«Μας έσπρωξε ο κόσμος»

«Μας έσπρωξε ο κόσμος»

Στη βοήθεια του κόσμου απέδωσε τη νίκη του ΟΦΗ επί του Εθνικού ο Άρης Γαλανόπουλος.

Με δηλώσεις του στον «Athletic Radio 104,2», ο αμυντικός του ΟΦΗ μίλησε για τον αγώνα με τον Εθνικό, για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα περσινά play off.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τις εμφανίσεις του ΟΦΗ στα τελευταία παιχνίδια: «Το ευχάριστο είναι ότι η ομάδα καταφέρνει να πάρει το τρίποντο που είναι πολύ σημαντικό για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Η βαθμολογική πίεση που υπάρχει, μας δημιουργεί ένα άγχος όμως δεν επηρεάζει την εμφάνιση μας. Είμαστε ακόμα ζωντανοί στο κυνήγι της δεύτερης θέσης και όσο ξεκάθαρος και αν είναι ο στόχος, σίγουρα φοβάσαι το χειρότερο με αποτέλεσμα να είσαι συγκρατημένος. Εμείς συνεχίζουμε αυτήν την προσπάθεια και μακάρι να πάνε όλα καλά».

Για το ματς με τον Εθνικό: «Έχουμε δημιουργήσει ένα σύνολο ώστε ο καθένας από εμάς να βοηθήσει την ομάδα. Το παιχνίδι με τον Εθνικό θα ήταν πολύ διαφορετικό αν πετυχαίναμε γκολ πολύ νωρίτερα. Όταν μπει κάποιο γρήγορο γκολ, πόσο διαφορετικό γίνεται μετά το παιχνίδι. Στο ματς με τον Εθνικό, παρόλο που δεν ήμασταν ιδιαίτερα καλοί ο κόσμος μας στήριξε μέχρι το τέλος και ήταν αυτός που μας «έσπρωξε» στη νίκη».

Για την απευθείας άνοδο: «Προσωπική μου άποψη είναι ότι πρέπει να κοιτάζουμε πρώτα την δική μας ομάδα και να καταφέρουμε να μην έχουμε καμία βαθμολογική απώλεια. Ξέρουμε ότι οι βαθμοί μπορούν να χαθούν από ομάδες πολύ μικρότερες. Από εκεί και πέρα, εμείς έχοντας ως γνώμονα να κάνουμε το απόλυτο πρέπει να κοιτάζουμε και πως θα έχει στραβοπάτημα η ομάδα που βρίσκεται από πάνω μας».

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος: «Το δικό μας σκεπτικό έχει δύο πτυχές. Είτε να προσπαθήσουμε για την απευθείας άνοδο, είτε να αποκτήσουμε ένα βαθμολογικό «μαξιλαράκι» εν όψει των αγώνων των play off εφόσον τελικά διεκδικήσουμε την άνοδο μέσω αυτής της διαδικασίας. Όλα είναι σε μια λεπτή κλωστή. Κοιτάζουμε μόνο την δική μας ομάδα ούτως ώστε να έχουμε την κατάλληλη ψυχολογία που θα μας κάνει να πετύχουμε τον στόχο της ανόδου».

Για το οικονομικό πρόβλημα: «Όλοι γνωρίζουμε την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα όμως πρώτο μέλημα μας είναι να επικεντρωθούμε στο αγωνιστικό κομμάτι και πως θα πετύχει ο ΟΦΗ τον στόχο του. Θεωρώ ότι εφόσον εμείς κάνουμε το χρέος μας και από εκεί και πέρα αυτό το αγωνιστικό κομμάτι δίνει δύναμη στους ανθρώπους της ομάδας που τρέχουν για να διευθετήσουν όλα τα ζητήματα του συλλόγου».

Για την έλευση του στον ΟΦΗ: «Ένας από τους λόγους που με έκανε να έρθω στον ΟΦΗ ήταν η δυναμική αυτής της ομάδας. Κατάγομαι από επαρχία, γνωρίζω την δυναμική του ΟΦΗ και θεωρώ ότι είναι μια από τις ομάδες που μπορεί να πρωταγωνιστήσει και όχι να συμμετάσχει απλά σε ένα πρωτάθλημα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που αγωνίζομαι σε ένα γεμάτο γήπεδο και αυτή η ομάδα αξίζει να αγωνίζεται σε μεγαλύτερη κατηγορία. Το συμβόλαιο μου με τον ΟΦΗ είναι διάρκειας 1,5 χρόνου, οπότε μου αρέσει να στέκομαι στο παρόν και να μιλήσω για το μέλλον όταν είναι η ώρα».

Για τα περσινά play off: «Ο Πανσερραϊκός είχε λιγότερο άγχος από τον ΟΦΗ. Μπορεί να έγινε ότι έγινε την τελευταία αγωνιστική των play off όμως μην ξεχνάμε ότι ο ΟΦΗ είχε νωρίτερα απώλειες. Όμως είναι άδικο να κρίνονται οι κόποι μιας χρονιάς μέσα από έξι αγώνες».



Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved