Σε σχολείο ο Πανθρακικός

Σε σχολείο ο Πανθρακικός

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος αντιπροσωπεία παικτών του Πανθρακικού επισκέφτηκε σχολείο της Κομοτηνής.

Το 10ο Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής επισκέφτηκαν οι Τζιωρτζιόπουλος, Ρεκλείτης και Βαγγελόπουλος με τον πρώην παίκτη και νυν γενικό αρχηγό της ομάδας Νίκο Μπαχαρίδη.

Οι παίκτες συνομίλησαν για αρκετή ώρα με τους μικρούς φίλους του Πανθρακικού, ενώ έπαιξαν και ποδόσφαιρο μαζί τους, δίνοντας στα παιδιά ακόμη μεγαλύτερη χαρά.

Ο Σταύρος Τζιωρτζόπουλος δήλωσε:«Αποτελεί χαρά και τιμή των ποδοσφαιριστών να βρισκόμαστε κοντά στους μικρούς μας φίλους και επίδοξους ποδοσφαιριστές. Θέλουμε να δείξουμε στα παιδιά ότι βασικό μέλημα τους θα πρέπει να αποτελεί η οριοθέτηση των στόχων από μικρή ηλικία καθώς και η επιμονή για την επίτευξη του αποτελέσματος, όποιο και αν είναι αυτό. Είτε έχουν ως στόχο την επιστήμη, είτε το ποδόσφαιρο ή τον αθλητισμό εν γένει».

Από την πλευρά του, ο διευθυντής του 10ου Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής Δημήτρης Κολτσίδας είπε: «Τα 373 παιδιά που έχει το 10ο Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής και οι 3 γυμναστές που εργάζονται σε αυτό έχουν επιτύχει υψηλούς στόχους, τόσο σε επίπεδο ατομικού αθλητισμού όσο και σε ομαδικού, αν και η υλικοτεχνική υποδομή δεν βοηθάει αρκετά προς αυτή τη κατεύθυνση. Παρ’ όλα αυτά, σε αθλήματα όπως το μπάσκετ, το ποδόσφαιρο, το βόλεϊ και το χάντμπολ, το 10ο Δημοτικό Σχολείο έχει διακριθεί σε υψηλό επίπεδο κατά τα τελευταία χρόνια. Βέβαια πέραν της διάκρισης, πρωταρχικό μας στόχο αποτελεί η ιδέα του “ευ αγωνίζεσθε” και η συνεργατικότητα στα παιδιά αυτών των ηλικιών. Σε τούτο βέβαια έχει συντελέσει και η συνεργασία που έχουμε αναπτύξει τα τελευταία χρόνια με την ομάδα του Πανθρακικού.

Η χαρά των παιδιών όταν συναντούν τους ποδοσφαιριστές και ο τρόπος με τον οποίον απορροφούν τις συμβουλές τους, μας βοηθάει στην επίτευξη του στόχου του αθλητικού ιδεώδες. Τα παιδιά σε αυτή την ηλικία χρειάζονται αυτού του είδους τα κίνητρα από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές και μπορούμε να πούμε ότι αυτό βοηθάει στην καλλιέργεια νέων ταλέντων στο χώρο του αθλητισμού. Κλείνοντας να ευχαριστήσω θερμά για ακόμη μία φορά τον Πανθρακικό για την αμέριστη συμπαράστασή του και το κοινωνικό έργο που επιτελεί».



Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved