«Δεν μιλήσαμε με Ταμπάση»

«Δεν μιλήσαμε με Ταμπάση»

Την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου της Πέμπτης(31/3) παραχώρησε ο Στεφάν Ντεμόλ, ο οποίος διέψευσε τα σενάρια για τον Ταμπάση.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Βέλγος τεχνικός για τον τερματοφύλακα του Διαγόρα, όμως τόνισε ότι δεν έχει γίνει καμία κρούση για την απόκτησή του, ενώ με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε και για την ομάδα των Τρικάλων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς με τον Διαγόρα: «Αναλύσαμε καλά το παιχνίδι με τον Διαγόρα. Ήταν περισσότερο στο μοτίβο ενός φιλικού παιχνιδιού και όχι ενός επίσημου. Αυτό ήταν επιλογή της αντίπαλης ομάδας. Όταν επιλέγεις να εκτίσουν την ποινή τιμωρίας πέντε  παίκτες στο ίδιο παιχνίδι, είναι σαν μια επιλογή ότι δεν σε ενδιαφέρει αυτό το παιχνίδι όσο τα επόμενα. Το μόνο πράγμα που μπορώ να πω για την ομάδα μου, είναι ότι ήταν έτοιμη να αντιμετωπίσουν το παιχνίδι ακόμα και αν έπαιζε κομπλέ ο Διαγόρας. Η εξέλιξη του παιχνιδιού και κυρίως μετά το 3-0 μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάποιες αλλαγές, όπως των Σιαλμά και Πάντου που είναι στο όριο των κίτρινων καρτών. Ο τρίτος παίκτης που συμπεριλαμβάνεται στο όριο των καρτών είναι ο Κυριάκος που μπήκε στ τέλος και με εντολή να προσέχει για τις κίτρινες κάρτες».

Για την προετοιμασία ενόψει του αγώνα με τα Τρίκαλα: «Αυτή την εβδομάδα οι παίκτες που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής έκαναν διαφορετικό πρόγραμμα από τους άλλους που αγωνίσθηκαν με τον Διαγόρα. Σήμερα είχαμε δύο προπονήσεις και από αύριο από μία. Ο Μπουχάν σήμερα ενσωματώθηκε στο κανονικό πρόγραμμα. Οι Βάντερσον και Μπακαγιόκο ακολούθησαν διαφορετικό πρόγραμμα και ελπίζουμε αύριο ή μεθαύριο να μπουν κανονικά.

Μετά το ματς του α’ γύρου με τα Τρίκαλα, ακολούθησαν μέχρι τώρα άλλα 16 παιχνίδια. Από τότε μέχρι τώρα εμείς πήραμε 35 βαθμούς, τα Τρίκαλα 36 βαθμούς και ο Λεβαδειακός 34 βαθμούς. Εάν μπούμε στα στατιστικά στοιχεία, θα καταλάβουμε ότι τα δύο επόμενα παιχνίδια είναι τα μεγαλύτερα του πρωταθλήματος αυτή τη στιγμή. Η ομάδα των Τρικάλων έχει τη μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών σ’ αυτά τα 16 τελευταία παιχνίδια. Έχασε πρόσφατα στην Κατερίνη, αλλά είχε 3 μήνες καλής αγωνιστικής παρουσίας. Θεωρώ ότι θα είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι αυτό που θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα. Επίσης τα Τρίκαλα είναι το πιο κοντινό ταξίδι από τους προσεχείς αντιπάλους μας. Πιστεύω ότι οι δύο ομάδες θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των φιλάθλων. Θα καταβάλουμε τα δυνατά μας για να πάρουμε τους 3 βαθμούς».

Για τα μεταγραφικά ανέφερε: «Ο πρόεδρος, ο κ. Αγγελής και εγώ κάναμε μεταξύ μας μια συμφωνία ότι δεν θα μιλήσουμε με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους μέχρι το Πάσχα. Ο πιο σημαντικός λόγος γι’ αυτή τη συμφωνία είναι ότι θέλουμε να δείξουμε στους υπάρχοντες παίκτες τον σεβασμό και την υποστήριξή μας. Γιατί πριν μιλήσουμε για το μέλλον θα πρέπει να μιλήσουμε για το τελευταίο κομμάτι αυτής της σαιζόν και να είμαστε 100% σίγουροι για την άνοδο. Οπότε η είδηση που διάβασα για μια επικείμενη μεταγραφή δεν είναι αληθής. Ο Ταμπάσης είναι καλός τερματοφύλακας με προσόντα και ποιότητα, αλλά είναι σίγουρο ότι δεν είναι παίκτης των Ιωαννίνων και δεν μιλήσαμε μαζί του».

Για την παραμονή του στην ομάδα και στη νέα σαιζόν: «Θέλω να επισημάνω ότι είμαι χαρούμενος για την παραμονή μου στα Γιάννινα και αυτό ήταν μια φυσιολογική εξέλιξη. Γιατί ήδη από την αρχή της συνεργασίας μας είχαμε προσυμφωνήσει ότι εφόσον τα πράγματα βαίνουν καλώς θα συνεχίσω και στη νέα χρονιά. Θυμάμαι την πρώτη συνέντευξη Τύπου 9 μήνες πριν, όπου με ρωτήσατε αν φοβάμαι επειδή στα Γιάννινα αλλάζουν συχνά προπονητές. Είμαι περήφανος που εγώ, ο Αμανατίδης και ο Γρηγορίου είμαστε οι μοναδικοί προπονητές που είμαστε στις ίδιες ομάδες. Είμαστε σε καλό δρόμο και είμαστε στην αρχή της δουλειάς που κάνουμε».

Απαντώντας σε ερώτηση αν υπάρξει ένταση στο ματς των Τρικάλων λόγω μιας παρεξήγησης με τον κ. Βαζάκα στη συνέντευξη Τύπου: «Ο σεβασμός για την ομάδα των Τρικάλων είναι σε υψηλή βάση από την πλευρά μου. Και επιπλέον εκεί αγωνίζονται οι Μανουσάκης και Χρήστου που τους είχα παίκτες στο Αιγάλεω. Ότι έγινε, έγινε. Πιστεύω ότι οι φίλαθλοι θα δουν ένα πολύ καλό παιχνίδι και ότι έγινε στο παρελθόν, έγινε».

Σε άλλη ερώτηση αν εμμένει σε κάτι που είπε παλιότερα ότι τουλάχιστον το 50% του υπάρχοντος ρόστερ κάνει για τη σούπερ λίγκα διευκρίνισε: «Πρέπει να καταλάβετε το τι επισήμανα σήμερα. Δεν θα μιλήσουμε με κανένα παίκτη άλλης ομάδας πριν το Πάσχα, για τους λόγους που ανέφερα. Ασφαλώς δεν κοιμόμαστε. Ο κ. Αγγελής ήταν μια εβδομάδα στη Γαλλία. Έφερε dvd που εξέτασα αυτή την εβδομάδα. Το προηγούμενο Σάββατο ο κ. Αγγελής ήταν στα Τίρανα για τον αγώνα Αλβανίας – Λευκορωσίας. Οπότε είναι αντιληπτό ότι δουλεύουμε για τη νέα χρονιά. Αλλά θέλοντας να δείξουμε το σεβασμό και την υποστήριξη στο υπάρχον ρόστερ για να είναι σε καλή κατάσταση δεν θα κάνουμε καμία διαπραγμάτευση πριν το Πάσχα».

Σε άλλη ερώτηση αν θα ήθελε τον Ταμπάση στον ΠΑΣ: «Χρειαζόμαστε παίκτες στη σούπερ λίγκα με ποιότητα και προσόντα παικτών που θα μας βοηθήσουν για να επιτευχθεί ο στόχος. Στο ήδη υπάρχον ρόστερ υπάρχουν τρεις τερματοφύλακες που ήταν καλοί για τον υπάρχοντα στόχο. Όχι μόνο για τερματοφύλακα, αλλά σε όλες τις θέσεις θα ψάξουμε για παίκτες που θα μας βοηθήσουν για το στόχο της νέας σαιζόν. Ο Ταμπάσης είναι νέος, ψηλός, είναι κάτι σαν αυτό που ψάχνουμε, αλλά δεν μιλήσαμε μαζί του».



Επίσημη η παραμονή του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα
Επίσημη η παραμονή του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Νάτοι, νάτοι οι Πρωταθλητές» - Η ατμόσφαιρα στην «OPAP Arena» κι η αποθέωση
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Νάτοι, νάτοι οι Πρωταθλητές» - Η ατμόσφαιρα στην «OPAP Arena» κι η αποθέωση
Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι: Εκτός Χουάντσο και Μπάλντγουιν
Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι: Εκτός Χουάντσο και Μπάλντγουιν
Volley League: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό από τη ΔΕΑΒ
Volley League: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό από τη ΔΕΑΒ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved