«Δεν θα μας επηρεάσει τίποτα»

«Δεν θα μας επηρεάσει τίποτα»

Το πνεύμα και η δύναμη ήταν αυτό που κυριαρχούσε τους παίκτες του Ιωνικού, στο εκτός έδρας παιχνίδι (10/4) με την Καλλιθέα,  σύμφωνα με τον Μανώλη  Σπυριδάκη.

Ο άνθρωπος που χάρη σε αυτόν, η ομάδα της Νίκαιας έφυγε με ένα πολύτιμο βαθμό από το «Ελ Πάσο», παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στο Onsports και μίλησε μεταξύ άλλων τόσο για τις συνθήκες που κλήθηκαν να αντμετωπίσουν οι παίκτες των «κυανόλευκων» την Καλλιθέα, αλλά και για την συμπαράσταση του κόσμου της ομάδας, που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Μανώλη Σπυριδάκη στο Onsports:


-Την Κυριακή (10/4) μπήκατε στον αγωνιστικό χώρο, αφήνοντας πίσω τα προβλήματα που ταλανίζουν τον Ιωνικό...

«Η αλήθεια είναι ότι  αυτή ισοπαλία, πέρα από καλό αποτέλεσμα, ήταν και ότι έπρεπε να αποδείξουμε πρώτα στους εαυτούς μας , αλλά και στον κόσμο, που ήρθε στο γήπεδο και σε όλους ότι ο Ιωνικός είναι καλή ομάδα. Σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων, αν και μπορούσαμε πολύ πιο εύκολα να κυνηγήσουμε μετά το 0-1 το παιχνίδι».

-Μία  «παλικαρίσια»  ισοπαλία, που ήρθε χάρη σε  δικό σου γκολ...

«Δεν έχει σημασία ποιος πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης. Ήμασταν  έντεκα ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο και δώσαμε  τα πάντα για την ομάδα μας , για τον κόσμο , αλλά και για τους εαυτούς μας, και αυτό είναι που μας κρατάει δεμένους. Δεν αφήνουμε κανένα πρόβλημα να μας επηρεάσει και έτσι θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους.  Θα είμαστε δέκα, θα είμαστε έντεκα, θα είμαστε δεκατρείς , δεν έχει σημασία αυτό, από την στιγμή , που μπαίνει κάποιος στο γήπεδο θα δίνει τον καλύτερο του εαυτό για τον Ιωνικό».

-Στον πάγκο είχατε μόνο τρεις αλλαγές, μεταξύ σας οι παίκτες πριν το παιχνίδι τι είπατε; Πως το αντιμετωπίσατε;

«Είπαμε ότι είναι 90 λεπτά, ένα παιχνίδι και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, να παλέψουμε για τον διπλανό μας , για τα παιδιά που είχαν μείνει απ'έξω. Δεν επηρεαστήκαμε από τις συνθήκες, που προετοιμαστήκαμε για έρθουμε να αντιμετωπίσουμε την Καλλιθέα και αυτό που είχαμε στο μυαλό μας ήταν να μπούμε και να παίξουμε για το καλό της ομάδας. Νομίζω ότι ήταν ένα παιχνίδι που είχε κουράγιο,  πνεύμα και δύναμη, δεν νομίζω ότι ήταν ματς τακτικής».

-Βέβαια, σε αυτή την προσπάθεια που κάνατε είχατε και στο πλευρό σας τον κόσμο.

«Σίγουρα, πήραμε σημαντική βοήθεια από τον κόσμο μας που βρέθηκε στο γήπεδο και νιώθαμε πως παίζαμε με παίκτη παραπάνω. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ γι' αυτή την στήριξη που μας δώσανε και συνεχίζουν να μας δίνουν. Μπορεί να μην έχουμε παίκτες Σούπερ Λιγκ, άλλα σίγουρα έχει παιδιά με φιλότιμο και όποιος και να μπει είτε μεγάλος είτε μικρός θα δώσει α πάντα για την ομάδα. Ξέρουμε την ομάδα, ξέρουμε τι εστί Ιωνικός και νομίζω ότι έχουμε καταφέρει πολλά».

-Πιστεύεις ότι παρόλο  τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ιωνικός, θα καταφέρεται να πετύχετε τον στόχος σας, που είναι η αποφυγή από τα play out;

«Ακόμη  και με δέκα παίκτες να είμαστε  , εμείς θα συνεχίσουμε να δίνουμε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο για το καλό της ομάδας, έτσι ώστε να πετύχει τους στόχους της».



Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: Επικό βίντεο από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ - «Ποιος; Εσύ!»
Παναθηναϊκός AKTOR: Επικό βίντεο από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ - «Ποιος; Εσύ!»
Ολυμπιακή Φλόγα: Στο Καλλιμάρμαρο η ξεχωριστή τελετή παράδοσης - Αναχωρεί με ιστιοφόρο για Μασσαλία
Ολυμπιακή Φλόγα: Στο Καλλιμάρμαρο η ξεχωριστή τελετή παράδοσης - Αναχωρεί με ιστιοφόρο για Μασσαλία
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο σχολιαστής της EuroLeague αποθεώνει το ΟΑΚΑ - «Έτρεμα από αδρεναλίνη»
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο σχολιαστής της EuroLeague αποθεώνει το ΟΑΚΑ - «Έτρεμα από αδρεναλίνη»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved