«Ανήκει στον Μπούρμπο»

«Ανήκει στον Μπούρμπο»

Το εγκώμιο του συμπαίκτη του Χρήστου Μπούρμπου έπλεξε ο Φώτης Παπουλής φέρνοντας και πάλι πίσω στο μυαλό του τη φάση του μοναδικού τέρματος που σημείωσε ο ίδιος με τον Εθνικό Αστέρα την Κυριακή στο «Γεντί Κουλέ».

«Όλη η προσπάθεια είναι του Μπούρμπου και το μεγαλύτερο μέρος του γκολ του ανήκει» δήλωσε με αφοπλιστική ειλικρίνεια στη συνέντευξη που παραχώρησε στο www.onsports.gr o «χρυσός» σκόρερ του ΟΦΗ και συνέχισε: «Το περίμενα ότι θα κερδίσει τη μπάλα και θα προλάβει να τη γυρίσει προς εμένα. Όποιος ξέρει τον Μπούρμπο γνωρίζει ότι κυνηγάει κάθε φάση. Εγώ από την πλευρά μου γύρισα το σώμα μου, σούταρα προς την εστία και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα».

Ο Φώτης Παπουλής κόντρα στους Καισαριανιώτες πέτυχε το πρώτο του γκολ με την ασπρόμαυρη φανέλα και χάρισε τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του. Που όμως αφιερώνει το τέρμα ο 26χρονος μεσοεπιθετικός ο οποίος το πανηγύρισε έντονα, δείχνοντας με το δάχτυλό του κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο στην εξέδρα; «Το αφιερώνω στους δικούς μου ανθρώπους, στην οικογένειά μου, στη γυναίκα μου αλλά και σ’ όλους τους ανθρώπους του ΟΦΗ. Όλοι μαζί παλεύουμε και ξεπερνάμε τις δυσκολίες». Για την τελευταία δύσκολη επικράτηση του κρητικού συγκροτήματος σχολίασε: «Όσες ομάδες έρχονται εδώ μέσα στο Ηράκλειο κλείνονται, κάτι που είδαμε και από τον Εθνικό Αστέρα. Όταν έντεκα ποδοσφαιριστές είναι πίσω από το κέντρο πόσο καλή μπάλα να παίξεις και πόσο να δημιουργήσεις; Όσο περνούσε ο χρόνος υπήρχαν και καθυστερήσεις από τον αντίπαλο αλλά τέλος καλό, όλα καλά».

«Τελικός με Παναιτωλικό»

Ο ίδιος –όπως και άπαντες στο στρατόπεδο του Ηρακλειλωτικου συλλόγου- έχουν στρέψει την προσοχή τους στο μεγάλο ντέρμπι με τον Πανατωλικό το προσεχές Σάββατο (26/03, 15.00) στο «Γεντί Κουλέ». Όλοι γνωρίζουμε ότι έχουμε έναν τελικό μπροστά μας τον οποίο αν κερδίσουμε τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα και πιο εύκολα για μας. Μειώνοντας στους πέντε βαθμούς τη διαφορά μας από τον αντίπαλό μας είναι λογικό μετά το άγχος να κυνηγάει τον Παναιτωλικό ο οποίος εκτός της δική μας έχει να περάσει και από άλλες δύσκολες έδρες» υποστήριξε ο «χρυσός» σκόρερ του ΟΦΗ απέναντι στους Καισαριανιώτες.

«Πάθος, ψυχή θέληση τα στοιχεία της νίκης»

Ποιά στοιχεία όμως πρέπει να έχει ο ΟΦΗ για να πάρει το παιχνίδι με τους Αγρινιώτες; «Σ’ ένα ντέρμπι τα πάντα κρίνονται στο πάθος, στην ψυχή και στην περίσσια θέληση για τη νίκη. Μεγάλο πλεονέκτημα για μας αποτελεί το «Γεντί Κουλέ» όπου με τους φιλάθλους στο πλευρό μας έχουμε το πάνω χέρι» επισήμανε ο 26χρονος μεσοεπιθετικός

«Καθοριστικό ρόλο ο κόσμος»

Πόσο όμως βοηθάει τον ίδιο και τους συμπαίκτες του η παρουσία των οπαδών; «Ο κόσμος παίζει καθοριστικό ρόλο στα εντός έδρας –και όχι μόνο- παιχνίδια του ΟΦΗ χωρίς να υπερβάλλω σ’ αυτό που λέω. Ξέρει πότε θα μας βοηθήσει, δεν μας αγχώνει και μας ανεβάζει ψυχολογικά. Τον θέλουμε πάντα δίπλα μας και κοντά μας».

Ηράκλειο:Τάσος Βαρδάκης



Ψυχολογική τόνωση από Δημήτρη Γιαννακόπουλο
Ψυχολογική τόνωση από Δημήτρη Γιαννακόπουλο
Παναθηναϊκός AKTOR: «Μάρτυρες "καταδρομικής επιχείρησης" εποχής Μπερτομέου - Δείξτε σεβασμό»
Παναθηναϊκός AKTOR: «Μάρτυρες "καταδρομικής επιχείρησης" εποχής Μπερτομέου - Δείξτε σεβασμό»
Conference League, Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Με φιλοξενούμενους οπαδούς οι ημιτελικοί
Conference League, Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Με φιλοξενούμενους οπαδούς οι ημιτελικοί
Αγορές με ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα για το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
Αγορές με ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα για το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved