«Μπορούμε την άνοδο»

«Μπορούμε την άνοδο»

Ο ΟΦΗ μπορεί να πετύχει τον στόχο της απευθείας ανόδου σύμφωνα με τον Ματίας Βερόν.

Ο μέσος των Κρητικών με δηλώσεις ου στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Metropolis» αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας του στη Football League, στο χρόνο που χρειάστηκε για να προσαρμοστεί στην ομάδα, αλλά και στην εικόνα του πρωταθλήματος της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Για τους στόχους του ΟΦΗ: «Πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε την άνοδο. Έχουμε ακόμα μερικά ματς μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας και θα παλέψουμε για την απευθείας άνοδο. Ακόμα και έτσι όμως να μην έρθει, ελπίζουμε στα πλέι-οφ».

Για την προσαρμογή του στην Football League: «Να πω την αλήθεια δυσκολεύτηκα λίγο στην αρχή, μιας και το πρωτάθλημα της Football League είναι αρκετά διαφορετικό με λιγότερη μπάλα και ζορίστηκα να βρω ρυθμό, ενώ υπάρχουν πολλές περισσότερες σωματικές επαφές. Στην αρχή δεν έπαιζα καλά όμως τώρα είμαι καλύτερα και στόχος μου είναι να βελτιώνομαι. Πράγματι όμως ήταν μία δύσκολη απόφαση. Ο ΟΦΗ μου έδινε περισσότερα χρόνια στο συμβόλαιο και είναι μία ιστορική ομάδα, έχει όμως κάποια προβλήματα. Όταν όμως θα ανέβει κατηγορία θα αλλάξουν κάποια πράγματα και θα λυθούν τα όποια προβλήματα που υπάρχουν. Υπήρχαν προτάσεις από την Σούπερ Λιγκ, όμως μου έδιναν ένα χρόνο συμβόλαιο».

Για το αν έφυγε ικανοποιημένος ή δυσαρεστημένος από ΠΑΟΚ: «Τον πρώτο 1,5 χρόνο έδωσα πολλά στον ΠΑΟΚ και ήμουν πολύ ευχαριστημένος, αλλά μου έδωσε και πολλά η ομάδα. Τον τελευταίο χρόνο όμως δεν ήταν καλά τα πράγματα. Ένιωσα ότι με έβαλαν κάπου στην άκρη. Σίγουρα ήταν μία απόφαση του προπονητή, ενώ ήρθαν κι άλλοι παίκτες. Το περίεργο, όμως, ήταν ότι ενώ έπαιζα σε όλα τα ματς στην συνέχεια δεν έπαιξα ούτε σε ένα. Το έχω αφήσει πίσω μιας και είμαι παίκτης του ΟΦΗ τώρα».

Για την πορεία του ΠΑΟΚ: «Έχω παρακολουθήσει τον ΠΑΟΚ σε ορισμένα παιχνίδια και μαθαίνω πράγματα. Σίγουρα ήταν μία δύσκολη χρονιά με τον ΠΑΟΚ να δίνει πολλά παιχνίδια. Πιστεύω όμως ότι στα πλέι-οφ μπορεί να τα πάει καλά αφού έχει παίκτες με ποιότητα».

Για τη ζωή στην Ελλάδα: «Είμαι πολύ καλά στην Ελλάδα και εγώ αλλά και όλη η οικογένεια μου που περνάει πολύ καλά. Εχώ ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τον ΟΦΗ τουλάχιστον και θα ήθελα να μείνω στην Ελλάδα μιας και είναι ωραία η ζωή».

Για το στοιχείο που δεν του αρέσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν μου αρέσει ότι οι περισσότερες ομάδες, και ειδικά στην Β' Εθνική, έρχονται για να παίξουν μόνο άμυνα και γίνονται άθλια παιχνίδια».



Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ
Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Αταμάν και χωρίς Γκραντ οι "πράσινοι"
Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Αταμάν και χωρίς Γκραντ οι "πράσινοι"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved