«Όπως με Δράμα»

«Όπως με Δράμα»

Με οδηγό την απόδοση στο ματς με τη Δράμα ο ΟΦΗ δεν θα έχει πρόβλημα να πετύχει το στόχο του σύμφωνα με τον Λεωνίδα Καμπάνταη.

Ο επιθετικός του ΟΦΗ, Λεωνίδας Καμπάνταης, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Athletic Radio 104,2» αναφερόμενος στο ματς με τον Παναιτωλικό, στην παρουσία του κόσμου, αλλά και στη συνέχεια του πρωταθλήματος εκφράζοντας την αισιοδοξία του για την πορεία της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Για τις χαμένες ευκαιρίες: «Είμαι της άποψης ότι θα ξεσπάσει η ομάδα και αυτό δεν έχει συμβεί μέχρι τώρα επειδή κυνηγάμε τους πρωτοπόρους. Όμως το σημαντικό είναι ότι δημιουργούμε ευκαιρίες και πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου για να πιάσει ο ΟΦΗ καλύτερο παιχνίδι ακόμα και από αυτό με την Δράμα».

Για την απόδοση των αντιπάλων του ΟΦΗ στο Ηράκλειο: «Από τα παιχνίδια που έχουμε παίξει στο «Γεντί Κουλέ», τα Τρίκαλα έπαιξαν καλύτερα από ότι ο Παναιτωλικός. Έπαιξε φοβισμένα και δεν έδειξε ότι αξίζει να βρίσκεται στην δεύτερη θέση».

Για την παρουσία των φιλάθλων: «Αυτό που έζησα στο τελευταίο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό θα το ζήλευαν ακόμα και ομάδες από το εξωτερικό. Η ατμόσφαιρα ήταν ανεπανάληπτη. Δεν μπορούσα να σκεφτώ ότι θα χάσουμε αυτό το παιχνίδι».

Για το στόχο της ανόδου: «Αν είχε μείνει μια αγωνιστική, θα έλεγα ότι δεν το προλαβαίνουμε. Εφόσον η ομάδα μας κάνει μια εξαιρετική πορεία το τελευταίο χρονικό διάστημα, είμαστε μέσα στον στόχο μας. Πήραμε τους τρεις βαθμούς στο ματς με τον Παναιτωλικό και συνεχίζουμε το κυνήγι. Τα παιχνίδια που ακολουθούν θα κρίνουν την επίτευξη του στόχου μας. Εγώ προσωπικά ήμουν και είμαι πολύ αισιόδοξος από την πρώτη στιγμή που ήρθα».

Για την εικόνα του πρωταθλήματος: «Παρακολουθούσα το πρωτάθλημα από πριν έρθω στην ομάδα. Περίμενα ότι θα με πείσει ο Παναιτωλικός για το ότι βρίσκεται σε αυτήν την θέση. Νομίζω ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Είναι αναμενόμενο να κάνουν όλες οι ομάδες μια «κοιλιά». Πιστεύω ότι είναι καλύτερα να κυνηγάς από το να είσαι πρώτος γιατί τότε έχεις μεγαλύτερο άγχος».

Για τα επόμενα παιχνίδια του ΟΦΗ: «Ο πρωταρχικός μας στόχος είναι η άνοδος και μετά η πρώτη θέση. Αν ο ΟΦΗ κατεβαίνει στα παιχνίδια όπως σε αυτό με την Δράμα, τότε δεν θα έχει κανένα πρόβλημα μέχρι το τέλος της περιόδου».

Για τις προσωπικές του βλέψεις: «Το σημαντικό είναι ότι έχω προσαρμοστεί πλήρως και εγώ και η οικογένεια μου. Είχα πει από την αρχή ότι χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ, είμαι σε μια ομάδα που υπάρχουν καταπληκτικά παιδιά και όλοι στον ΟΦΗ με κάνουν να νιώθω πολύ όμορφα. Προερχόμουν από μια αποχή που με έκανε να έχω αμφιβολίες όμως και ο προπονητής αλλά και όλοι μέσα στην ομάδα με έκαναν να τις ξεπεράσω και να κάνω μια νέα αρχή. Ο ΟΦΗ δεν είναι ομάδα που θα έρθεις για να κολλήσεις τα τελευταία σου ένσημα».



NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
Champions League: Στα ημιτελικά η Μπάγερν Μονάχου
Champions League: Στα ημιτελικά η Μπάγερν Μονάχου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved