«Γιατί όχι και στον ΠΑΣ»

«Γιατί όχι και στον ΠΑΣ»

Την αξία που έχει ως ομάδα, απέδειξε την Κυριακή (4/4) η Καλλιθέα στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό,  σύμφωνα με τα όσα είπε με αποκλειστική συνέντευξη στο Onsports , o Βαγγέλης Πλατέλας.

Μάλιστα, ο ταλαντούχος μέσος των "κυανόλευκων" τόνισε πως άδικα η Καλλιθέα του χρόνου δεν θα βρίσκεται στο πρωτάθλημα της Football League, επιρρίπτοντας τις ευθύνες στον παράγοντα τύχη, αλλά και στο σημαντικό ρόλο που έπαιξε η διαιτησία και έτσι η Αθηναϊκή ομάδα έχει οδηγηθεί σε υποβιβασμό.

Τέλος, ο 22χρονος ποδοσφαιριστής μίλησε και για τις προσωπικές του φιλοδοξίες , που είναι ένα βήμα πιο πάνω και συγκεκριμένα στόχος του είναι να αγωνιστεί σε ομάδα της Σουπερ Λιγκ, ενώ όταν ερωτηθείς για τον αν ισχύει το «φλερτ» με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Πλατέλας είπε χαρακτηριστικά πως το.. καλοκαίρι πλησιάζει.
Αναλυτικά η συνέντευξη στο  Onsports:

-Την Κυριακή (4/4) καταφέρατε να κάνετε την έκπληξη του πρωταθλήματος, αποδρώντας με τον βαθμό από το Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό...«Χθες αποδείξαμε την αξία της Καλλιθέας. Πήγαμε στο Αγρίνιο ενθουσιασμένοι, γιατί κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε μία απο τις καλύτερες ομάδες της Β' εθνικής και θεωρώ ότι ο Παναιτωλικός θα είναι σίγουρα του χρόνου στην Σούπερ Λιγκ. Σκεφτήκαμε ότι δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Τα δώσαμε όλα στον αγωνιστικό χώρο, βέβαια θα μπορούσαμε να είχαμε ηττηθεί, αλλά είχαμε και εμείς 2-3 καλές φάσεις , που θα μπορούσαμε να φύγουμε και με την νίκη».

-Θεωρείς ότι είναι άδικο το γεγονός ότι η Καλλιθέα του χρόνου θα αγωνίζεται και πάλι στην Football League 2;«Σίγουρα είναι άδικο, γιατί από την αρχή το πρωταθλήματος ξεκινήσαμε καλά, με την τύχη όμως δυστυχώς να μην είναι σύμμαχος μας. Και το λέω αυτό, γιατί ενώ έπρεπε να κερδίσουμε κάποια παιχνίδια δεν τα παίρναμε και κερδίζαμε κάποια άλλα ματς, που δεν έπρεπε να τα πάρουν βάση αγωνιστικής εικόνας».

-Πλην την τύχη, ποιος άλλος παράγοντας έπαιξε σημαντικό ρόλο και έφερε σε αυτή την κατάσταση την Καλλιθέα; «H διαιτησία! Σε κάποια παιχνίδια μας χτυπούσαν αλύπητα! Πάντα την πληρώνουν οι ομάδες που βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, αυτό έγινε και με εμάς».

-Ποιες ομάδες έχεις ξεχωρίσεις απο το φετινό πρωτάθλημα;«Σίγουρα τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Παναιτωλικό, αυτές οι δύο ομάδες πιστεύω ότι του χρόνου θα είναι Σούπερ Λιγκ. Και επίσης έχω ξεχωρίσει τον Λεβαδειακό και την Δόξα Δράμας».

-Το πρωτάθλημα φτάνει στο τέλος του, εσένα ποιες είναι οι προσωπικές σου φιλοδοξίες; «Προσωπικές μου φιλοδοξίες, είναι να ανέβω ένα σκαλοπάτι πιο πάνω. Να πάω σε μία ομάδα της Σουπερ Λιγκ».

- Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα είναι μία εκ των ομάδων που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι του χρόνου στην Σουπερ Λιγκ. Ισχύει ότι είσαι ένα βήμα απο την μεταγραφή σου στον Ηπειρώτικο σύλλογο; 

«Συζητήσειςυπάρχουν με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο, όλα είναι ανοιχτά. Το καλοκαίρι είναι πολύ κοντά και θα δούμε. Εγώ πάντως θα είμαι πολύ χαρούμενος να αγωνιστώ σε μία ομάδα της Σούπερ Λιγκ , γιατί όχι και στην ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα».

-Δηλαδή αν σου ερχόταν και επίσημη πρόταση στα χέρια σου απο τον ΠΑΣ, ποια θα ήταν η απαντησή σου;
«Σίγουρα θα έλεγα ναι. Αυτο το βήμα το περίμενα τόσο καιρό, δηλαδή να αγωνιστώ σε ομάδα της Σούπερ Λιγκ».

Συντάκτης: Αγγελική Κουρεμένου



Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved