Κώτσιος: «Έχουμε χημεία»

Κώτσιος: «Έχουμε χημεία»

Το «κράμα» μεταξύ έμπειρων και νεαρών ποδοσφαιριστών που έχουν φιλοδοξίες είναι το… μυστικό του ΠΑΣ Γιάννινα, όπως ανέφερε ο Ηλίας Κώτσιος.

Ο Έλληνας αμυντικός, σε δηλώσεις του στον «ΣΠΟΡ FM» υποστήριξε όπως οι Ηπειρώτες κατάφεραν να πετύχουν τον στόχο τους που ήταν η επιστροφή στην Super League, καθώς υπήρχε χημεία μεταξύ των ποδοσφαιριστών, ενώ έδωσε το σύνθημα και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, ο Ηλίας Κώτσιος, μίλησε για:

Το αν ο ΠΑΣ Γιάννινα εξασφάλισε την άνοδο στην Super League: «Βαθμολογικά θέλουμε ακόμα τέσσερις βαθμούς για να εξασφαλίσουμε την άνοδο. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε γιατί είμαστε μεγάλη ομάδα και θέλουμε να δώσουμε τη χαρά στον κόσμο μας και σε εμάς, με την πρώτη θέση. Σίγουρα είναι δύσκολα τα παιχνίδια που απομένουν, τόσο εντός έδρας, όσο και εκτός και πρέπει να είμαστε σοβαροί για να κάνουμε τον στόχο μας πραγματικότητα».

Το αν η βαθμολογία αντιπροσωπεύει την διαφορά των ομάδων: «Μέχρι στιγμής αυτό δείχνει. Οι δύο ομάδες που είναι στις πρώτες θέσεις και ο ΟΦΗ είναι οι πιο σταθερές ομάδες. Έχουν κάνει την μικρότερη… κοιλιά. Εμείς είμαστε στην πρώτη θέση από την αρχή του πρωταθλήματος και συνεχίζουμε εκεί. Αυτό δείχνει ότι είμαστε μια σοβαρή ομάδα και ο στόχος μας είναι να επιστρέψουμε στην Super League. Αν ο ΟΦΗ δεν είχε αυτά τα προβλήματα, θα ήταν πολύ πιο κοντά στις δύο πρώτες θέσεις. Για αυτό τον λόγο βρίσκεται εκεί. Είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία, με πολύ κόσμο και τεράστια δυναμική. Μέσα από τα play off νομίζω ότι θα πάρει το εισιτήριο για την Super League».

Το στοιχείο της φετινής επιτυχίας: «Είναι η χημεία. Έχουμε έμπειρους ποδοσφαιριστές, αλλά και νεαρούς όπως ο Κεϊτά που παίζει για πρώτη φορά επαγγελματικά και στέκεται πολύ καλά στο πρωτάθλημα. Αλλά και ο Ντε Βινσέντι και άλλοι ποδοσφαιριστές και το κράμα αυτό μας οδηγεί. Το πιο σημαντικό είναι ότι έχουμε πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια».

Τη Λάρισα και αυτά που θα πρέπει να έχει για να επιστρέψει άμεσα στην πρώτη τη τάξει εθνική κατηγορία, καθώς υπάρχουν περιπτώσεις ομάδων που ο υποβιβασμός δεν ενήργησε καλά: «Να πω ότι δεν πιστεύω ότι θα γίνει αυτό με την Λάρισα, γιατί διαθέτει πολύ κόσμο και ο πρόεδρος της είναι… εγωιστής και θα κάνει τα πάντα για να επανέλθει στην Super League.

Αυτό που πρέπει να κάνει είναι να κρατήσει τους έμπειρους παίκτες που έχει στο ρόστερ, και μαζί με κάποιους νέους παίκτες, κυρίως Έλληνες, να κρατήσουν την ομάδα. Εγώ για πρώτη φορά έπαιξα στην Β’ Εθνική και τα πράγματα είναι δύσκολα, από τις γηπεδικές εγκαταστάσεις, από θέμα ποδοσφαίρου, διαιτησίας και υπάρχει τεράστια διαφορά από την Super League. Αν δημιουργήσει μια ομάδα με έμπειρους και νέους παίκτες με φιλοδοξίες θα μπορέσει να επιστρέψει στην Α’ Εθνική».



Πέτυχαν με μαχαίρι ποδοσφαιριστή στην Κολομβία - Κοίταζε έντρομη η βοηθός (vid)
Πέτυχαν με μαχαίρι ποδοσφαιριστή στην Κολομβία - Κοίταζε έντρομη η βοηθός (vid)
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved