«Για τη νίκη στα Γιάννινα»

«Για τη νίκη στα Γιάννινα»

Ο έμπειρος μέσος του Λεβαδειακού, Γιάννης Ταραλίδης, παραχώρησε συνέντευξη στο Onsports και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο ισόπαλο αποτέλεσμα των «Βοιωτών» με τον Πιερικό, ενώ εξέφρασε και την αισιοδοξία του για την άνοδο της ομάδας του στην Σούπερ Λιγκ μέσω της διαδικασίας των play off.

Παράλληλα, ο Έλληνας άσος μίλησε για το ερχόμενο εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, τονίζοντας πως ο Λεβαδειακός θα αγωνιστεί στο εν λόγω ματς με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιάννη Ταραλίδη στο Onsports:

-Τι πιστεύεις πως έφταιξε και παρά το προβάδισμα των δύο γκολ που είχατε με τον Πιερικό, τελικά ήρθατε ισόπαλοι;

«Θεωρώ πως στο πρώτο μισάωρο ήμασταν εξαιρετικοί. Αν εξαιρέσουμε το ματς με τον Θρασύβουλο που και εκεί πετύχαμε δύο γκολ νωρίς, πιστεύω πως στα πρώτα τριάντα λεπτά με τον Πιερικό  πιάσαμε την καλύτερη μας απόδοση στα δύο χρόνια που είμαι εγώ στην ομάδα. Στη συνέχεια πιστέψαμε πως θα κερδίσουμε εύκολα και με δύο αδράνειες δεχθήκαμε δύο γκολ, το ένα από στημένη φάση και έτσι δεν μπορέσαμε τελικά να πάρουμε τη νίκη». 

-Θεωρείς ότι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος μπορείτε να τερματίσετε στην τρίτη θέση;

«Θα εξαρτηθούν όλα την ερχόμενη αγωνιστική. Αν εμείς δεν μπορέσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς ή την ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα και κερδίσει ο ΟΦΗ τον Εθνικό, τότε θα είναι δύσκολο να προλάβουμε τον ΟΦΗ».

-Είσαι αισιόδοξος πως στην διαδικασία των play off θα είστε εσείς που θα πάρετε το εισιτήριο της ανόδου;

«Στα πλέι οφ θα μετρήσουν τα ψυχικά αποθέματα που θα έχει κάθε ομάδα. Πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε και να πάρουμε την άνοδο για την Σούπερ Λιγκ. Διαθέτουμε καλή και έμπειρη ομάδα και είμαι πολύ αισιόδοξος». 

 -Επόμενο ματς με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα...

«Για εμάς είναι μονόδρομος η νίκη, αν θέλουμε να καταφέρουμε κάτι παραπάνω. Βέβαια και ο ΠΑΣ θα θέλει να νικήσει, ώστε να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά την ήττα από τα Τρίκαλα, αλλά και για να ανεβεί και μαθηματικά στην Σούπερ Λιγκ. Θα γίνει ένα καλό παιχνίδι και μακάρι να φύγουμε νικητές».

-Αλήθεια, περίμενες τα νεοφώτιστα Τρίκαλα να πραγματοποιήσουν τόσο καλή πορεία; 

«Για να πω την αλήθεια δεν το περίμενα. Βέβαια, τα Τρίκαλα πραγματοποιούν πολύ καλές εμφανίσεις φέτος και δίκαια βρίσκονται τόσο ψηλά στην βαθμολογία. Άλλωστε έχουν και μεγάλη δυναμική με τον κόσμο τους, αφού στην έδρα τους πολύ δύσκολα πολύ δύσκολα παίρνει αποτέλεσμα ο αντίπαλος».

-Πιστεύεις πως δίκαια ο ΠΑΣ βρίσκεται στην πρώτη θέση;

«Σίγουρα βρίσκεται δίκαια στην κορυφή. Διαθέτη έμπειρη ομάδα και δέχεται πάρα πολύ δύσκολα γκολ, κάτι που δείχνουν και οι αριθμοί αφού αν δεν κάνω λάθος έχει δεχθεί μόνο 11 γκολ».



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved