Χαμόγελα με Ουκάρ

Χαμόγελα με Ουκάρ

Μετά την κατάρα των συνεχόμενων τραυματισμών τις προηγούμενες μέρες επέστρεψαν τα χαμόγελα στην προπόνηση της Τρίτης (05/04) για τον Νίκο Αναστόπουλο.

Κι αυτό διότι ο Κένταλ Ουκάρ ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος ύστερα από 4 μήνες! Ως γνωστόν, ο ποιοτικός ποδοσφαιριστής είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση πριν από 16 εβδομάδες στον πρόσθιο χιαστό. Στον έμπειρο μεσοεπιθετικό δόθηκε από τον «Αλενατόρε» ο ρόλος του μπαλαντέρ στο δίτερμα χωρίς τερματοφύλακες.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ακολούθησα ένα μέρος από το κανονικό πρόγραμμα. Μετά από 16 εβδομάδες έπαιξα πάλι μπάλα με τους συμπαίκτες μου. Όλα πήγαν πολύ καλά. Έτρεξα, έκανα πολλές πάσες και γενικά δεν είχα κανένα πρόβλημα, από την πρώτη προπόνηση σε τέτοιο πρόγραμμα που ακολούθησα για πρώτη φορά μετά που έγινε η χειρουργική επέμβαση στο γόνατό μου», ανέφερε αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ ο Κένταλ Ουκάρ και συμπλήρωσε:

«Είμαι πολύ καλά, όμως θα πρέπει να έχω υπομονή να συμπληρωθούν 24 εβδομάδες από την ημέρα που έκανα την χειρουργική επέμβαση. Όλα πάνε καλά για μένα και την ομάδα μας και είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα υλοποιηθεί ο στόχος που έχουμε θέσει και δεν είναι άλλος από την επιστροφή του ΟΦΗ στη Super League».

Πάει καλά ο Σταυρακάκης
Σε πολύ καλό δρόμο βαδίζει και η αποκατάσταση του Κώστα Σταυρακάκη, ο οποίος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στον πρόσθιο χιαστό. Ο εκ των αρχηγών του ΟΦΗ ακολουθεί πρόγραμμα που περιλαμβάνει ασκήσεις με μπάλα, ασκήσεις ενδυνάμωσης και ασκήσεις για την βελτίωση της φυσικής κατάστασης.

Δεν προπονήθηκαν οι τραυματίες
Ενόψει του Κυριακάτικου (10/04, 16.00) παιχνιδιού με τον Εθνικό στο «Γεντί Κουλέ» οι τραυματίες Σαϊμπου Γιακούμπου, Ερόλ Μπουλούτ, Ιβάν Ρούσεφ και Λεωνίδας Καμπάνταης δεν γυμνάστηκαν την Τρίτη.

Ο τελευταίος του οποίου η απουσία φάνηκε σε μεγάλο βαθμό στην Κομοτηνή βρίσκεται στην Αθήνα και ακολουθεί θεραπεία στο γόνατό του προκειμένου να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που νιώθει. Ο Καμπάνταης αναμένεται να βρίσκεται στη διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου την Κυριακή για την αναμέτρηση με τους Πειραιώτες όχι όμως και οι τρεις πρώτοι.

Νοκ άουτ έχουν τεθεί και οι τιμωρημένοι Χρήστος Μπούρμπος, Κώστας Κιάσσος και Ανέστης Αγρίτης. Το ευχάριστο για τον «Αναστό» είναι ότι επιστρέφουν οι Φώτης Παπουλής και Μπόζινταρ Τάντιτς. Η σημερινή προπόνηση (05/04) με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία των «ασπρόμαυρων» περιλάμβανε ασκήσεις με μπάλα και ασκήσεις για την βελτίωση της φυσικής κατάστασης.

Το πρόγραμμα ακολούθησαν όλοι οι παίκτες εκτός από τους γνωστούς τραυματίες. Ατομική προπόνηση έκαναν οι τερματοφύλακες με τον Κώστα Χανιωτάκη. Νέα προπόνηση θα γίνει την Τετάρτη στις 16.00 στο ΒΑΚ. Την Πέμπτη στις 14.45 στο «Γεντί Κουλέ» ο Νίκος Αναστόπουλος θα παραχωρήσει την εβδομαδιαία συνέντευξη Τύπου στους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Αντιπροσωπεία του ΟΦΗ στη Χερσόνησο
Στο μεταξύ την Τετάρτη (06/04) στις 11:15 το πρωί αντιπροσωπεία της κρητικής ομάδας θα επισκεφθεί το 1ο και 2ο δημοτικό σχολείο Χερσονήσου. Η αντιπροσωπεία του ΟΦΗ θα αποτελείται από το μέλος του Δ.Σ. Αντώνη Κουτάντο, τον γενικό αρχηγό Παύλο Αδάμο και τους Ματίας Βερόν, Πιοτρ Βλόνταρτσικ, Κώστα Σταυρακάκη, Ερόλ Μπουλούτ, Μηνά Πίτσο, Παναγιώτη Ζορμπά και Αλέξη Κασμερίδη.

Ηράκλειο: Tάσος Βαρδάκης



Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved