Εντυπωσιακή… Βέροια στο «Ελ Πάσο»!

Εντυπωσιακή… Βέροια στο «Ελ Πάσο»!

Η Καλλιθέα ηττήθηκε από την Βέροια με σκορ 2-4 μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι στο πλαίσιο της 27ης Αγωνιστικής της Football League.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ωστόσο η Καλλιθέα ισορρόπησε άμεσα. Το παιχνίδι ήταν δυνατό και από τις δύο πλευρές στο ξεκίνημα δίνοντας στο ματς έναν αρκετά καλό ρυθμό με τη μπάλα να πηγαίνει από τη μία περιοχή στην άλλη.


Ο Παπαναστασίου έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία για την Καλλιθέα να ανοίξει το σκορ στο 14’ όμως το πλασέ που επιχείρησε πέρασε λίγο άουτ από την εστία του Καντιμοίρη. Σε ένα σημείο που οι γηπεδούχοι πίεζαν για να ανοίξουν το σκορ η Βέροια προηγήθηκε στο 20’ με τον Καλτσά να κάνει το 0-1 με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή. Η φάση ξεκίνησε από εκπληκτική ενέργεια του Κάλι από τα δεξιά που πέρασε όποιον βρήκε και τη κατάλληλη στιγμή έδωσε τη μπάλα στον ξεμαρκάριστο Καλτσά που δε δυσκολεύτηκε να πλασάρει εύστοχα.


Σαν να μην έφτανε αυτό για την ομάδα της Καλλιθέας, οι παίκτες της Βέροιας διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 23’ με τον Μπλαζέφσκι να γίνεται αποδέκτης της μπάλας μέσα στη μεγάλη περιοχή πλασάροντας ιδανικά τον Μανιάτη. Η απάντηση των γηπεδούχων όμως ήρθε άμεσα με τον Καλτσά να σκοράρει με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος στο 27΄’.


Η λήξη του πρώτου ημιχρόνου βρήκε τους «κυανέρυθρους» να προηγούνται με σκορ 1-2 μετά από ένα ημίχρονο που τα είχα όλα.

Στους ίδιους καλούς ρυθμούς ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο με την Καλλιθέα να ψάχνει το γκολ της ισοφάρισης. Ο Πινδώνης το έκανε πράξη στο 50’ φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια όμως η Βέροια ξαναπήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 52’ μετά από αυτογκόλ του Τζωρμπατζάκη με κεφαλιά. Το γκολ προήλθε από εκτέλεση φάουλ του Ριμπέριο από τα αριστερά με τον Τζωρμπατζάκη στη προσπάθειά του να απομακρύνει να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.


Στο 59’ ο Μπλαζέφσκι μετά από αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων πήρε τη μπάλα και με δυνατό σουτ έκανε το 2-4 για την ομάδα του δίνοντας διαφορά δύο τερμάτων και πάλι στη Βέροια.


Η Καλλιθέα προσπάθησε να αντιδράσει όμως δεν κατάφερε κάτι θετικό. Τα χειρότερα ήρθαν όταν στο 85’ έμεινε με 10 παίκτες καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Φουντουκίδης.


Η Βέροια θα μπορούσε να είχε αυξήσει ακόμα περισσότερο το δείκτη του σκορ αν είχε αξιοποιήσει κάποιες καλές ευκαιρίες της τόσο με τον Κουτσοσπύρο όσο και με τον Σαϊτιώτη.



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved