«Μπαλωθιά» από Σουλτανίδη!

«Μπαλωθιά» από Σουλτανίδη!

Αρκετό για να χαρίσει την σπουδαία νίκη στον Πανθρακικό κόντρα στον ΟΦΗ, αποδείχτηκε το γκολ του Σουλτανίδη στο 41ο λεπτό.

Τέλος στο αήττητο σερί των εννέα αγωνιστικών του ΟΦΗ,  έβαλε ο Πανθρακικός στην Κομοτηνή, καθώς με γκολ του Σουλτανίδη στο 41΄ πήρε σπουδαία νίκη και έκανε σημαντικό βήμα για την αποφυγή των play out.

Το μόνο θετικό για τον ΟΦΗ που έχει πολλά παράπονα από τον διαιτητή του αγώνα, είναι πως ο Παναιτωλικός ήρθε ισόπαλος με την Καλλιθέα και η διαφορά αυξήθηκε μόνο στον ένα βαθμό.

Οι παίκτες του Σάββα Παντελίδη μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να πάρουν τα ηνία του αγώνα κλείνοντας τους κρητικούς στην περιοχή του έμπειρου Βεζυρίδη.

Οι γηπεδούχοι έχασαν σημαντική ευκαιρία με τον Περπερίδη να ανοίξουν το σκορ στο 9ο λεπτό, όμως ο Βεζυρίδης αποσόβησε το γκολ  με ωραία απόκρουση.

Η απάντηση του ΟΦΗ δεν άργησε να έρθει, καθώς ο Αναστόπουλος ζητούσε από τους παίκτες του να βγούμε μπροστά και στο 21΄ ο Αγρίτης μετά από ασίστ του Γιακούμπου έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, καθώς ο Βαγγελόπουλος με αυτοθυσία έδιωξε την μπάλα λίγο πριν περάσει τη γραμμή.

Η γκαντεμιά του «Αναστό» με τους πολλούς τραυματισμούς παικτών του δεν σταμάτησε στην Κομοτηνή και στο 24΄ πέρασε τον Βλόνταρτσικ στη θέση του Γιακούμπου που ένιωσε τράβηγμα στον δικέφαλο και δεν μπορούσε να συνεχίσει.

Με τον Παντελίδη να κάθεται ήρεμος στον πάγκο, οι παίκτες του Πανθρακικού συνέχιζαν να πιέζουν και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να προηγηθούν στο παιχνίδι, αλλά όλες σταμάτησαν πάνω στον πολύ καλό Βεζυρίδη που κράτησε το μηδέν στην εστία του.

Η εξιλέωση του Πανθρακικού για τις χαμένες ευκαιρίες, ήρθε με το δώρο του Βεζυρίδη στο 41΄, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ούλμερς, ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ έχασε την μπάλα από τα χέρια του και ο Σουλτανίδης με προβολή από κοντινή θέση, έβαλε ένα από τα πιο εύκολα γκολ στην καριέρα του.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αποφασισμένοι να ισοφαρίσουν και έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες στο 46΄ και 47΄, με τους Αγρίτη και Κάλαϊτζιτς αντίστοιχα να μη μπορούνε μέσα από την περιοχή να στείλουν την μπάλα τα δίχτυα του Κουτσόπουλου.

Στο 52΄ ο τεχνικός του ΟΦΗ πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Ζορμπά στη θέση του τραυματία Μπουλούτ και έδωσε πιο επιθετική πνοή στην ομάδα του.

Από την πλευρά του, ο Σάββας Παντελίδης απάντησε στον Αναστόπουλο και πέρασε τον Νικέζ στη θέση του Μαλκί που δεν φάνηκε καθόλου στον αγώνα, θέλοντας να δυναμώσει το κέντρο του και να «κλειδώσει» το αποτέλεσμα.

Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή στο 67΄, όταν ο Βλόνταρτσικ βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με τον Κουτσόπουλο, με τον Σφήκα να διακόπτει την φάση για οφ-σάιτ.

Αν και ο ΟΦΗ είχε την κατοχή της μπάλας και πίεζε ασφυκτικά στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πανθρακικός ήταν αυτός που έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του και πάλι με τον Σουλτανίδη στο 81΄, όμως ο Βεζυρίδης με φανταστική απόκρουση κράτησε την ομάδα του στο παιχνίδι.

Μετά από τέσσερα λεπτά, ο Κουτσόπουλος έκανε την απόκρουση του αγώνα, καθώς ενστικτωδώς αποσόβησε την κεφαλιά του Βλόνταρτσικ από κοντινή θέση και έδωσε τους πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του.

Θυμηθείτε την εξέλιξη του παιχνιδιού πατώντας ΕΔΩ.



Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
Europa Conference League: Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία! – Τα highlights κι οι ημερομηνίες στους «4»
Europa Conference League: Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία! – Τα highlights κι οι ημερομηνίες στους «4»
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός 2-3 πέν. (1-0): Ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός 2-3 πέν. (1-0): Ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά
ΠΑΟΚ-Μπριζ 0-2: Αξεπέραστο εμπόδιο οι εξαιρετικοί Βέλγοι
ΠΑΟΚ-Μπριζ 0-2: Αξεπέραστο εμπόδιο οι εξαιρετικοί Βέλγοι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved