Τεσσάρα και… play off!

Τεσσάρα και… play off!

Με πρωταγωνιστή τον Χατζηπαντελίδη, η Δόξα Δράμας νίκησε τον Εθνικό με 4-0 και αύξησε τις ελπίδες της για είσοδο στα play off.

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα από τον Εθνικό, η ομάδα της Δράμας κατέκτησε το πολυπόθητο τρίποντο που ζητούσε και σε συνδυασμό με την ήττα των Τρικάλων στην έδρα του Πιερικού, πλέον περιμένει και νίκη του ΠΑΣ κόντρα στον Διαγόρα, προκειμένου να παραμείνει η διαφορά στους πέντε βαθμούς.

Πρωταγωνιστής αναμφίβολα για τους γηπεδούχους ήταν ο Χατζηπαντελίδης, καθώς με μια ασίστ στον Σιάκκα (45+1’) και ένα γκολ (51΄), χάρισε ένα ευχάριστο απόγευμα στον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο. Το τρίτο και το τέταρτο γκολ, σημείωσαν οι Χλωρός και Μαρκόφσκι αντίστοιχα.
Οι «Μαυραετοί» μπήκαν δυνατά στο γήπεδο και πήραν από την αρχή τα ηνία του αγώνα, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να ζητάει από τους παίκτες του να μείνουν ψηλά ώστε να πετύχουν το γρήγορο γκολ και να λυθούν τα πόδια τους.

Οι γηπεδούχοι έκλεισαν τον Εθνικό στα καρέ του Παγούδη, όμως η μπάλα δεν έμπαινε στα δίχτυα και το άγχος δεν άργησε να έρθει. Οι φιλοξενούμενοι πήγαν να κάνουν δώρο το γκολ στην Δόξα Δράμας στο 19΄, καθώς μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γκονζάλεθ, ο Τσεμπερίδης θέλοντας να απομακρύνει την μπάλα, την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι της ομάδας του.

Η λύτρωση για τους γηπεδούχους που πίεζαν ασταμάτητα, ήρθε στο 45+1΄, όταν μετά από πάσα του Χατζηπαντελίδη, ο Σιάκκας με ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής έδωσε το έναυσμα για πανηγυρισμούς στους 2.000 Δοξαίους που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η ομάδα της Δράμας «κλείδωσε» τη νίκη στο 51΄, καθώς μετά από σέντρα του πολύ καλού Μπαξεβανίδη, ο Χατζηπαντελίδης βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παγούδη.

Η ομάδα του Τσιριμώκου, προσπαθούσε να απαντήσει κυρίως με αντεπιθέσεις, όμως η καλή αμυντική λειτουργία της Δόξας, δεν άφηνε περιθώρια να ανησυχήσει ο Σερεμέτ.

Το 3-0 ήρθε από τον Χλωρό στο 80΄, ενώ το… κερασάκι στην τούρτα, έβαλε το βαρύ πυροβολικό των «Μαυραετών» Μάρκο Μαρκόφσκι, στις καθυστερήσεις του αγώνα  με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή.

 

Θυμηθείτε την εξέλιξη του παιχνιδιού πατώντας ΕΔΩ



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved