«Δεν φοβόμαστε τίποτα»

«Δεν φοβόμαστε τίποτα»

Αισιόδοξος ότι ο Πιερικός μπορεί να εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία χωρίς την διαδικασία των πλέι άουτ εμφανίστηκε κατά την παρουσίασή του την Δευτέρα ο νέος τεχνικός της ομάδας, Σούλης Παπαδόπουλος.

Ο έμπειρος τεχνικός, που συμφώνησε την Κυριακή να επιστρέψει για την τρίτη θητεία του στην Κατερίνη, έκανε την Δευτέρα την πρώτη προπόνηση, ενώ το ντεμπούτο θα γίνει στον κρίσιμο εντός έδρας αγώνα με τα Τρίκαλα. Ο Σούλης Παπαδόπουλος, που φέτος δούλεψε σε Διαγόρα και Βέροια, ρίχνει ήδη το βάρος στην ανόρθωση της ψυχολογίας, ενόψει της δύσκολης συνέχειας, πριν ακολουθήσουν οι αγωνιστικές «πινελιές» και βελτιώσεις. Ο προπονητής των μελανόλευκων θα έχει ξανά στην διάθεσή του τους Γκουγκουλιά, Χατζή και Δήμου, που εξέτισαν τις ποινές τους, αμφίβολος είναι ο Πουλάκος, ενώ ένα εικοσαήμερο εκτός δράσης θα μείνει ο Βασίλης Κωνσταντινίδης, λόγω διαστρέμματος.

Όσο για την παρουσίαση στα τοπικά ΜΜΕ της Πιερίας, ο Σούλης Παπαδόπουλος τόνισε αρχικά: «Πέρυσι τέτοιο καιρό μιλούσαμε για τα πλέι οφ και διεκδικούσαμε την άνοδο στη Super League, δυστυχώς φέτος όμως θα πρέπει να αποφύγουμε τα πλέι άουτ. Δεν κοιτάω πίσω και δε σκέφτομαι τι έχει συμβεί και τι δεν έχει συμβεί καθώς η πραγματικότητα είναι ότι όλοι πρέπει να βοηθήσουμε τον Πιερικό, περισσότερο εγώ και οι παίκτες, και βέβαια η διοίκηση και ο κόσμος για να βγει η ομάδα από τη δύσκολη κατάσταση. Τα πράγματα είναι δύσκολα, σε αντίθεση με την περυσινή και προπερυσινή χρονιά.Νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε και θα πάμε πολύ καλά. Χαίρομαι που είναι για τρίτη φορά στον Πιερικό, και αυτό φανερώνει ότι τόσο οι μεγαλομέτοχοι, αλλά και ο κόσμος, με σέβονται σαν άνθρωπο και επαγγελματία. Θα μπορούσα να κρατήσω εγωισμούς σε σχέση με τον τρόπο που έφυγα αλλά κατάλαβα αμέσως ότι με θέλανε γιατί με εκτιμάνε και σαν άνθρωπο. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να κάνω περήφανους τους κ. Ντούμο και Ελευθεριάδη και βέβαια τον κόσμο του Πιερικού».

«Όπως την πρώτη χρονιά»

Για να συνεχίσει ο Παπαδόπουλος: «Ο καιρός που έχω μπροστά μου είναι λίγος, ενώ δεν υπάρχει και το περιθώριο του Ιανουαρίου να διορθωθούν κάποια πράγματα. Η τωρινή συγκυρία μου θυμίζει την πρώτη χρονιά που είχα έλθει, καθώς και τότε είχαμε επτά παιχνίδια και έπρεπε να κάνουμε πολλές νίκες για να αποφύγουμε το μοιραίο, πράγμα που καταφέραμε. Ελπίζω και φέτος να τα καταφέρουμε. Το ποδόσφαιρο περνάει δύσκολες στιγμές αλλά ο Πιερικός είναι από τις ομάδες που είναι πολύ υγιείς. Θα κοιτάξουμε να βοηθήσουμε την ομάδα, αρχής γενομένης από τον αγώνα με τα Τρίκαλα. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα, καθώς παίζουμε εντός με ομάδες που κυνηγούν τα πλέι οφ (Τρίκαλα, Λεβαδειακό, Δόξα Δράμας, ΟΦΗ) και εκτός με ομάδες που παλεύουν για να αποφύγουν τα πλέι άουτ (Θρασύβουλο, Εθνικό Αστέρα, Πανθρακικό). Χάσαμε την ευκαιρία να ξεφύγουμε κερδίζοντας Καλλιθέα, Ιωνικό και Διαγόρα, όμως τώρα κοιτάμε πως θα κερδίσουμε τα Τρίκαλα που είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα. Δε φοβόμαστε όμως τίποτε, πάμε να κερδίσουμε».

Όσον για την διάρκεια της συμφωνίας; «Και πέρυσι που έφυγα είχα συμβόλαιο αλλά δεν "έκατσα" πάνω σε αυτό. Όταν με πήραν τηλέφωνο και με ρώτησαν αν μπορώ να βοηθήσω την ομάδα δε σκέφτηκα τη χρονική διάρκεια. Και δυόμιση χρόνια να ζητούσα, θα συμφωνούσαν, όμως είμαι άνθρωπος που αν δω ότι κάτι πρέπει να αλλάξει, φεύγω χωρίς να υπολογίζω συμβόλαια».
Τέλος ο Ζουγγουρίδης

Εξάλλου, παρελθόν από τον Πιερικό αποτελεί ο γυμναστής, Σταύρος Ζουγγουρίδης, με τον Γιώργο Μαυρομουστακίδη, που δούλεψε και παλιά με τον Σούλη Παπαδόπουλο, να είναι σε πρώτη φάση γυμναστής. Πάντως, πιθανότατα θα επιλεγεί τελικά ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, που πάντως δύσκολα θα εγκατασταθεί άμεσα στην Κατερίνη, λόγω υποχρεώσεων στην Αθήνα. Στο πόστο του γυμναστή τερματοφυλάκων παραμένει ο Αντώνης Παπαδημητρίου.



Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved