«Δίκαιη η νίκη μας»

«Δίκαιη η νίκη μας»

Το πάθος που έδειξαν οι παίκτες και η τύχη που είχε η ομάδα τη βοήθησαν αν φτάσει σε μια δίκαιη νίκη έναντι του ΟΦΗ τόνισε ο Αντώνης Νατσούρας.

Ο σέντερ μπακ του Πανθρακικού τόνισε πως η ομάδα του δίκαια κατέκτησε τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι στον ΟΦΗ έχοντας περισσότερο πάθος αλλά και την εύνοια της τύχης. Μιλώντας λοιπόν στον ραδιοφωνικό σταθμό «Κρήτη Σπορ Fm 87,6» ο Νατσούρας μίλησε για το ματς των δυο ομάδων, την απόδοση του ΟΦΗ, για τους στόχους του Πανθρακικού αλλά και τις διαφορές του με τον κρητικό σύλλογο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Για την αναμέτρηση του Πανθρακικού με τον ΟΦΗ: «Ξέραμε ότι και για τις δύο ομάδες ήταν πολύ κρίσιμο το παιχνίδι και πιστεύω ότι αυτά τα ματς κρίνονται περισσότερο στο πάθος και την θέληση και παίζει ρόλο το ποιος το θέλει πιο πολύ. Θεωρώ ότι είχαμε περισσότερο πάθος αλλά και την τύχη με το μέρος μας ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο όπου ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος από εμάς και έχασε αρκετές ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο γκολ. Από την στιγμή όμως που ο ΟΦΗ δεν έκανε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησε θεωρώ ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Στο ποδόσφαιρο το γκολ παίζει σημαντικό ρόλο, εμείς καταφέραμε έστω και με μια δόση τύχης να κάνουμε το 1-0 και στη συνέχεια παίζοντας και λίγο σφιχτά να κρατήσουμε το αποτέλεσμα. Μπορεί να έχουν κάποια παράπονα από τον ΟΦΗ για την διαιτησία και να έγιναν κάποια λάθος σφυρίγματα όμως αυτά δεν έκριναν το τελικό αποτέλεσμα».

Για την απόδοση του ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ στα τελευταία ματς έχει δείξει ότι είναι σε πολύ κατάσταση και παίζει και καλό ποδόσφαιρο. Σίγουρα έμεινε λίγο πίσω μετά την ήττα από εμάς αλλά πιστεύω ότι μπορεί να χτυπήσει την 2η θέση γιατί θεωρώ ότι μπορεί να κερδίσει και τα 5 παιχνίδια που απομένουν μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος».

Για τους στόχους του Πανθρακικού: «Παρότι έχουμε μείνει πίσω στο πρωτάθλημα, θα κυνηγήσουμε τη νίκη στα επόμενα ματς αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Θέλουμε να κυνηγήσουμε τις όποιες ελπίδες για την είσοδο μας στη διαδικασία των πλέι οφ και θα παλέψουμε για τη νίκη σε αυτό το ματς».

Για τις οικονομικές διαφορές που έχει με τον ΟΦΗ: «Δεν ήθελα να φτάσω στο σημείο να έρθω σε αντιπαράθεση με την διοίκηση του ΟΦΗ απλώς δεν ήθελα να χάσω και τα χρήματα μου. Ο δικηγόρος μου έχει αναλάβει αυτή την υπόθεση . Όσο για το χαρτί που πρέπει να υπογράψω το έχω κάνει ήδη από το καλοκαίρι και περιμένω απλώς να τακτοποιηθεί η οφειλή που υπάρχει σε εμένα από τον ΟΦΗ».

Για την πορεία του Πανθρακικού στο πρωτάθλημα: «Όταν σε μια ομάδα γίνονται πολλές αλλαγές τον Ιανουάριο, είτε βγαίνουν σε καλό είτε όχι. Σε εμάς τον Ιανουάριο ήρθαν αρκετά νέα παιδιά που άλλα βοήθησαν και άλλα όχι. Σε κάθε αλλαγή υπάρχει μια νέα ψυχολογία και νομίζω ότι ο κ. Παντελίδης που είναι ένας έμπειρος προπονητής μας έχει βοηθήσει σε αυτό το κομμάτι αν και δεν έχει κανένα μαγικό ραβδί. Δείχνει εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας και αυτό είναι αρκετά σημαντικό για εμάς».



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved