Δεν Χ-αμογέλασε κανείς!

Δεν Χ-αμογέλασε κανείς!

Ισόπαλο με 1-1 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι του Θρασύβουλου με την Ηλιούπολη για την 28η αγωνιστική, αποτέλεσμα που δεν άφησε καμία ομάδα ικανοποιημένη.

Ο Ζαχαρόπουλος άνοιξε το σκορ στο 7’ για τους «πράσινους» αλλά ο Στεφανίδης στο 27’ έφερε το ματς στα... ίσια. Έτσι, οι γηπεδούχοι παρέμειναν στην επικίνδυνη ζώνη των πλέι άουτ, ενώ από την άλλη, οι «κυανέρυθροι» δεν κατάφεραν να πάρουν βαθμολογική... ανάσα και να ξεφύγουν από τις περιπέτειες.

Η... σκακιέρα των προπονητών

Με στόχο να πιέσει από την αρχή παρέταξε τον Θρασύβουλο ο Άκης Μάντζιος. Έτσι, στο 4-2-3-1, ο Σιδεράκης ήταν στον «άσο», με τον Παπαθανασίου στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Κακαρά στο αριστερό. Στο κέντρο της άμυνας ήταν οι Ζώνας και Κολοτούρος. Αμυντικοί μέσοι ήταν οι Φρίμπονγκ και Σταμόγιαννος, ενώ ο Παληγεώργος κινείτο από τα δεξιά, ο Κατσίκης από τα αριστερά και ο Μπακασέτας στον άξονα, που έδινε βοήθειες στον Ζαχαρόπουλο που ήταν ο μοναδικός προωθημένος.

Στην αντίπερα... όχθη, ο Θύμιος Γεωργούλης θέλησε να ελέγξει το κέντρο, παρουσιάζοντας την Ηλιούπολη με 4-3-3. κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Μαραμά, με τον Λαμπρόπουλο στα δεξιά, τον Δημήτρη στα αριστερά και οι Νικολόπουλος, Μπέριος ήταν στο κέντρο της άμυνας. Στην μεσαία γραμμή, ο Ρουσάκης ήταν ο αμυντικός μέσος, έχοντας στα δεξιά του τον Στεφανίδη και τον Λεοντίο στα αριστερά. Στο δεξί άκρο της επίθεσης ήταν ο Ηλιούπουλος, ο Κρητικός κινείτο από τα αριστερά και στην κορυφή ήταν ο Θάνος.

Αειθαλής... Ζαχαρόπουλος

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε η αναμέτρηση για τους γηπεδούχους, καθώς μόλις στο 7’ στην πρώτη καλή στιγμή, ο Ζαχαρόπουλος άνοιξε το σκορ. Ο Παληγεώργος μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, έκανε το σουτ, ο Μαραμά απέκρουσε ασθενώς και από κοντά ο Ζαχαρόπουλος σε κενή εστία έκανε το 1-0 για τον Θρασύβουλο.

Στην συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν... στροφές και έψαξαν το γκολ της ισοφάρισης, κυρίως με στημένες φάσεις. Στο 9’ ο Λεοντίου εκτέλεσε το κόρνερ αλλά η κεφαλιά του Θάνου πέρασε άουτ, ενώ στο 15’ η κεφαλιά του Κρητικού, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Λεοντίου, ο Σιδεράκης μπλόκαρε.

Η υπεροχή των «κυανέρυθρων» έφερε... καρπούς στο 27’ όταν ο Θάνος με κάθετη μπαλιά βρήκε ωραία τον Στεφανίδη, που μπήκε στην περιοχή έκανε το δυνατό σουτ και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Σιδεράκη, διαμορφώνοντας το 1-1.

Στα επόμενα λεπτά, μέχρι την συμπλήρωση του πρώτου μέρους, οι δύο ομάδες προσπάθησαν να φτάσουν σε ένα ακόμα τέρμα, αλλά τα πολλά λάθη στην μεσαία γραμμή, δεν επέτρεψαν να δούμε κάποια καλή στιγμή μπροστά από τα καρέ των δύο ομάδων, με εξαίρεση την φάση του 41’ όταν ο Κατσίκης εκτέλεσε το φάουλ, αλλά στο δεύτερο δοκάρι η κεφαλιά του Σταμόγιαννου, πέρασε άουτ, δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Μαραμά.

Εξαιρετικός ρυθμός...

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι δύο ομάδες βγήκαν με στόχο ένα γρήγορο τέρμα, κάτι που βοήθησε να έχουμε εξαιρετικό ρυθμό. Η πρώτη καλή στιγμή άνηκε στους γηπεδούχους, όταν ο Μπακασέτας στο 49’ εκτέλεσε το φάουλ από καλή θέση, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μαραμά.

Η... απάντηση από την Ηλιούπολη ήρθε στο 51’ όταν οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην αντεπίθεση, με τον Ηλιόπουλο να βρίσκει τον Στεφανίδη, που κινήθηκε από τα δεξιά, έκανε το σουτ, αλλά ο Σιδεράκης ήταν στο σωστό σημείο και μπλόκαρε.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό και πάλι το «συγκρότημα» του Θύμιου Γεωργούλη ήταν αυτό που έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά η κεφαλιά του Μπέριου, στο δεύτερο δοκάρι – ύστερα από φάουλ του Λεοντίου – βρήκε σε ετοιμότητα τον Σιδεράκη που απέκρουσε σε κόρνερ.

Φωνές από τους γηπεδούχους

Στο 55’ ο Θρασύβουλος διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι, όταν από σουτ του Παπαθανασίου και κόντρα στον Μπέριο, ο Δημήτρης στην προσπάθειά του να πάει προς την μπάλα, έπεσε στο έδαφος με την «στρογγυλή θεά» να σταματάει στο χέρι του.

Η υπεροχή της Ηλιούπολης έφερε τις πρώτες... διορθωτικές κινήσεις από τον Άκη Μάντζιο, που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Νικλητσιώτη, αντί του Μπακασέτα, με τον νεαρό άσο να πηγαίνει στα δεξιά και τον Σταμόγιαννο να μετακινείται πίσω από τον Ζαχαρόπουλο.

Ωστόσο, η επόμενη καλή στιγμή ήταν για τους φιλοξενούμενους, όταν στο 66’ ο Θάνος εκτέλεσε πλασαριστά το φάουλ στον Στεφανίδη, που έκανε το σουτ, αλλά ο Σιδεράκης απέκρουσε.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό είχαμε δοκάρι για την Ηλιούπολη, όταν ο Μπέριος από το ύψος της μεσαίας γραμμής θέλησε να κάνει το... γέμισμα, αλλά η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά, χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Σιδεράκη και πέρασε άουτ.

Στο 68’ είχαμε την δεύτερη αλλαγή από τον Άκη Μάντζιο με τον Μουστόγιαννη να μπαίνει αντί του Παληγεώργου και να παίρνει θέση πίσω από τον Ζαχαρόπουλο, σε μια προσπάθεια των «πράσινων» να απειλήσουν περισσότερο την εστία του Μαραμά.

Από την πλευρά του, ο Θύμιος Γεωργούλης στο 79’ αντικατέστησε τον Κρητικό με τον Νιάρο και στο 83’ τον Ηλιόπουλο με τον Σικαλιά. Μάλιστα, ο τελευταίος έχασε σημαντική ευκαιρία να σκοράρει στο 85’, όταν μπήκε από τα αριστερά, έκανε το σουτ, αλλά ο Σιδεράκης με τα ακροδάχτυλα έδιωξε σε κόρνερ.

Θυμηθείτε τα γκολ και τις φάσεις του αγώνα, πατώντας ΕΔΩ.



Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Περιστέρι, Ολυμπιακός-Ναντ και Τσιτσιπά
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Περιστέρι, Ολυμπιακός-Ναντ και Τσιτσιπά
Παναθηναϊκός AKTOR - Περιστέρι: Γιορτάζει με τον κόσμο του στο ΟΑΚΑ πριν τη μάχη των playoffs
Παναθηναϊκός AKTOR - Περιστέρι: Γιορτάζει με τον κόσμο του στο ΟΑΚΑ πριν τη μάχη των playoffs
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved