«Να μείνουμε στην κατηγορία»

«Να μείνουμε στην κατηγορία»

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης μιλάει για την άνοδο του ΠΑΣ αλλά και για την ελληνική πραγματικότητα στο ποδόσφαιρο.

Ο πρόεδρος της ομάδας των Ιωαννίνων, Γιώργος Χριστοβασίλης, με συνέντευξη που παραχώρησε στον «Sentra FM» μίλησε για την επιστροφή του ΠΑΣ στα «σαλόνια» της Superleague αλλά και για τους στόχους της.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο κ. Χριστοβασίλης:

Για την άνοδο του ΠΑΣ Γιάννενα στην Superleague: «Είναι εύκολα και δύσκολα τα πράγματα. Εκτός από την άνοδο θέλουμε να βγούμε και πρώτοι στη βαθμολογία, κάτι το οποίο δεν συνέβη και τις 6 φορές που ανεβήκαμε. Θέλουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά βασικός μας στόχος είναι η άνοδος και γι’ αυτό θα παλέψουμε».

Για την προσπάθεια που έκανε η ομάδα όλη τη χρονιά: «Η Β’ Εθνική είναι δύσκολη κατηγορία και για να φτάσουμε στο σημείο διεκδικούμε ξανά την άνοδο αυτό σημαίνει ότι  έμειναν πολλοί παίκτες στην ομάδα από τη στιγμή που πέσαμε και προσπαθήσαμε με το υπάρχον υλικό να «παλέψουμε». Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και σύντομα θα επαναφέρουμε την ομάδα στη Superleague».

Για τους στόχους του ΠΑΣ στη μεγάλη κατηγορία: «Οπωσδήποτε το να ανεβαίνεις και να πέφτεις στην κατηγορία είναι δύσκολο και έχει κουράσει πάρα πολλούς. Στόχος είναι να εδραιωθούμε στη κατηγορία γιατί το αξίζει η ομάδα αλλά και όλος αυτός ο κόσμος που έχει».

Για την ελληνική πραγματικότητα στο ποδόσφαιρο: «Έχουν κουράσει τον κόσμο όλα αυτά. Πρέπει να γίνει κάθαρση και να πληρώσουν οι ομάδες ώστε να επαναφέρουμε το ποδόσφαιρο εκεί που πρέπει. Διαφορετικά με το να λέμε αλλά να μην κάνουμε τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει η κατάσταση. Πρέπει τα πράγματα να μπουν στην θέση τους από την Πολιτεία, αλλά και την ΕΠΟ και να βγουν στη φόρα όλα, ώστε να πληρώσουν οι ένοχοι».

Για το αν η οικονομική κρίση θα επηρεάσει τον σχεδιασμό της ομάδας για την επόμενη χρονιά: «Είναι δύσκολο και θέλει μεγάλη προσπάθεια. Οι κινήσεις που θα γίνουν θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές. Θα έλεγα να φέρουμε πιο οικονομικούς ποδοσφαιριστές αλλά κάτι τέτοιο δεν γίνεται γιατί οι παίκτες δεν καταλαβαίνουν από κρίση. Αυτοί παίζουν ποδόσφαιρο και ζητάνε τα λεφτά που δικαιούνται. Παρά τη δύσκολη κατάσταση θα βρούμε τρόπους να ανταπεξέλθουμε αλλά όπως είπα και πριν αν δεν επέλθει κάθαρση στο ποδόσφαιρο δεν πρόκειται να γίνει τίποτα.

Τέλος, κάνοντας μια πρόβλεψη για τις ομάδες που θα ανέβουν μαζί με τον ΠΑΣ είπε: «Το Αγρίνιο είναι μια ομάδα που μαζί με μας είναι σε πορεία ανόδου και πιστεύω ότι θα περάσει απευθείας χωρίς μπαράζ. Στα μπαράζ οι ομάδες είναι σε πολύ καλή κατάσταση και δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια, αν και βλέπω ένα ελαφρύ προβάδισμα σε Λεβαδειακό και ΟΦΗ».



Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved