Εμπιστοσύνη σε «Αναστό»

Εμπιστοσύνη σε «Αναστό»

Ο Νίκος Αναστόπουλος μπορεί να κάνει μια επιτυχημένη πορεία στον ΟΦΗ τονίζει ο Γιώργος Βλάχος.

Ο παλαίμαχος άσος των Κρητικών εξέφρασε την επιθυμία του να δει τον Νίκο Αναστόπουλο να μένει στην τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ επισημαίνοντας πως μπορεί να ξαναφέρει την ομάδα στη μεγάλη κατηγορία. Επίσης, δεν παρέλειψε να κάνει λόγο για τη δυναμική που δίνει στην ομάδα η έδρα, ενώ έπλεξε και το εγκώμιο του Νίκου Μαχλά.

«Είναι ένα ματς κλειδί για τον ΟΦΗ στο κυνήγι της δεύτερης θέσης. Η εξασφάλιση στα πλέι-όφ είναι δεδομένη. Κερδίζοντας τον Παναιτωλικό, τον πλησιάζει στους πέντε βαθμούς και στο ποδόσφαιρο ποτέ μη λές ποτέ. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Τον τελευταίο καιρό ο ΟΦΗ δείχνει σε καλή κατάσταση. Δυστυχώς έχασε και φέτος κάποιους βαθμούς στην έδρα του, διαφορετικά θα ήταν τώρα τουλάχιστον δεύτερος. Ο Παναιτωλικός βέβαια παίζει χωρίς άγχος το παιχνίδι αυτό. Και αν χάσει δεν χάνεται. Ο ΟΦΗ έχει πιο πολύ άγχος, γιατί πρέπει να κερδίσει το ματς έστω και με μισό μηδέν. Στο παιχνίδι αυτό μετράει μόνο το αποτέλεσμα. Τίποτε άλλο» τόνισε αρχικά ο Βλάχος για το προσεχές ντέρμπι με τον Παναιτωλικό στο Ηράκλειο.

Στη συνέχεια ερωτηθείς για τον Νίκο Αναστόπουλο απάντησε: «Φέτος βλέπω μια διαφορετική ομάδα σε σχέση με πέρσι. Ο Αναστόπουλος είναι γνώστης της Β’ Εθνικής, ντοπάρει τους παίκτες, η ομάδα έχει περισσότερο πάθος και είναι πιο αποφασιστική. Στοχεύει στο αποτέλεσμα και εμένα με βρίσκει σύμφωνο αυτό. Εχω μιλήσει μαζί του γιατί τον ξέρω πολλά χρόνια και ήμασταν αντίπαλοι στα γήπεδα. Πρέπει να καταλάβουμε κάτι. Σε αυτήν την κατηγορία, ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Μετράει το αποτέλεσμα. Μετράει η ουσία γιατί η ομάδα πρέπει να βγεί οπωσδήποτε στην Σούπερ Λίγκ. Τι να το κάνουμε το θέαμα; Η άνοδος μας ενδιαφέρει με κάθε τρόπο σε τούτη τη φάση. Τίποτε άλλο. Έχω πολύ θετική εικόνα για τον Αναστόπουλο. Δεν μπορεί να κάνει και θαύματα. Είδα ότι οι μεταγραφές του Ιανουαρίου έχουν δέσει πολύ την ομάδα. Και νομίζω ότι και η προσθήκη του Καμπάνταη είναι σημαντική, γιατί η ομάδα χρειαζόταν ένα  καλό παίκτη στην επίθεση. Δεν μπορείς να αλλάζεις και προπονητές κάθε χρόνο. Και ειδικά σε μια καθοριστική χρονική στιγμή. Ας αφήσουμε τον Αναστόπουλο και πιστεύω ότι θα τα καταφέρει».

Όσο για τη σημασία που παίζει μια δυνατή έδρα επεσήμανε: «Έπαιξα πολλά χρόνια στον ΟΦΗ. Στα 7 χρόνια στον ΟΦΗ  είχαμε μόνο 9 ήττες σε περίπου 130 παιχνίδια που δώσαμε στην Α’ Εθνική. Καταλαβαίνεις τι ομάδα είχαμε. Στο «Γεντί Κουλέ» η καλή ομάδα του ΟΦΗ δεν χάνει με τίποτε. Αυτό πιστεύω ακόμα και αν πάμε στα μπαράζ. Δεν πίστευα ότι πέρσι ο ΟΦΗ δεν θα έβγαινε. Έχασε αυτό το παιχνίδι με τον Πανσερραικό στην έδρα του και τελικά έχασε την κατηγορία. Αυτό ήταν το παιχνίδι που του κόστισε τελικά την άνοδο. Αν είχε κερδίσει αυτό το παιχνίδι είχε τελειώσει. Επαναλαμβάνω ότι αν ο ΟΦΗ είναι αυτός που είναι στο «Γεντί Κουλέ», θα πάρει αυτό που θέλει. Για αυτό και ο κόσμος πρέπει να είναι προσεκτικός, γιατί η έδρα είναι καθοριστικός παράγοντας».

Σχολιάζοντας την εικόνα του πρωταθλήματος της Football League τόνισε: «Τα Γιάννενα είχαν μια σταθερή πορεία και είναι δίκαια στην πρώτη θέση. Ο ΟΦΗ έκανε μια κοιλιά όταν είχε πλησιάσει στην κορυφή και του κόστισε. Έτσι πήρε την βαθμολογική διαφορά ο Παναιτωλικός και ο ΟΦΗ κυνηγάει από τότε. Ο Λεβαδειακός είχε μεταπτώσεις. Είναι όμως μια υπολογίσιμη ομάδα. Πιο πολύ φοβάμαι αν τελικά ο ΟΦΗ πάει στα μπαράζ, τα Τρίκαλα. Πιο πολύ  και  από τον Λεβαδειακό. Ο Λεβαδειακός έχει δύναμη εξωαγωνιστική, αλλά τα Τρίκαλα βλέπω ότι σαν ομάδα έχουν μεγαλύτερο ενθουσιασμό και δίψα για την άνοδο, γιατί  έχουν να ανέβουν πολλά χρόνια στην Α’ Εθνική. Και είναι και αυτή η ομάδα ιστορική με κόσμο».

Επίσης, μιλώντας για την προσπάθεια του Νίκου Μαχλά υπογράμμισε: «Χαίρομαι που πρωτοστάτησε ο Νίκος σε αυτήν την προσπάθεια μαζί με τον Γιάννη Κουράκη. Βλέπω ότι προσπαθεί πολύ. Όταν προσπαθείς κάνεις και λάθη. Αν εξαιρέσουμε κάποιους παράγοντες είναι μόνος του. Μετά τη απομάκρυνση  της οικογένειας Βαρδινογιάννη, για την οποία  σε κάποια πράγματα δεν με βρίσκει σύμφωνο  με τον τρόπο που έγινε, έπρεπε να βρεθεί μια λύση. Η απώλεια του Θόδωρα ήταν μεγάλη για τον ΟΦΗ. Παρ’ όλα αυτά και με τα προβλήματα που έχουν προκύψει, ο ΟΦΗ είμαι μαγαζί γωνία. Πάντα υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι να βοηθήσουν».



Αυστραλία: Εκτός κινδύνου ο 21χρονος ποδοσφαιριστής που κατέρρευσε στην προπόνηση
Αυστραλία: Εκτός κινδύνου ο 21χρονος ποδοσφαιριστής που κατέρρευσε στην προπόνηση
Super League: Ο Πορτογάλος Νογκέιρα ορίστηκε διαιτητής στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Super League: Ο Πορτογάλος Νογκέιρα ορίστηκε διαιτητής στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού: Έρχονται ισχυρές βροχές, χιόνια και πτώση της θερμοκρασίας
Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού: Έρχονται ισχυρές βροχές, χιόνια και πτώση της θερμοκρασίας
Σοκ για την Πάουλα Μπαντόσα: Ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά της Σαμπαλένκα (vid)
Σοκ για την Πάουλα Μπαντόσα: Ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά της Σαμπαλένκα (vid)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved