Είδε τους Νέους

Είδε τους Νέους

Τον αγώνα της ομάδας Νέων του ΟΦΗ με την αντίστοιχη του Παναιτωλικού παρακολούθησε την Κυριακή το πρωί στο γήπεδο της Παλιανής ο Νίκος Αναστόπουλος παρέα με τον Κώστα Χανιωτάκη.

Οι ταλαντούχοι Κρητικοί αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τους Αγρινιώτες. Οι παίκτες του Γιώργου Καβουσανού πιάνοντας πολύ καλή απόδοση σταμάτησαν το νικηφόρο σερί του πρωτοπόρου του πρωταθλήματος και πρόσφατα Κυπελλούχου της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας – Παναιτωλικού, ενώ με λίγη τύχη θα μπορούσαν να είχαν πάρει και τη νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν νωρίς με κοντινό σουτ του Τραγούλια (10΄), ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 63΄με κεφαλιά του Γιάννη Χαλκιαδάκη μετά από σέντρα του Τσικουδάκη. «Παρότι το αποτέλεσμα δεν μας ικανοποιεί, ωστόσο είμαι πολύ ευχαριστημένος από την γενική εικόνα της ομάδας μας σήμερα, απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Η σημερινή μας εμφάνιση δικαιώνει την προσπάθεια που καταβάλουν καθημερινά τα παιδιά και μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια» δήλωσε σχετικά ο προπονητής Νέων του ΟΦΗ Γιώργος Καβουσανός.

 Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χαραλαμπάκης με βοηθούς τους Πάγκαλο και Ξυπάκη, από τον Σύνδεσμο Ηρακλείου. «Κιτρίνισε» τους Δουκιαντζάκη, Κουκάκη, Ντελία, Καρδαμίτση και Νύκταρη από τον ΟΦΗ και τους Λιάρο και Σμίλτο από τον Παναιτωλικό. 

ΟΦΗ (Γ. Καβουσανός): Λυράκης, Μπολάκης, Δαμιανάκης, Κουκάκης, Απτσιαούρι, Ντελία Σκουτέλης, Καρδαμίτσης (50’ Χαλκιαδάκης), Νύκταρης, , Δουκιαντζάκης (54’ Τσικουδάκης), Κολιακουδάκης (88’ Φαζός) 

Παναιτωλικός (Γ. Ταράσης): Τηλεμάχου, Μπούρος, Σαμαράς, Παπαθανάσης, Καντάνης, Τραγούλιας (80’ Τουρλίδας), Καταπόδης (87’ Ρεπανιδάς), Πασάς, Λιάρος, Κούσσης (68’ Ζαρκάδας), Σμίλτος.



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved