«H διοίκηση αποφασίζει για play off»

«H διοίκηση αποφασίζει για play off»

Στόχος του Διαγόρα είναι η  κατάληψη στην πρώτη εξάδα, που οδηγεί στα play off, ωστόσο σύμφωνα με τα όσα τόνισε ο Πέτρος Ρουτζιέρης με αποκλειστική συνέντευξη στο Onsports, αυτό δεν εξαρτάται μόνο απο την ομάδα.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας προπονητής του «κυανέρυθρου» συλλόγου τόνισε, πως η διοίκηση της ομάδας είναι αυτή που θα αποφασίσει, για το αν  είναι σε θέση να πληρώσει, προκειμένου να δώσει το «πράσινο φως» στο Διαγόρα και να παλέψει για άνοδο στην Σούπερ Λιγκ μέσω της διαδικασία των play off.

Μάλιστα, ο Ρουτζιέρης δεν παρέλειψε να αναφερθεί μεταξύ άλλων, για την κυριακάτικη 3/4) νίκη επί της Βέροιας, για το ερχόμενο ματς που ακολουθεί με την Αναγέννηση Καρδίτσας, αλλά και για τον Ορέστη..

Αναλυτικά η συνέντευξη του Πέτρου Ρουτζιέρη στο Onsports:

-Την Κυριακή καταφέρετε να αφήσετε στην άκρη την «βαριά» ήττα της περασμένης αγωνιστικής  απο τον ΠΑΣ, παίρνοντας μία πολύτιμη νίκη κόντρα στη Βέροια...

«Σίγουρα την προηγούμενη αγωνιστική δεχθήκαμε μία βαριά ήττα απο τον ΠΑΣ Γιάννινα. Πήγαμε με πολλές ελλείψεις, γιατί εκείνη την ημέρα είχαμε δηλώσει να εκτίσουν κάποιοι ποδοσφαιριστές την ποινή τους. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Στόχος μας από εκείνη την ημέρα και μετά, ήταν να αφήσουμε στην άκρη την ήττα και να συγκεντρωθούμε στα επόμενα παιχνίδια. Δουλέψαμε σκληρά και είχαμε ως στόχο να κερδίσουμε, ένας στόχος που τελικά επιτεύχθη.  Όσον αφορά την εικόνα του ματς,το έργο μας ήταν ακόμα πιο δύσκολο με την αποβολή του Γκούτμαν η οποία ήταν δικαιολογημένη. Από κει και πέρα, λογικό ήταν να αμυνθούμε διότι και οι επιλογές ήταν μετρημένες και παρόλα αυτά μπορώ να πω,   μια ομάδα ήταν στο γήπεδο κι αυτή ήταν ο Διαγόρας».

-Με αυτό το «τρίποντο» ανεβήκατε στην 5η θέση της βαθμολογίας. Είστε αισιόδοξος για τα play off;

«Μένουν λίγα παιχνίδια ακόμη και πιστεύω ότι αν εκεμταλλευτούμε την έδρα μας, μόνο σε καλό θα μας βγει».

-Επόμενη μέρα;

«Επόμενη μέρα είναι το ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα, που σε αυτό το παιχνίδι θα παίξει το τελευταίο της χαρτί, για να ελπίζει στην παραμονή. Απο εκεί και πέρα, εμείς απο την πλευρά μας θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και θα πάμε για ένα θετικό αποτέλεσμα».

-Βρισκόμαστε πέντε στροφές για την λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Θέλετε να μου κάνετε μία πρόβλεψη;

«Στόχος του Διαγόρα είναι να διατηρηθεί μέσα στην εξάδα, πoυ οδηγεί στα Play off. Τώρα απο εκεί και πέρα, το θέμα είναι αν η διοίκηση είναι σε θέση να καταβάλλει τα χρήματα και να πληρώσει, ώστε η ομάδα να αγωνιστεί στα play off».

-Με την λήξη της κυριακάτικης αναμέτρησης και συνάμα πολύτιμης νίκης, το πρώτο πράγμα που κάνατε ήταν να αφιερώσετε την νίκη στον Ορέστη...

«Σίγουρα τέτοια περιστατικά δεν είναι ευχάριστα. Ο Ορέστης, ήταν ένα παιδί, που ήταν πολύ κοντά στην ομάδα, οπαδός του Διαγόρα. Έτσι, μόλις μάθαμε αυτό το δυσάρεστο γεγονός, είχαμε αποφασίσει με τα παιδιά, ότι σε περίπτωση νίκης θα την αφιερώσουμε σε αυτό το παιδί».

Συντάκτης: Αγγελική Κουρεμένου



ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Μπήκε στις προπονήσεις ο Κάλενς ενόψει ντέρμπι
ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Μπήκε στις προπονήσεις ο Κάλενς ενόψει ντέρμπι
Αλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μια ώρα μπροστά
Αλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μια ώρα μπροστά
Μιχάλης Φιλόπουλος: 17 χρόνια από τη δολοφονία του - Το μήνυμα Ερασιτέχνη και ΚΑΕ Παναθηναϊκός
Μιχάλης Φιλόπουλος: 17 χρόνια από τη δολοφονία του - Το μήνυμα Ερασιτέχνη και ΚΑΕ Παναθηναϊκός
Ο Κώστας Νικούλι στο ΟΠΑΠ Game Time: Για τη φιέστα της ΑΕΚ, το ντέρμπι με Ολυμπιακό και την τέχνη
Ο Κώστας Νικούλι στο ΟΠΑΠ Game Time: Για τη φιέστα της ΑΕΚ, το ντέρμπι με Ολυμπιακό και την τέχνη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved