«Δώρο Θεού το «Γεντί Κουλέ»»

«Δώρο Θεού το «Γεντί Κουλέ»»

Αισιόδοξος ότι ο ΟΦΗ μπορεί να πάρει την απευθείας άνοδο, εξέφρασε με δηλώσεις του ο Φώτης Παπουλής.

Ο μεσοεπιθετικός των Κρητικών, τόνισε ότι είναι δώρο Θεού να αγωνίζεται στο Γεντί Κουλέ, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον ΠΑΣ Γιάννινα, τον Παναιτωλικό, αλλά και την αγχωτική νίκη επί του Εθνικού.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον «Κρήτη Σπορ Fm 87,6»:

Για τον αγώνα με τον Εθνικό:

«Σίγουρα πάλι ήταν ένα αγχωτικό παιχνίδι για μας αυτό με τον Εθνικό. Δόξα το Θεό καταφέραμε και βάλαμε πάλι το γκολ. Σημασία από δω και πέρα έχουμε πει ότι είναι οι τρεις βαθμοί, καταφέραμε τους πήραμε και βλέπουμε τη συνέχεια. Εντάξει σίγουρα παιχνίδι με παιχνίδι υπάρχει ένα άγχος στην ομάδα. Βλέπουμε ότι τα περιθώρια στενεύουν και θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο. Αλλά εντάξει όπως έχει πει και ο προπονητής μου νομίζω ότι και το γκολ είναι θέμα ημέρας, θέμα ικανότητας, σε τι μέρα θα βρεθεί ο κάθε ποδοσφαιριστής, παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο σ’ αυτό το θέμα.
Σίγουρα νομίζω ότι αυτό που λέει ο προπονητής μου έχει δίκιο. Τουλάχιστον όταν βλέπεις μια ομάδα να δημιουργεί ευκαιρίες και να παίζει και καλό ποδόσφαιρο είναι θέμα χρόνου νομίζω να μπει ένα γκολ. Δεν θα μπει την πρώτη φορά, δεν θα μπει τη δεύτερη, κάποια στιγμή θα μπει. Νομίζω ότι αν μπορείς να συνδυάσεις και τις καλές εμφανίσεις με τα γκολ σίγουρα είναι ότι το καλύτερο. Να μπορούμε να ευχαριστούμε κι εμείς τον κόσμο μας ο οποίος έρχεται και μας υποστηρίζει κάθε φορά».

Για τον ΟΦΗ:

«Νομίζω ότι όλοι οι καινούργιοι παίκτες έχουμε έρθει για έναν σκοπό στον ΟΦΗ. Ξέραμε που ήρθαμε, ξέραμε τι συνθήκες θα βρούμε, ήμασταν για όλα ενημερωμένοι. Νομίζω ότι χωρίς να είναι υπερβολή αγαπήσαμε όλα τα παιδιά τα καινούργια αυτή την ομάδα. Έχουμε δεθεί μ’ αυτή την ομάδα, βλέπουμε τις προσπάθειες που γίνονται και σε διοικητικό επίπεδο και σε όλα τα θέματα που συμβαίνουν μέσα στην ομάδα και στα προβλήματα και στα καλά και στα κακά. Νομίζω δένεσαι κατευθείαν με μία ομάδα και αν μπορούμε να δώσουμε ένα λιθαράκι σ’ αυτή την ομάδα με την προσπάθειά μας, με την υποστήριξη, ότι μπορούμε να κάνουμε οι καινούργιοι παίκτες, νομίζω ότι θα το κάνουμε. Και θα είμαστε κοντά σ’ αυτή την ομάδα γιατί βλέπουμε ότι αξίζει να είσαι σ’ αυτή την ομάδα κοντά».

Για τον κόσμο της ομάδας:

«Σίγουρα έχουμε πει όλοι οι παίκτες ότι είναι δώρο θεού να παίζεις σ’ αυτή την έδρα. Σε βοηθάει πιστεύω 1000%, ν’ ανεβάζεις την απόδοσή σου και να μπορείς να κερδίζεις όποιον αντίπαλο και να έρθει στο «Γεντί Κουλέ.
Θέλω να ευχαριστήσω εκ μέρους όλων των παικτών αυτό τον υπέροχο κόσμο που μας συμπαραστέκεται σε όλα τα παιχνίδια η εντός είναι ή εκτός και να του υποσχεθούμε ότι θα δώσουμε το 110% που μπορούμε για να φέρουμε αυτή την ομάδα εκεί που της αξίζει».

Για το αν μπορεί ο ΟΦΗ να διεκδικήσει την απευθείας άνοδο:

«Κοιτάξτε αυτή τη στιγμή βλέπω ότι και ο Παναιτωλικός και τα Γιάννινα δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση όπως ήταν στην αρχή του πρωταθλήματος ή λίγο πιο μετά. Δείχνουν ότι υπάρχει μια κατήφεια στην ομάδα, μια γκρίνια και βλέπουμε ότι ο Παναιτωλικός έχει κάνει δύο – τρεις συνεχόμενες γκέλες. Εύχομαι στο πιο κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος να συνεχιστούν οι γκέλες του Παναιτωλικού και των Ιωαννίνων ώστε κι εμείς αν κάνουμε το απόλυτο να μπορούμε να διεκδικήσουμε μια θέση στη δυάδα. Μας έχει δείξει αυτή τη στιγμή ότι και ο Παναιτωλικός και τα Γιάννινα δεν είναι σε καλή κατάσταση. Πιστεύω ότι στις επόμενες αγωνιστικές θα υπάρχουν ακόμα γκέλες και για τους δύο».



ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Νάτοι, νάτοι οι Πρωταθλητές» - Η ατμόσφαιρα στην «OPAP Arena» κι η αποθέωση
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Νάτοι, νάτοι οι Πρωταθλητές» - Η ατμόσφαιρα στην «OPAP Arena» κι η αποθέωση
Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι: Εκτός Χουάντσο και Μπάλντγουιν
Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι: Εκτός Χουάντσο και Μπάλντγουιν
Volley League: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό από τη ΔΕΑΒ
Volley League: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό από τη ΔΕΑΒ
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved