Μοιρασιά στην Καισαριανή

Μοιρασιά στην Καισαριανή

Εθνικός Αστέρας και Πανθρακικός έμειναν στο 1-1 στην Καισαριανή, αποτέλεσμα που δεν συμφέρει κανένα από τους δύο στη «μάχη» της παραμονής.

Ο Παπαζούδης άνοιξε το σκορ και ο Ρομπέρ ισοφάρισε για να μοιραστούν οι δύο ομάδες από ένα βαθμό και να φτάσει έτσι ο Εθνικός Αστέρας στους 29 βαθμούς και την 16η θέση, όντας πλέον σε πολύ δύσκολη θέση, με τον Πανθρακικό να έχει 34 και να είναι όγδοος, σε σαφώς καλύτερη μοίρα.

Διάθεση για επιθετικό ποδόσφαιρο έδειξαν στα πρώτα λεπτά του αγώνα στο «Μιχάλης Κρητικόπουλος» και οι δύο ομάδες, με τον Εθνικό Αστέρα να απειλεί με τους Χωριανόπουλο και Χανιώτη να μην βρίσκουν στόχο με μακρινά σουτ και τον Πανθρακικό να χάνει μεγάλη ευκαιρία ενδιάμεσα με τον Ούλμερς, που από την μικρή περιοχή κατάφερε να αστοχήσει.

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε αισθητά και οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να απειλήσουν μόνο με στημένες φάσεις. Σε μια από αυτές ήρθε και το γκολ για τους γηπεδούχους, όταν στο 18’ ο Φραντσεσκί εκτέλεσε κόρνερ και μετά από σύγχυση και αδράνεια της άμυνας της ομάδας της Κομοτηνής, ο Παπαζούδης βρέθηκε σε καίρια θέση για να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα και να ανοίξει το σκορ.

Η συνέχεια ανήκε στον Πανθρακικό που προσπάθησε να αντιδράσει στο γκολ των γηπεδούχων, ωστόσο παρά την υπεροχή της ομάδα του Παντελίδη δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάποια κλασική ευκαιρία. Οι μοναδικές στιγμές που ανησύχησε ο Κοτταράς, ήταν από τις εκτελέσεις κόρνερ του Ρομπέρ που είχαν τροχιά προς τα δίχτυα με τον έμπειρο πορτιέρο να απομακρύνει δύο φορές τον κίνδυνο.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου οι δύο ομάδες ήταν περισσότερο επιφυλακτικές, με τον Πανθρακικό να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς ωστόσο να είναι ιδιαίτερα απειλητικός. Οι φιλοξενούμενοι θέλησαν να πιέσουν για να φτάσουν στην ισοφάριση με την ομάδα του Νίκου Παντέλη να είναι εμφανώς πιο «πεσμένη» σε σχέση με το πρώτο μέρος.

Οι γηπεδούχοι έδειχναν να κρατάνε σχετικά εύκολα το υπέρ τους σκορ, ωστόσο στο 68’ τα δεδομένα άλλαξαν. Από σέντρα του Ρομπέρ, ο Σουλτανίδης προσπάθησε να γίνει κάτοχος της μπάλας αλλά ανατράπηκε από τον Τσιώλη με τον διαιτητή Κύρκο να δείχνει την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ρομπέρ που νίκησε τον Κοτταρά φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα.

Από εκεί και πέρα, ο Εθνικός Αστέρας προσπάθησε να ρισκάρει και να πάρει ξανά το προβάδισμα, ωστόσο δημιούργησε μόνο μια καλή στιγμή με τον Τραορέ στο 71’ να κάνει την κεφαλιά και τον Κουτσόπουλο να κρατά εντυπωσιακά ανέπαφη την εστία του. Δέκα λεπτά αργότερα ήταν σειρά του Κοτταρά να διώξει εντυπωσιακά έναν «κεραυνό» του Ρομπέρ για να διατηρηθεί το 1-1 στην Καισαριανή.

Στα τελευταία λεπτά τα νεύρα ήταν τεντωμένα με τους παίκτες των δύο ομάδων να μπαίνουν δυνατά στις μονομαχίες, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να βγουν πολλές κίτρινες κάρτες, με τον αρχηγό του Εθνικού Αστέρα, Χωριανόπουλο, να βλέπει για δεύτερη φορά την κάρτα του Κύρκου και να αφήνει τους γηπεδούχους με 10 παίκτες στο 91’. Στα τρία λεπτά που παίχτηκαν μετά την αποβολή, δεν άλλαξε κάτι στο γήπεδο της Καισαριανής.

Θυμηθείτε ΕΔΩ το Live του αγώνα έτσι όπως σας το μετέφερε το Onsports.



Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι και τη Μαρία Σάκκαρη
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι και τη Μαρία Σάκκαρη
Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved