«Σκόνταψε» στην ποιότητα…

«Σκόνταψε» στην ποιότητα…

Δύσβατα μονοπάτια καλείται να διαβεί η Ηλιούπολη, προκειμένου να ψάξει την παραμονή της στη Football League, μετά την ήττα που γνώρισε στο γήπεδό της από τον Λεβαδειακό, με σκορ 4-2.

Οι «κυανέρυθροι», δεν κατάφεραν να σταθούν στις απαιτήσεις ενός παιχνιδιού, με αντίπαλο της δυναμικότητας που διαθέτει η ομάδα της Βοιωτίας, με αποτέλεσμα να χάσουν πολύτιμο έδαφος στην προσπάθεια που κάνουν, για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Από την άλλη πλευρά, το συγκρότημα του Γιάννη Παπακώστα, θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για να διεκδικήσει την άνοδό της στη Super League, μέσα από τη διαδικασία των play off.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Ηλιούπολη να αναλαμβάνει την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς ωστόσο να είναι απειλητική. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο, ο Λεβαδειακός ισορρόπησε το ματς, κάνοντας αισθητή την παρουσία του στην εστία του Μάραμα στο 11΄, όταν ο Ναπολεόνι, από θέση πλάγια μέσα στην περιοχή έκανε το σουτ, στέλνοντας την μπάλα άουτ.
Οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι έβγαιναν στην αντεπίθεση σε κάθε ευκαιρία, έφτασαν κοντά στο γκολ στο 20΄.
Ο Ναπολέονι από το ύψος του πέναλτι έκανε το σουτ, αποκρούοντας σωτήρια ο Μάραμα. Στην επαναφορά, ο Μπάρκογλου, έκανε νέο σουτ, στέλνοντας την μπάλα πάνω στο σώμα του Μπέριου.

Στην αμέσως επόμενη φάση, η Ηλούπολη άνοιξε το σκορ. Ο Λεοντίου εκτέλεσε φάουλ από τη δεξιά πλευρά, στο ύψος της μεγάλης περιοχής, και ο Λαμπρόπουλος με κεφαλιά, πέτυχε το 1-0.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Λεβαδειακός δέχθηκε νέα ψυχρολουσία, όταν ο Ηλιόπουλος αφύλακτος μέσα στη μικρή περιοχή, διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων.


Ο Λεβαδειακός, ο οποίος δικαιούνταν τουλάχιστον ένα γκολ, κατάφερε να μειώσει στο 43΄με το πέναλτι που κέρδισε ο Ναπολεόνι σε ανατροπή του από το Νικολόπουλο και εκτέλεσε εύστοχα ο Μπάρκογλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Λεβαδειακός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι ασκώντας πίεση στην εστία των γηπεδούχων.

Στο 46΄ο Μπάρκογλου έφτασε κοντά στο 2-2, αλλά λίγο πριν σουτάρει από το  ύψος του πέναλτι, η μπάλα απομακρύνθηκε σε κόρνερ.

Οι  φιλοξενούμενοι, είχαν και δεύτερη ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 56΄ με τον Ναπολεόνι, ο οποίος έκανε το σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή, στέλνοντας την μπάλα άουτ. Η ισοφάριση (2-2), ήρθε τελικά στο 61΄ με αυτογκόλ του Νικολόπουλου, μετά από παράλληλη πάσα του Ναπολεόνι, ως απόρροια της εδαφικής υπεροχής της ομάδας από τη Λειβαδιά.

Οι «πράσινοι» συνέχισαν να πιέζουν την Ηλιούπολη, η οποία δεν μπορούσε να κρατήσει την μπάλα και κατάφεραν να κάνουν την ολική ανατροπή στο 73΄, όταν ο Ναπολεόνι πέτυχε το 3-2, μετά από συνδυασμένη ενέργεια του Μπάρκογλου με τον Ζουρούδη.

H υπεροχή του Λεβαδειακού επισφραγίστηκε στο 90΄, με το γκολ του Ζουρούδη, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

H νίκη των Βοιωτών, κρίνεται απόλυτα δίκαιη, αφού είχε την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα – ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο – ανέτρεψε το σε βάρος της 2-0, δείχνοντας, ότι δίκαια βρίσκεται στο γκρουπ των ομάδων που διεκδικούν την άνοδο.

Ζήστε λεπτό προς λεπτό τον αγώνα πατώντας ΕΔΩ



Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved