«Νωρίς για πανηγυρισμούς»

«Νωρίς για πανηγυρισμούς»

Την άποψη πως είναι ακόμα νωρίς για τον ΠΑΣ Γιάννινα να πανηγυρίσει την άνοδό του στην Super League, εξέφρασε ο Γιώργος Ντάσιος.

Ο αρχηγός της ομάδας των Ιωαννίνων εμφανίστηκε προσγειωμένος στις δηλώσεις του στον Sentra FM 103,3 και θεωρεί πως δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα, παρόλο που ο ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται στην πρώτη θέση με 9 βαθμούς διαφορά από τον τρίτο ΟΦΗ.

Προσθέτει ωστόσο πως μόνο με θαύμα θα μείνει η ομάδα του εκτός Super League αλλά συμπληρώνει πως πρέπει να μείνει προσηλωμένη στο στόχο της απευθείας ανόδου γι’ αυτό κοιτάζει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Τόνισε ακόμα πως στην φετινή καλή πορεία του ΠΑΣ συνέβαλαν πολλοί παράγοντες αφού εκτός από το γεγονός ότι διαθέτει ένα πολύ καλό σύνολο, γίνεται πολύ καλή δουλειά από τον προπονητή και υπάρχει συμπαράσταση από την διοίκηση.

Τέλος αρνήθηκε πως ο ΠΑΣ παρουσιάζεται αδύναμος στα εκτός έδρας παιχνίδι, εξήρε την συμβολή των έμπειρων ποδοσφαιριστών της ομάδας στην φετινή της επιτυχία, ενώ είπε ότι επιθυμία όλης  της ομάδας είναι να τελειώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται η «υπόθεση – άνοδος» ώστε η ομάδα να αρχίσει να οργανώνεται για τη νέα σεζόν στην Super League.

Aναλυτικά ο Γιώργος Ντάσιος είπε:

Για το αν ο ΠΑΣ Γιάννινα πανηγυρίζει ήδη την άνοδο: «Είναι λίγο νωρίς για να πανηγυρίσουμε.  Εχουν μείνει 6 αγωνιστικές έχουμε ένα ελαφρύ προβάδισμα, αλλά ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Αυτή τη στιγμή όπως δείχνουν τα πράγματα με ένα θαύμα θα μείνουμε εκτός Super League.  Από την αρχή είμαστε στην πρώτη θέση και είναι κρίμα να χάσουμε αυτή η θέση στα τελευταία παιχνίδια».

Για το αν ο ΠΑΣ είναι ένα «κλικ» παραπάνω από τις άλλες ομάδες της Football League: «Η βαθμολογική μας θέση, τα γκολ που έχουμε πετύχει κα αυτά που έχουμε δεχθεί δείχνουν ακριβώς αυτό. Ο Διαγόρας  ξέραμε ότι έχει πολλές ελλείψεις αλλά δεν παύει να είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Football League. Είναι όμως ομάδα που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια».

Για το χθεσινό παιχνίδι με τον Διαγόρα: «Το παιχνίδι ξεκίνησε εύκολα για μας, σκοράραμε μόλις στο 17ο λεπτό και ουσιαστικά το ματς τελείωσε από το πρώτο ημίχρονο».

Για τους παράγοντες που συνέβαλαν στην φετινή καλή πορεία του ΠΑΣ: «Πιστεύω ότι βοηθάει το καλό κλίμα στην ομάδα, ότι υπάρχουν αρκετοί καλοί ποδοσφαιριστές και αυτό φαίνεται από το γεγονός πως κάποιες Κυριακές που κάποιος  είναι εκτός έρχονται παιδιά από τον  πάγκο και καλύπτουν ισάξια τις θέσεις των ποδοσφαιριστών που λείπουν. Υπάρχει και η καλή δουλειά που γίνεται από τον κ. Ντεμόλ και όταν έχεις και μια διοίκηση που είναι πάντα κοντά στου, όλα αυτά συμβάλλουν στην καλή πορεία του ΠΑΣ».

Για τις οικονομικές δυσκολίες στη Football League και για το αν ο ΠΑΣ αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα: «Παντού υπάρχουν δυσκολίες αλλά εμείς είμαστε από τις ομάδες που δεν έχουμε προβλήματα. Οσο οι κατηγορίες κατεβαίνουν είναι ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα. Είμαστε από τους  τυχερούς της κατηγορίας, αλλά όταν είσαι και πρώτος υπάρχουν και άλλα έσοδα και άλλοι παράγοντες που βοηθάνε».

Για το πώς διαχειρίζονται την πρωτιά τους: «Εμείς από την μεριά μας προσπαθούμε να κρατήσουμε την πρώτη θέση. Κοιτάζουμε τα δικά μας παιχνίδια, έχουμε ένα δύσκολο ματς τη Δευτέρα στα Τρίκαλα, κοιτάζουμε να κρατήσουμε τη διαφορά, την απόσταση που μας χωρίζει από τους άλλους, γιατί ξέρουμε ότι οι άλλες ομάδες, όπως ο Παναιτωλικός και ο ΟΦΗ θα παλέψουν για την άμεση άνοδο, ώστε να αποφύγουν τα παιχνίδια των πλέι οφ. Εμείς κοιτάζουμε τη δουλειά μας και κάνουμε αυτό που κάνουμε από την αρχή, δηλαδή προσπαθούμε να διατηρήσουμε την πρώτη θέση».

Για το αν ο ΠΑΣ αντιμετωπίζει δυσκολίες στα εκτός έδρας παιχνίδια του: «Εξω έχουμε πάρει πάρα πολλούς βαθμούς από ισοπαλίες και είμαστε και η μοναδική ομάδα που έχουμε μια ήττα στο πρωτάθλημα κι αυτή στο 92ο λεπτό στη Λιβαδειά. Είμαστε άξιοι πρωταθλητές, δεν θα έλεγα ότι δεν παίρνουμε βαθμούς έξω. Απλώς είμαστε άτυχοι σε κάποια παιχνίδια».

Για τη συμβολή στην επιτυχία του ΠΑΣ έμπειρων παικτών όπως ο Πατσατζόγλου ή ο Πάντος: «Όταν έχεις ποδοσφαιριστές που έχουν πάρα πολλά παιχνίδια σε μια μεγάλη ομάδα, όπως  είναι ο Ολυμπιακός ή ο Κώτσιος ή ο Αδράλας που επίσης έχουν περάσει από πολλές ομάδες, είναι καλό για μας και για όλα τα παιδιά που έχουμε να μάθουμε αρκετά από αυτούς.  Η εμπειρία θα έλεγα και το ότι έχουμε κάποια παιδιά με όρεξη για διάκριση, δημιουργούν ένα πολύ καλό σύνολο».

Για το αν θεωρούν ότι με 9 βαθμούς μπροστά από τον ΟΦΗ έξι αγωνιστικές πριν το τέλος έχουν ήδη αρχίσει να σκέφτονται την Super League: «Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι, κάθε Κυριακή, έχουμε κι εμείς την επιθυμία να τελειώσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα η υπόθεση άνοδος και για μας αλλά και για την ομάδα, ώστε να αρχίσει να οργανώνεται πιο γρήγορα για τη νέα χρονιά».



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved