Δεν την άφησε σε... Χλωρό κλαρί

Δεν την άφησε σε... Χλωρό κλαρί

Με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Χλωρό, η Δόξα Δράμας πήρε σπουδαία νίκη στην έδρα της Ηλιούπολης με 2-0 και μείωσε στους δύο βαθμούς τη διαφορά από την 6η θέση που οδηγεί στα play off.

Οι «Μαυραετοί» συνέχισαν τις καλές εμφανίσεις, επικρατώντας στο Δημοτικό Στάδιο της Ηλιούπολης με 2-0 και έδειξαν ότι μπορούν να νικήσουν και χωρίς τον Μαρκόφσκι στην εντεκάδα.

Τα γκολ για τους φιλοξενούμενους πέτυχε ο Χλωρός (23΄, 33΄) και βοήθησε στα μέγιστα την ομάδα του να μειώσει την απόσταση από τον Διαγόρα στους δύο βαθμούς, περιμένοντας πλέον την ομάδα της Ρόδου να χάσει βαθμούς κόντρα στην Βέροια.

Μόλις στο 20ο δευτερόλεπτο, οι γηπεδούχοι έκαναν αισθητή την παρουσία τους στην περιοχή του Σέρεμετ, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να πάρουν τα ηνία του αγώνα, κάτι που ποτέ δεν κατάφεραν. Οι παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου είχαν τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού με τον προπονητή τους να είναι συνεχώς όρθιος και να δίνει οδηγίες.
Το 0-1 σημειώθηκε στο 23΄, με ωραίο πλασέ του Χλωρού στην κίνηση μετά από ασίστ του Μπαξεβανίδη. Η Ηλιούπολη θέλησε να απαντήσει, όμως δεν βρήκε διαδρόμους για να φτάσει στην εστία του Σέρεμετ, καθώς η καλή αμυντική λειτουργία των «Μαυραετών» σταμάτησε κάθε επιθετική ενέργεια των Αθηναίων.

Το δεύτερο γκολ της Ηλιούπολης και παράλληλα και του Χλωρού ήρθε στο 33΄, όταν μετά από κεφαλιά-ασίστ του Ντε Φαρία, ο έμπειρος επιθετικός με μονοκόμματο σουτ έξω από την περιοχή δεν έδωσε περιθώρια στον Μάραμα να αντιδράσει.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι θέλοντας να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο στο παιχνίδι, έκλεισαν στο μισό γήπεδο την Δόξα, με τον Γεωργούλη να περνάει τον Κρητικό στο παιχνίδι στη θέση του Κατεμή, θέλοντας να δώσει ακόμη πιο επιθετικό σχήμα στην ομάδα του.

Το δεύτερο ημίχρονο εξελίχτηκε σε παράσταση για ένα ρόλο, με τους γηπεδούχους να χάνουν μεγάλη ευκαιρία για να μειώσουν στο 57΄,όταν ο Καρακώστας απομάκρυνε την μπάλα πάνω από τη γραμμή στη σέντρα-σουτ του Θάνου.

Ο Γρηγορίου θέλοντας να κρατήσει το αποτέλεσμα, πέρασε στην θέση του Χατζηπαντελίδη τον Μαραγκό, δίνοντας περισσότερα τρεξίματα στην ομάδα του.
Αν και οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν, η Δόξα Δράμας ήταν αυτή που έχασε κλασική ευκαιρία για την επίτευξη του τρίτου τέρματος, με τον Χλωρό στο 76΄ να στέλνει την μπάλα άουτ, από θέση τετ α τετ.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν και δεύτερη ευκαιρία για την επίτευξη του τρίτου τέρματος στο τέλος του αγώνα, όμως ο Μαραμά σταμάτησε το σουτ του Γελαδάρη μέσα από την περιοχή.

 

Θυμηθείτε την εξέλιξη του παιχνιδιού, πατώντας ΕΔΩ.



ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Δείπνο συσπείρωσης από τον Λουτσέσκου πριν το μεγάλο ντέρμπι τίτλου
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Δείπνο συσπείρωσης από τον Λουτσέσκου πριν το μεγάλο ντέρμπι τίτλου
NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved