αρκετός κόσμος της ομάδας βρίσκεται στον χώρο όπου εντός ολίγου θα ξεκινήσει η συνέντευξη του Θεόφιλου Φαγδάκη.



Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved