«Νίκη... έξι βαθμών!»

«Νίκη... έξι βαθμών!»

Ως νίκη... έξι βαθμών χαρακτήρισε το πολύτιμο «τρίποντο», που κατάφερε να πετύχει η Ηλιούπολη κόντρα στον Εθνικό Αστέρα, ο ένας εκ των δύο σκόρερ του κυριακάτικου «διπλού».

Ο λόγος για τον έμπειρο επιθετικό των «κυανέρυθρων», Τάσο Θάνο, ο οποίος με αποκλειστική συνέντευξη στο Onsports, μίλησε μεταξύ άλλων, για το γκολ που πέτυχε, για το αν είναι πλέον εφικτός ο στόχο της Ηλιούπολής να αποφύγει τα Play out, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί μεταξύ άλλων και για την ερχόμενη αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Τάσου Θάνου στο Onsports:

-Την Κυριακή (10/4) καταφέρατε να πετύχετε μία σπουδαία νίκη κόντρα στον Εθνικό Αστέρα. Πλέον επικρατεί αισιοδοξία για αποφυγή των play out; «Σίγoυρα, κάναμε ένα σημαντικό βήμα , προκειμένου να αποφύγουμε την διαδικασία των Play out. Πέραν αυτού όμως κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που έχει ίδιους στόχους με εμάς, δηλαδή αυτή η νίκη, ήταν σαν να κερδίσαμε δύο φορές! Πλέον έχουμε εμείς ένα σημαντικό προβάδισμα, ωστόσο πρέπει να παλέψουμε μέχρι τέλους».

-Χάρη σε εσένα η ομάδα σου έκανε το πρώτο βήμα για την νίκη. «Αρχικά, όσον αφορά την αγωνιστική εικόνα, θεωρώ ότι είχαμε τον έλεγχο του ματς από τα πρώτα λεπτά του αγώνα. Δεχθήκαμε τυχαία ένα γκολ και στην συνέχεια καταφέραμε να φέρουμε το παιχνίδι στα ίσια. Δεν έχει σημασία αν έβαλα εγώ το γκολ ή κάποιος άλλος συμπαίκτης, σημασία έχει ότι πήραμε τελικά αυτό που θέλαμε».

-Πως κρίνεις την γενικότερη εικόνα της Ηλιούπολης τη φετινή χρονιά; « Κατά την διάρκεια της σεζόν φέρναμε κάποια αψυχολόγητα αποτελέσματα. Δηλαδή, δεν καταφέραμε να νικήσουμε κάποιες ομάδες χαμηλότερης ποιότητας, ενώ καταφέραμε να φέρουμε θετικά αποτελέσματα κόντρα στους μεγάλους της κατηγορίας».

-Επόμενη μέρα για την Ηλιούπολη είναι το ματς με τον ΟΦΗ. Πόσο δύσκολος αγώνας πιστεύεις ότι θα είναι; «Κοιτάξτε, θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε μία από τις ομάδες, που διεκδικεί την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ και σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Αν καταφέρουμε όμως εμείς να δείξουμε το καλό μας αγωνιστικό πρόσωπο δύσκολα θα το χάσουμε».

-Προσωπικές σου φιλοδοξίες; "Να βοηθήσω αρχικά την ομάδα μου σε αυτές τις τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν , ώστε να πετύχει τους στόχους της. Εκτός αυτού όμως, ακόμη προσωπική μου φιλοδοξία είναι να πάρω μεταγραφή σε μία καλή ομάδα, χωρίς να θέλω να υποβαθμίσω την ποιότητα της Ηλιούπολης».

-Ποια η άποψη σου για το φετινό πρωτάθλημα της Football League; «Το φετινό πρωτάθλημα μπορώ να πω ότι το χωρίζω σε τρεις κατηγορίες. Η πρώτη έχει τρεις ομάδες που έχουν κάνει τη διαφορικά και προσωπικά για εμένα θα είναι αυτές που του χρόνου θα βρίσκονται στη Σούπερ Λιγκ. Ο λόγος για τον ΠΑΣ, τον Παναιτωλικό και τον ΟΦΗ, ενώ η δεύτερη κατηγορία συμπεριλαμβανομένου και των υπολοίπων ομάδων που παλεύουν μέσω των Play off, πιστεύω ότι αγωνιστικά είναι ίδιες με αυτές που παλεύουν μέσω των Play out για την σωτηρία. Στην τρίτη κατηγορία ανήκει η πεσμένη Καλλιθέα, που πιστεύω ότι είναι από τις υποδεέστερες ομάδες του πρωταθλήματος».

Συντάκτης: Αγγελική Κουρεμένου



Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (24/04) - «Πώρωση» στο ντέρμπι
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (24/04) - «Πώρωση» στο ντέρμπι
NBA: «Έσπασαν» το Μιλγουόκι οι Πέισερς - Διέλυσαν τους Μπακς και έκαναν το 1-1
NBA: «Έσπασαν» το Μιλγουόκι οι Πέισερς - Διέλυσαν τους Μπακς και έκαναν το 1-1
ΑΕΚ: Ανοίγει τις πύλες του το Μουσείο Ιστορίας | Τα ωράρια λειτουργίας κι οι τιμές των εισιτηρίων
ΑΕΚ: Ανοίγει τις πύλες του το Μουσείο Ιστορίας | Τα ωράρια λειτουργίας κι οι τιμές των εισιτηρίων
Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved