«Να υπάρξει συνέχεια»

«Να υπάρξει συνέχεια»

Μια από τις ευχάριστες νότες για την Βέροια στον νικηφόρο αγώνα στην Καλλιθέα ήταν ο Αλέξης Βεργώνης, που μίλησε στο onsports.

Ο 25χρονος γηγενής αμυντικός χαφ έκανε ντεμπούτο στο Ελ Πάσο μετά τον σοβαρό τραυματισμό του (ρήξη χιαστών πέρυσι στην Ρόδο) και δείχνει ότι αποτελεί ένα αθόρυβο αλλά ουσιαστικό απόκτημα του χειμώνα, μαζί με τους Κουτσοσπύρο και Συμεωνίδη. Ο Βεργώνης, που παλιότερα έπαιξε ακόμα σε Λάρισα, Ολυμπιακό Βόλου, Απόλλωνα Καλαμαριάς και Λύκους, αναφέρθηκε καταρχήν στην ανοδική πορεία της «Βασίλισσας»:

«Πήραμε ένα σημαντικό διπλό στην Καλλιθέα, που μας τονώνει την αυτοπεποίθηση, σε συνάρτηση με την προηγούμενη νίκη με την Καρδίτσα και την κατάληψη της όγδοης θέσης. Το τοπίο δείχνει να αλλάζει για την Βέροια. Πιστεύω ότι γινόμαστε ολοένα και καλύτερη, όπως είχε προαναγγείλει και ο κ. Καλαϊτζίδης όταν ήρθε. Σταδιακά κερδίζουμε πάλι την εμπιστοσύνη του κόσμου. Ωστόσο, για να έχει αξία το διπλό που πήραμε, πρέπει να κερδίσουμε και τον Ιωνικό. Θέλουμε να μείνουμε στην οκτάδα, ή έστω να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται. Με τον Ιωνικό θεωρητικά είμαστε φαβορί, αλλά πρέπει να προσέξουμε, γιατί και ο αντίπαλος δείχνει φορμαρισμένος και ικανός για «ζημιές».

«Ήταν όνειρό μου»

Ακολούθως, ο Αλέξης Βεργώνης αναφέρθηκε και για την επάνοδό του από τον τραυματισμό, αλλά και ένα παιδικό όνειρο που πραγματοποιήθηκε: «Για μένα ήταν διπλή ευχαρίστηση να επιστρέφω στα γήπεδα με εκτός έδρας νίκη για την Βέροια. Ο τραυματισμός μου είναι μακρινή ανάμνηση. Σταδιακά θα βρίσκω καλύτερο ρυθμό, μέσα από τα παιχνίδια. Στην πλήρη επάνοδό μου με βοήθησε πολύ ο γυμναστής, Κώστας Λιάπης. Όσο για εμένα και την Βέροια, μεγάλωσα βλέποντάς την στην Α΄ Εθνική, την δεκαετία του ΄90. Όπως για όλους τους νεαρούς παίκτες τότε, την «φουρνιά» μας, έτσι και για μένα, ήταν όνειρο να παίξω στην Βέροια και ευτυχώς εκπληρώθηκε».

Και… καθηγητής!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βεργώνης είναι πολύπλευρο ταλέντο, καθώς είναι και πτυχιούχος ΑΕΙ, του τμήματος Μαθηματικού. Ο 25χρονος χαφ έχει επιλέξει και εναλλακτικό τρόπο για να εξασφαλίζει τα προς το ζην, κάνοντας ήδη ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά γυμνασίου και Λυκείου. Άλλωστε, το επάγγελμα του ποδοσφαιριστή αφενός έχει ημερομηνία λήξης και αφετέρου ο κλάδος διέρχεται κρίση, όπως γενικότερα οι περισσότερες ειδικότητες στην σύγχρονη κοινωνία.



Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved