«Όλοι κοντά στον Μαχλά»

«Όλοι κοντά στον Μαχλά»

Ο Νίκος Μαχλάς χρειάζεται τη συμπαράσταση όλων σύμφωνα με τον Παντελή Μυριοκεφαλιτάκη.

Ο πρώην πρόεδρος του ΟΦΗ, Παντελής Μυριοκεφαλιτάκης, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Athletic Radio 104,2» αναφερόμενος στην δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα λόγω της αδειοδότησης.

Μίλησε λοιπόν με καλά λόγια για την προσπάθεια του Νίκου Μαχλά, για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα αλλά και για την απουσία κάποιων παρά τα όσα περί του αντιθέτου έλεγαν στο παρελθόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Για την κατάσταση στον ΟΦΗ: «Το πρόβλημα που έχει ανακύψει στον ΟΦΗ είναι πολύ μεγάλο και θα πρέπει όλες οι κινήσεις που θα γίνουν να είναι σωστές. Δεν ξέρω ποιοι είναι αυτοί που θέλουν να γίνουν αφεντικά στον ΟΦΗ με 2 εκ. ευρώ. Το ζητούμενο είναι να βρεθούν χρήματα ώστε η ομάδα να πάρει την άδεια συμμετοχής. Όλοι που βρίσκονται στο συμβούλιο του ΟΦΗ θα πρέπει να θωρακίσουν την ομάδα και όχι να την αφήσουν ερμαίο όπως συνέβη πέρυσι. Στενοχωριέμαι καθημερινά για τον ΟΦΗ. Αυτήν την στιγμή όλοι θα πρέπει να συμπαρασταθούν στον Μαχλά γιατί τον έχουν αφήσει ολομόναχο».

Για τις προσπάθειες του Νίκου Μαχλά: «Που είναι όλοι αυτοί που έβγαιναν στην τηλεόραση και φώναζαν «πάρετε την ΠΑΕ». Ο Νίκος Μαχλάς γνωρίζει αν είμαι κοντά του και αν προσπαθώ για τον ΟΦΗ. Δεν πάω στο γήπεδο όμως ενδιαφέρομαι για την ομάδα. Συμβαίνουν πολλά πράγματα που δεν τα γνωρίζει κανένας. Εν όψει των πλέι – οφ δεν πρέπει ο ΟΦΗ να πάει στα πλέι – οφ με τον «σταυρό στο χέρι. Δεν είναι εύκολο αυτήν την στιγμή να βάλει κάποιος τα 2 εκ. ευρώ. Ο Μαχλάς κρατάει τους παίκτες με το «λόγο τιμής». Ήρθαν παίκτες που έπαιξαν ένα παιχνίδι και πήραν 160.000 ευρώ. Αυτά είναι τα λάθη που έγιναν. Απ’ όσο γνωρίζω ο Μαχλάς έχει χτυπήσει αρκετές πόρτες. Δεν γνωρίζω τι έχει γίνει. Όμως αυτό που γνωρίζω είναι ότι μέσα από τα «σπλάχνα» του Ηρακλείου μπορεί να βρεθεί η λύση και να ξαναγίνει η ομάδα που την υπολογίζουν σε όλη την Ελλάδα».

Για την εικόνα του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα: «Δεν μπορούν να αφήσουν έτσι τον ΟΦΗ. Δεν μπορεί να χάνει από την Αναγέννηση Καρδίτσας. Είναι «βαριά» η φανέλα του ΟΦΗ και όλοι οι παίκτες θα πρέπει να την σέβονται βάζοντας τα πόδια τους στην φωτιά. Θα πρέπει να βγάλουν την ομάδα εκεί που αξίζει να βρίσκεται».

Για την αποχή του από τα κοινά του ΟΦΗ: «Δεν βγήκα για να κάνω τον έξυπνο. Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν τι έχω κάνει για τον ΟΦΗ, ασχέτως αν μου έχουν κάνει αρκετά. Την εποχή που ήμουν, εγώ έκανα τον μάγκα με ξένα λεφτά. Ξέρεις τι είναι να κάνεις τον μάγκα με ξένα λεφτά; Αυτή είναι η αλήθεια. Δεν θέλω να μιλάω για τους Βαρδινογιάννηδες. Θα λένε ακόμα ότι είμαι «τσάτσος» του Βαρδινογιάννη. Προσπάθησα μέσω των δανείων να βοηθήσω κάποια στιγμή. Όμως, οι τράπεζες δεν δίνουν δάνεια. Παρ’ όλα αυτά, ο ΟΦΗ έχει την δυνατότητα να βρεθεί λύση. Έχει τον κόσμο του. Ξέρεις τι σημαίνει να έχεις αυτόν τον κόσμο;».

Για την απουσία επιχειρηματιών του Ηρακλείου από τα κοινά του ΟΦΗ: «Όλοι έλεγαν «θρησκεία, ανεξαρτησία» όμως όλοι κανένας Ηρακλειώτης δεν έκανε τίποτα για τον ΟΦΗ. Πρέπει να συστρατευτούν όλοι μαζί. Υπάρχουν Ηρακλειώτες που μπορούν να βοηθήσουν. Δεν είναι ανάγκη να βάλουν πολλά λεφτά αλλά αυτά που απαιτούνται. Όμως επικαλούνται την κρίση».

Για τις κινήσεις που κάνει ο Νίκος Μαχλάς: «Ο Μαχλάς δεν ανοίγει καλά τα χαρτιά του και κάποια στιγμή θα εκτεθεί. Κάνει μια εσωστρέφεια γύρω από τον εαυτό του όμως τέτοιες υποθέσεις θέλουν λεπτούς χειρισμούς. Το πρόβλημα είναι γενικότερο για τον ΟΦΗ και αφορά τους Ηρακλειώτες».

Για την παρουσία του Γιάννη Κουράκη στον ΟΦΗ: «Η προσπάθεια που έκανε ο Κουράκης ήταν πολύ σημαντική και κανένας δεν την παραγνωρίζει».



Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved