Βερόν και… στους -4!

Βερόν και… στους -4!

Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βερόν στο 86΄, ο ΟΦΗ πήρε σπουδαία νίκη απέναντι στον Εθνικό και μείωσε την διαφορά από τον Παναιτωλικό στους τέσσερις βαθμούς.

Επέστρεψαν οι ελπίδες στον ΟΦΗ για απευθείας άνοδο στη Super League, μετά τη νίκη επί του Εθνικού Πειραιώς που ταξίδεψε στην Κρήτη με πολλά προβλήματα.
Ο ΟΦΗ πλέον είναι σε απόσταση… αναπνοής από τον δεύτερο Παναιτωλικό που έχασε βαθμούς στην Κομοτηνή κόντρα στον Πανθρακικό.

Ο Νίκος Αναστόπουλος για ακόμη μια αγωνιστική παρέταξε την ενδεκάδα με αρκετές αλλαγές, άφησε στον πάγκο τους Αγρίτη και Ρούσεφ που είναι και τα βαριά χαρτιά του στην ανάπτυξη της ομάδας, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στους Ζορμπά και Βλόνταρτσικ, θέλοντας προφανώς να τους… βγάλει από την ναφθαλίνη.

Από την άλλη πλευρά, στο ντεμπούτο του στον πάγκο του Εθνικού, ο Νίκος Παντέλης έχοντας μόλις 15 παίκτες στην αποστολή του, παρέταξε αρκετά επιθετικά την ομάδα του με σκοπό να χτυπήσει τον ΟΦΗ στις αντεπιθέσεις, κάτι που κατάφερε μόλις στο 4ο λεπτό με κεφαλιά του Ουατάρα μετά από «κούρσα» και σέντρα του Γκράιμς.

Η απάντηση των γηπεδούχων στην ευκαιρία του Εθνικού ήρθε με το δυνατό σουτ του Βερόν στο 12΄, όμως ο Παγούδης με ωραία επέμβαση κράτησε ανέπαφη την εστία του, ωστόσο τη μεγαλύτερη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ ο ΟΦΗ, την έχασε στο 26΄ο Βλόνταρτσικ όταν από θέση τετ α τετ έστειλε την μπάλα άουτ.

Ο «Αναστό» βλέποντας πως η ομάδα του δυσκολεύεται να δημιουργήσει φάσεις στην περιοχή του Εθνικού, πέρασε τον Τάντιτς στη θέση του «χαμένου» Κάλαϊτζιτς στο ημίχρονο, θέλοντας να «ξεκλειδώσει» την καλή αμυντική λειτουργία των φιλοξενούμενων, κάτι και που έγινε.

Οι Κρητικοί έχασαν τρεις σημαντικές ευκαιρίες μόλις στα πρώτα 15 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου με τους Βλόνταρτσικ και Ζορμπά να μην μπορούν να χρηστούν σκόρερ.

Η επιθετική μονοτονία των γηπεδούχων συνεχίστηκε με τον Αναστόπουλο να… τραβάει τα μαλλιά του από τις πολλές χαμένες ευκαιρίες των παικτών του, ενώ στον διπλανό πάγκο ο Παντέλης έβλεπε την ομάδα του να μένει με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Φαρινόλα με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 74΄.

Οι 3.500 φίλοι του ΟΦΗ που έδωσαν το παρών στο «Γεντί Κουλέ» αντί να βοηθήσουν με τη φωνή τους την ομάδα τους, άρχισαν να πετάνε αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να διακοπεί ο αγώνας για περίπου πέντε λεπτά.

Με την επανάληψη, οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι με τον Βλόνταρτσικ μετά από ανατροπή του Σιλιγκαρδάκη και ο Βερόν από τα έντεκα βήματα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παγώνη για να κάνει το 1-0 (86΄), όπου ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Θυμηθείτε λεπτό προς λεπτό την αναμέτρηση πατώντας ΕΔΩ.



Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved