«Δεν το περιμέναμε»

«Δεν το περιμέναμε»

Απογοητευμένος από την ήττα του ΟΦΗ στην έδρα του Πανθρακικού, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης.

Ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ με δηλώσεις του στον «Athletic Radio 104,2», τόνισε ότι δεν περίμενε κανείς ότι θα γνωρίζανε την ήττα από τον Πανθρακικό, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ισοπαλία του Παναιτωλικού, αλλά και στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την ήττα του ΟΦΗ και την ισοπαλία του Παναιτωλικού:

«Ήταν κάτι που δεν το περιμέναμε και μετά την ήττα μας νιώσαμε μεγαλύτερη πικρία. Όμως, δεν άλλαξαν πράγματα σε ότι έχει να κάνει με την βαθμολογία και παραμένουμε ζωντανοί για τον στόχο της απευθείας ανόδου. Ο Παναιτωλικός παρουσιάζει μια αδυναμία και αυτό μας κάνει να πιστεύουμε ότι έχουμε ακόμα ακέραιες ελπίδες».

Για την χθεσινή εμφάνιση:

«Είδαμε μια ομάδα που δεν ήταν καλύτερη σε καμία περίπτωση από εμάς. Βρισκόμαστε σε ανοδική πορεία και αυτό φάνηκε από την παρουσία μας μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ίσως αν παρέμενε το 0-0 μέχρι το τέλος, μπορεί να είχαμε μεγαλύτερη αυτοσυγκέντρωση για να σκοράρουμε. Το παρήγορο είναι ότι παρά τις απουσίες που είχαμε, δείξαμε ένα πολύ καλό πρόσωπο και δεν επηρεαστήκαμε. Όλα τα παραπάνω με πικραίνουν ακόμα περισσότερο γιατί εγώ στέρησα από τους συμπαίκτες μου την δυνατότητα να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα».

Για την «μάχη» της απευθείας ανόδου:

«Κρατάμε το θετικό που ήταν η απόδοση που είχαμε. Μετά τον Δεκέμβριο έχουμε την πολυτέλεια να διαθέτουμε λύσεις σε όλες τις θέσεις και όλοι οι παίκτες έχουν συμβάλει στην καλή πορεία που έχει γίνει. Επίσης σημαντικό είναι ότι το πρόγραμμα που ακολουθεί δεν είναι το καλύτερο για τον Παναιτωλικό και ίσως να κριθεί η απευθείας άνοδο ακόμα και την τελευταία αγωνιστική. Έχει τρία εκτός έδρας παιχνίδια με αντιπάλους ομάδες που έχουν στόχο και δεν θα παρουσιαστούν αδιάφορες. Ο Παναιτωλικός δεν είναι ομάδα που δείχνει ότι μπορεί να παίρνει τα εκτός έδρας παιχνίδια. Είχε τύχη στα προηγούμενα παιχνίδια και κάπου την αφήνει».

Για το παιχνίδι με τον Εθνικό:

«Θέλουμε να κερδίσουμε τον Εθνικό ώστε να τον αναγκάσουμε να διεκδικήσει κάτι παραπάνω στο επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό. Ελπίζω ότι ο Πανθρακικός θα ανέβει ψυχολογικά μετά την χθεσινή νίκη του και να μπορέσει να πάρει τη νίκη επί του Παναιτωλικού».

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΟΦΗ:

«Το πιο σημαντικό είναι να αφήνουμε αυτά τα προβλήματα έξω από τα αποδυτήρια. Πιστεύω ότι υπάρχει φως και μέρα με την μέρα περιμένουμε την λύση. Γνωρίζουμε και γνωρίζαμε τα προβλήματα και είμαστε εδώ για να τα παλέψουμε. Η διοίκηση τρέχει για τα πάντα και γνωρίζουν τι κάνουν αλλά και ότι πρέπει να γίνει κάτι. Ο καθένας δίνει τον αγώνα του στον τομέα που του ανήκει. Υπάρχει Θεός και μας βλέπει. Πιστεύω ότι αυτή η προσπάθεια που γίνεται από όλους δεν θα χαραμιστεί».



Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved