Ντεμόλ: «Πάντα νίκες»

Ντεμόλ: «Πάντα νίκες»

Για το ματς κόντρα στον Ιωνικό, για το θέμα του Μπακαγιόκο, αλλά και για το ματς της Δευτέρας κόντρα στη Ρόδο, αναφέρθηκε στη καθιερωμένη συνέντευξη τύπου ο Στεφάν Ντεμόλ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε Στεφάν Ντεμόλ στη Συνέντευξη Τύπου:

«Έχουμε σήμερα μαζί μας τον κ Παπαγγέλη και τον Μανώλη Σκούφαλη. Θα ξεκινήσω από το παιχνίδι με τον Ιωνικό. Είχαμε ευκαιρίες να κερδίσουμε ειδικά την πρώτη ώρα του παιχνιδιού. Μετά το ματς είναι αργά να μιλάμε για το ακυρωθέν γκολ και το πέναλτι. Την παρούσα φάση υπάρχει αυξημένη πίεση στην ομάδα ωστόσο θα αναφερθώ παρακάτω. Μέχρι και πριν δύο εβδομάδες δεν είχα παράπονα από τους διαιτητές καθώς όπως και εγώ αλλά και οι ποδοσφαιριστές κάνουν ανθρώπινα λάθη. Στα δύο τελευταία όμως εκτός έδρας παιχνίδια οι διαιτητές βρέθηκαν σε κακές ημέρες. Ξέραμε από την αρχή της περιόδου ότι αν θέλουμε να επιτευχθεί ο στόχος μας πρέπει να είμαστε όλοι μαζί και να κερδίζουμε κάθε «αντίπαλο»

Στο φινάλε του παιχνιδιού με τον Ιωνικό πήραμε βλακώδη ρίσκα. Είμαστε επαγγελματίες και εφόσον δεν μπορούμε να κερδίσουμε πρέπει να παίρνουμε τον βαθμό της ισοπαλίας. Παρόλα αυτά δώσαμε 1-2 ευκαιρίες στον αντίπαλο να μας απειλήσει».

Αναφορικά με τον θέμα που δημιουργήθηκε με τον Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο και κατά πόσο ήταν έτοιμος να αγωνιστεί είπε:

« Τις τελευταίες δύο ημέρες είμαι δυσαρεστημένος διότι διαβάζω στα ΜΜΕ διάφορα αναφορικά με το θέμα με τον Μπακαγιόκο. Δεν είναι δίκαιο να γράφονται υποθέσεις και εκτιμήσεις. Δεν υποχρεούμαι να σας λέω τα εσωτερικά θέματα της ομάδας όμως σήμερα θα το κάνω. Ο Μπακαγιόκο ήταν καθ΄ όλη την διάρκεια της εβδομάδας τραυματίας. Τον εξέτασαν 4 φορές οι γιατροί της ομάδας ενώ το Σάββατο το μεσημέρι συζήτησα μαζί του και αποφασίσαμε από κοινού να τον εξετάσει γιατρός της αρεσκείας του στην Θεσσαλονίκη. Πήγε λοιπόν εκεί όμως οι γιατροί δεν μας έδωσαν το πράσινο φως ώστε να αγωνιστεί έστω και σε μικρό χρονικό διάστημα. Δεν προσπάθησα να εξαπατήσω κάποιον. Υπήρχαν αρκετές πιθανότητες να αγωνιστεί ο παίκτης ωστόσο ενημερωθήκαμε όταν φτάσαμε στην Αθήνα ότι δεν μπορούμε να τον υπολογίζουμε».

Σχετικά με το παιχνίδι της Δευτέρας είπε:

«Στην Ρόδο το παιχνίδι ήταν αρκετά δύσκολο. Από τον Διαγόρα θα απουσιάζουν αρκετοί ποδοσφαιριστές. Έτσι αποφάσισαν οι άνθρωποι του Διαγόρα και δεν γνωρίζω τους λόγους ωστόσο οι παίκτες που θα τους αντικαταστήσουν θα έχουν και θα βρουν έξτρα κίνητρα ώστε να αποδείξουν τις ικανότητες τους. Σαφώς και στόχος μας είναι οι τρεις βαθμοί οι οποίοι θα μας διατηρήσουν στην θέση που μας αρέσει πολύ να βρισκόμαστε. Θα προσπαθήσω να απομακρύνω ένα μικρό μέρος του στρες που υπάρχει στην ομάδα ώστε να επιστρέψει η χαρά του δημιουργικού ποδοσφαίρου η οποία έχει χαθεί από είσοδο και μετά του νέου έτους. Διώχνοντας λοιπόν ένα μέρος του στρες θεωρώ θα επανέρθει η χαρά ».

Ο κ Ντεμόλ αναφέρθηκε και στον σοβαρό τραυματισμό του Γιάννη Ιωάννου για τον οποίον τόνισε:

«Εγώ , το τεχνικό τιμ αλλά και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΣ θέλουμε να εκφράσουμε την στήριξη μας στον Ιωάννου και να του πούμε ότι είμαστε μαζί του. Τον περιμένουμε να επιστρέψει κοντά μας στην καλοκαιρινή προετοιμασία.»

Για τους τραυματισμούς που αντιμετωπίζουν ορισμένοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ δήλωσε:

« Οι Μπακαγιόκο , Ντε Βινσέντι και Βάντερσον ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Διατηρούν περισσότερο από 50% πιθανότητες να βρίσκονται στην αποστολή για το παιχνίδι της Δευτέρας ωστόσο έχουμε ακόμη 4-5 ημέρες ώστε να μπορούμε να είμαστε βέβαιοι για κάτι.

Οι Σκούφαλης , Ντάσιος και Τζάνης έκαναν διαφορετικό πρόγραμμα προπόνησης και από αύριο θα μπουν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων ενώ τέλος ο Μπουχάν ανεβάζει ρυθμούς και μετά το παιχνίδι με τον Διαγόρα θα τον υπολογίζουμε κανονικά

Σήμερα έχουμε δύο προπονήσεις και αύριο παίζουμε στις 11:00 με την ομάδα Νέων. Το Σάββατο θα κάνουμε προπόνηση στο Ζωσιμάδες αφού ο πρόεδρος μας έδωσε την δυνατότητα να προπονούμαστε μία φορά την εβδομάδα εκεί. Κυριακή πρωί είναι προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση».

Σχετικά με ερώτηση που δέχτηκε ο κ Ντεμόλ για την πίεση που έχει δημιουργηθεί αλλά και από πού ασκείται είπε:

«Υπάρχει η βαθμολογική πίεση αλλά και η πίεση που μεταδίδεται στους παίκτες από κάποιους ανθρώπους γύρω από την ομάδα οι οποίοι είναι ανήσυχοι όσο το πρωτάθλημα φτάνει στο τέλος του. Ωστόσο όπως προείπα αν διώξουμε ένα μέρος του στρες ο στόχος θα επιτευχθεί πολύ πιο εύκολα».

Ερωτηθείς για το συμβόλαιο και για το αν χάνει την αξιοπιστία του απέναντι στον κόσμο από τις συνεχόμενες αναβολές δήλωσε:

« Είμαι υπεύθυνος για το ποδοσφαιρικό κομμάτι και όχι για τις ανακοινώσεις της ομάδας. Οπότε θα πρέπει να περιμένετε τον πρόεδρο. Δεν πιστεύω πως χάνω την αξιοπιστία μου απέναντι στους φιλάθλους της ομάδας μου διότι αγαπάω αυτό που κάνω και φαίνεται».

Ο Μανώλης Σκούφαλης από την πλευρά του δήλωσε

«Από την αρχή δείξαμε ότι είμαστε κυρίαρχοι. Ξεκινήσαμε πολύ καλά στον πρώτο γύρω , προστέθηκαν όμως η κούραση και οι τραυματισμοί. Μπήκαμε στην τελική ευθεία και έχουμε την ποιότητα να πάρουμε το πρωτάθλημα. Δεν θα σχολιάσω το παιχνίδι με τον Ιωνικό καθώς πέρασε. Έρχεται ένα δύσκολο με τον Διαγόρα ωστόσο με την συμπαράσταση των φιλάθλων μας θα το κερδίσουμε. Πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι όπως τονίζει και ο προπονητής μας για να πάρουμε την νίκη».

Σε ερώτηση για το αν είναι ικανοποιημένος από τον χρόνο συμμετοχής του είπε:

«Όποτε αγωνίστηκα προσπάθησα να δείξω τον καλό μου εαυτό. Αγαπώ αυτό που κάνω. Ο προπονητής μου είναι αρμόδιος και γνωρίζει καλύτερα. Από την μεριά μου θα συνεχίσω έτσι. Το μόνο που πρέπει να κάνω είναι να βοηθώ την ομάδα και από εκεί και πέρα οι συμμετοχές είναι στην κρίση του προπονητή».



Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved