«Άξια στην τριάδα»

«Άξια στην τριάδα»

Ευχαριστημένος από την παρουσία του στον ΟΦΗ, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Χρήστος Μπούρμπος.

Ο ένας από τους κορυφαίους του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, με δηλώσεις του στον «Sentra 103,3» τόνισε ότι δεν έχει καταλάβει ότι αγωνίζεται στη Football League, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο διάστημα που αγωνιζόταν στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό:

«Έπρεπε να πάρουμε το παιχνίδι. Έπρεπε να μειώσουμε τη διαφορά. Δείξαμε ότι θέλαμε περισσότερο το ματς. Μπορούσαμε να βάλουμε και άλλο γκολ. Είναι σημαντικό ότι κερδίσαμε και μειώσαμε τη διαφορά. Έχουμε τώρα ένα δύσκολο ματς με τον Πανθρακικό που πρέπει να δείξουμε το ίδιο πάθος και δύναμη. Προσπαθούμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στα δικά μας ματς. Είμαστε αισιόδοξοι. Αν κάνουμε το απόλυτο μπορούμε να καταφέρουμε και την απευθείας άνοδο, ελπίζοντας ότι οι ομάδες που είναι πάνω από εμάς θα χάσουν κάποιους βαθμούς».

Για το αν αισθάνονται πίεση οι παίκτες του ΟΦΗ:

«Ο κόσμος έχει απαιτήσεις. Είναι φυσιολογικό για μια ομάδα σαν τον ΟΦΗ. Υπάρχουν έμπειροι παίκτες στην ομάδα που ξέρουν να διαχειρίζονται την πίεση. Με τον Παναιτωλικό δεν είχαμε ιδιαίτερο άγχος».

Για την ομάδα του Παναιτωλικού:

«Είναι κοντά στην ομάδα οι φίλοι του Παναιτωλικού. Είναι υγιές σωματείο. Άξια είναι στην πρώτη τριάδα οι ΠΑΣ, Παναιτωλικός και ΟΦΗ. Είναι αυτοί που πρέπει να ανέβουν στην μεγάλη κατηγορία».

Για την παρουσία του στον ΟΦΗ:

«Όταν ήρθα στον ΟΦΗ και μέχρι και τώρα δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι είμαστε στη Β’ Εθνική. Από τις εγκαταστάσεις και το πώς ζει ο κόσμος την κατάσταση δεν θεωρείς ότι είμαστε στη Β’ Εθνική. Νομίζω ότι θα επανέλθει η ομάδα εκεί που αξίζει».

Για τη μετακίνησή του από τον ΠΑΣ στον ΟΦΗ:
«Δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Ο κόσμος με δέχτηκε καλά. Όσο περνούσε ο καιρός έβλεπαν ότι έδινα ό,τι μπορούσα. Έχω καλή σχέση με τον κόσμο και τους εκτιμώ γι’ αυτό».

Για την περίοδο που αγωνίστηκε στον Ηρακλή:

«Ήταν μια κακή περίοδο της καριέρας μου. Είχε πολλά προβλήματα τότε η ομάδα. Υπάρχει ακόμη μια εκκρεμότητα αλλά θεωρώ ότι θα λυθεί σύντομα».

Για τη θητεία του στην ΑΕΚ:

«Στην ΑΕΚ ήταν μια δύσκολη και περίεργη κατάσταση. Δεν πήρα αυτό που μου άξιζε. Έφυγα στεναχωρημένος. Ο κόσμος με είχε αγαπήσει».

Για τις τρεις ομάδες (ΠΑΣ, Παναιτωλικός, ΟΦΗ) που είναι το φαβορί για την άνοδο στη Super League:

«Είναι υγιέστατες και στις πόλεις αυτές υπάρχει δίψα για ποδόσφαιρο. Είναι μεγάλο κέρδος για το ελληνικό ποδόσφαιρο όταν ανεβαίνουν μεγάλες επαρχιακές ομάδες στη μεγάλη κατηγορία».



Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι: Εκτός Χουάντσο και Μπάλντγουιν
Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι: Εκτός Χουάντσο και Μπάλντγουιν
Volley League: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό από τη ΔΕΑΒ
Volley League: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό από τη ΔΕΑΒ
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved