«Ποδοσφαιρική μου ζωή ο ΟΦΗ»

«Ποδοσφαιρική μου ζωή ο ΟΦΗ»

Την πίστη του ότι ο Εθνικός θα παραμείνει στην κατηγορία, εξέφρασε με δηλώσεις του ο Θαλής Τσιριμώκος.

Σε συνέντευξή του στον «Κρήτη Σπορ Fm 87,6», ο τεχνικός διευθυντής του Εθνικού Πειραιώς τόνισε ότι όλη η ποδοσφαιρική του ζωή είναι ο ΟΦΗ, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο μέλλον του Εθνικού.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Υπάρχει μια μεγάλη συγκίνηση από την πλευρά μου που θα ξαναμπώ στο γήπεδο που έζησα μεγάλες στιγμές. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι  και για τις δύο ομάδες, καθώς και ο ΟΦΗ θέλει τη νίκη για την άνοδο, αλλά και ο Εθνικός για να παραμείνει στην κατηγορία χωρίς τα play out. Λόγω του κόσμου και της έδρας είναι φαβορί ο ΟΦΗ. Βλέπουμε όμως ότι τα παιχνίδια τα κερδίζει δύσκολα και ίσως υπάρχει πίεση στους παίκτες.
Σαν ομάδα ο ΟΦΗ έχει πάρα πολύ καλό υλικό, που νομίζω ότι είναι εφάμιλλο της Α’ Εθνικής, έχει όμως μια βαριά φανέλα και μεγάλη πίεση από τον κόσμο προς τους παίκτες είναι μεγάλη. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρει και πρέπει να τα καταφέρει και να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία, γιατί δεν του ταιριάζει η Β’ Εθνική. Είναι δύσκολη η απευθείας άνοδος, καθώς είναι λίγες οι αγωνιστικές και πολλοί οι βαθμοί που τον χωρίζουν από τη δεύτερη θέση, αλλά όμως δεν είναι αδύνατο. Έχουμε και εμείς να πάμε να παίξουμε με τον Παναιτωλικό και θέλουμε τόσο τη νίκη, ενώ είδαμε να χάνει βαθμούς και από την Καλλιθέα».

Για τον ΟΦΗ:

«Όλη η ποδοσφαιρική μου ζωή είναι ο ΟΦΗ. Η αγάπη του κόσμου στο πρόσωπό μου είναι τόσο μεγάλη που μου προκαλεί συγκίνηση. Ήμουν στην ομάδα και στα δύσκολα πρώτα της χρόνια στη Α’ Εθνική τότε που προσπαθούσαμε να παραμείνουμε, αλλά και στην ομάδα που βγήκαμε για πρώτη φορά Ευρώπη, πήραμε κύπελλο και μπήκαν οι βάσεις για την μεγάλη ομάδα της συνέχειας. Είχα συμπαίκτες μικρούς τότε σε ηλικία παίκτες όπως ήταν ο Νιόπλιας, ο Σηφάκης, ο Βλαστός και άλλα παιδιά που ήταν τότε μεγάλα ταλέντα και συνέχεια έγιναν μεγάλοι ποδοσφαιριστές.
Θυμάμαι τα παιχνίδια που παίζαμε για την Ευρώπη, τότε που ήμασταν όλοι δεμένοι και μεταξύ μας και με τον κόσμο. Το κλίμα ήταν συνέχεια εορταστικό και ευχάριστο. Αν δεν είχα το πρόβλημα της μητέρας μου θα έμενα για πάντα στο Ηράκλειο και δεν θα γύριζα στην Αθήνα. Όλα αυτά που ζήσαμε τότε ήταν πρωτόγνωρα για όλους μας. Ζήσαμε αξέχαστες στιγμές και δεν θα ξεχάσω ποτέ τότε που είχαμε πετύχει εκτός έδρας μια νίκη επί της ΑΕΚ, που έφερε πάρα πολύ κόσμο στο αεροδρόμιο. Δεν θέλω καν να σκέφτομαι ότι ο ΟΦΗ είναι στη Β’ Εθνική, αυτή η ομάδα δεν πρέπει με τίποτα να συνεχίζει να βρίσκεται χαμηλά».

Για τον Εθνικό:

«Δεν μπορούσα να τα κάνω όλα εγώ και ήταν κάτι που το είχα πει στον πρόεδρο, για αυτό ήρθε στην ομάδα σαν προπονητής ο κ. Παντέλης και εγώ έγινα τεχνικός διευθυντής, αλλά το μεγάλο πρόβλημα και στη δική μας ομάδα είναι το οικονομικό. Έχουμε καλό υλικό και πιστεύω ότι αν καταφέρουμε να ξεπεράσουμε το οικονομικό θέμα, τότε θα έχουμε ακόμα καλύτερη συνέχεια».



Γκάφα ολκής από οπαδούς της Μπαρτσελόνα - Επιτέθηκαν στο πούλμαν της ομάδας τους (vid)
Γκάφα ολκής από οπαδούς της Μπαρτσελόνα - Επιτέθηκαν στο πούλμαν της ομάδας τους (vid)
Σαρωτική η Μακάμπι Τελ Αβίβ κόντρα στην Μπασκόνια - Αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα playoffs
Σαρωτική η Μακάμπι Τελ Αβίβ κόντρα στην Μπασκόνια - Αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα playoffs
Τσέλσι: Η black list της διοίκησης - Στην έξοδο 11 παίκτες
Τσέλσι: Η black list της διοίκησης - Στην έξοδο 11 παίκτες
Στέφανος Τσιτσιπάς: Ήττα στο διπλό της Βαρκελώνης - Την Τετάρτη αντιμετωπίζει τον Όφνερ
Στέφανος Τσιτσιπάς: Ήττα στο διπλό της Βαρκελώνης - Την Τετάρτη αντιμετωπίζει τον Όφνερ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved