«Θα είμαστε πρωταθλητές»

«Θα είμαστε πρωταθλητές»

Σίγουρος για την κατάκτηση του τίτλου και κατά συνέπεια της ανόδου στην Super League εμφανίστηκε ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ΠΑΣ Γιάννινα, στο ματς με τον Διαγόρα, Μανώλης Σκούφαλης.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός, μετά το τέλος της αναμέτρησης, μιλώντας στην τηλεόραση του «Conn-X», εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο «Άγιαξ» έχει την ποιότητα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Είχα πει και στην συνέντευξη Τύπου, νωρίτερα την εβδομάδα, ότι γνωρίζουμε πως έχουμε μπει στην τελική ευθεία. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στον στόχο μας και θεωρώ ότι θα είμαστε εμείς που θα χρηστούμε πρωταθλητές», ανέφερε αρχικά ο Μανώλης Σκούφαλης.

Και συνέχισε στο ίδιο… μήκος κύματος: «Ξέρουμε την ομάδα μας, έχουμε ποιότητα και πολύ καλούς ποδοσφαιριστές».

Ερωτηθείς αν υπήρχε κάποιος λόγος που πανηγύρισε έξαλλα το τέρμα που πέτυχε, ο άσος του ΠΑΣ Γιάννινα, υποστήριξε: «Δεν υπήρχε κάποιος λόγος. Είναι μια ξεχωριστή μέρα για μένα. Ξεκίνησα στην ομάδα, μετά από πολύ καιρό και ήρθε ένα πολύ όμορφο γκολ και ήθελα να το πανηγυρίσω με τον κόσμο».

Για το γεγονός που του έχει κάνει εντύπωση από την παρουσία του στα Ιωάννινα, τόνισε: «Όταν ήρθα μου έλεγαν για τον κόσμο. Και να πω την αλήθεια, δεν το πίστευα. Τώρα το ζω καθημερινά και βλέπω πόσο κοντά μας είναι ο κόσμος, πόσο θέλει να επιστρέψει η ομάδα στην Super League. Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να… πάμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».

Για το αν υπάρχει πίεση στην ομάδα, καθώς είχε την «ταμπέλα» του φαβορί, απάντησε: «Πίεση σίγουρα υπάρχει. Εμείς γνωρίζαμε τι πρέπει να κάνουμε. Και σήμερα κάναμε ένα καλό παιχνίδι γιατί μας είχαν αμφισβητήσει, λέγοντας ότι δεν ήμασταν η ίδια ομάδα και δείξαμε ότι ο ΠΑΣ αξίζει να ανέβει στην Super League και όλα εξαρτώνται από εμάς».

Όσον αφορά στους τομείς που παρατηρεί αλλαγές στην καριέρα του, ο Μανώλης Σκούφαλης, ανέφερε: «Έχουν αλλάξει πολλά πράγματα. Ωριμάζεις σαν παίκτης. Νομίζω ότι δεν έχω αλλάξει. Αυτή την στιγμή είμαι στα Γιάννινα, να βοηθήσω την ομάδα και θεωρώ ότι κάνω ότι μπορώ για να τη βοηθήσω και θα προσπαθώ μέχρι το τέλος».

Για τις υπόλοιπες ομάδες της Football League, απάντησε: «Υπάρχουν πάρα πολύ καλές ομάδες όπως οι ΟΦΗ, Λεβαδειακός και τα Τρίκαλα. Είχαν κάποια προβλήματα στην αρχή αλλά έχουν μπει πολύ δυνατά και θεωρώ ότι μία από αυτές θα ανέβει στην κατηγορία».

Σε ερώτηση τι θέση θα έδινε στον ΠΑΣ Γιάννινα, αν αγωνιζόταν φέτος στην Super League, υποστήριξε: «Η Super League είναι διαφορετική. Βλέπουμε ότι όλες οι ομάδες που είναι χαμηλά παλεύουν για την αποφυγή του υποβιβασμού. Θεωρώ ότι η ομάδα έδειξε στην Football League ότι είναι για την Super League. Νομίζω ότι με πέντε – έξι προσθήκες θα έμενε στην κατηγορία».

Τέλος, για το φετινό πρωτάθλημα και την διαφορά που είχε ο «Άγιαξ της Ηπείρου» από τις άλλες ομάδες, απάντησε: «Ήταν πάρα πολύ μεγάλη διαφορά. Βλέπαμε τις ομάδες και λέγαμε πόσο δύσκολα θα ήταν για εμάς, αλλά όταν ερχόταν η ώρα του αγώνα, εμείς δεν είχαμε καθόλου πίεση. Το επίπεδο είναι πολύ χαμηλό στην Football League και δείξαμε από την αρχή πόσο δυνατή ομάδα είμαστε».



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved