«Θα μας βρείτε απέναντι σας»!

«Θα μας βρείτε απέναντι σας»!

Ανακοίνωση... απάντηση στις κατηγορίες των οργανωμένων οπαδών της ομάδας, εξέδωσε η ΠΑΕ Ιωνικός.

Το επίσημο κλαμπ των οργανωμένων του Ιωνικού, «Rangers Club», εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας κατηγορούσε τους ιθύνοντες του συλλόγου της Νίκαιας πως κρατάνε τον κόσμο μακριά από την αγαπημένη τους ομάδα,  για να πάρουν την επίσημη απάντηση της ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ιωνικός:

«Σχετικά με την ανακοίνωση των "RANGERS" στο επίσημο σάιτ τους, έχουμε να ανακοινώσουμε τα εξής: Η συγκομιδή των τελευταίων τεσσάρων αγωνιστικών στεναχώρησε πολλούς, με πρώτους τους κύριους του συνδέσμου οι οποίοι κάνουν πολιτική του...αέρα. Ενημερώνουμε το φίλαθλο υγιή κόσμο του Ιωνικού ότι οι πόρτες θα παραμείνουν κλειστές. Οι κάτοχοι διαρκείας θα καλεστούν να παραδώσουν τις κάρτες τους τέλος της χρονιάς, ώστε να λάβουν το αντίστοιχο αντίτιμο των αγωνιστικών που δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν λόγω υπαιτιότητας της ΠΑΕ. Οι 20 ιντερνετικοί-χούλιγκανς που παρασύρουν το λαό του Ιωνικού έχουν καταγγελθεί επίσημα. Η οποιαδήποτε ενέργεια που ζημιώνει το σύλλογο οικονομικά όπως στα παιχνίδια Παναιτωλικού και Τρικάλων θα μας βρίσκει απέναντι τους! Αν έχουν λύσεις να μας τις πουν.
Οι κύριοι αυτοί το καλό που έχουν να κάνουν είναι να καθίσουν σπίτι τους, διότι φέτος μόνο μας χρέωσαν! Δεν τους αναγνωρίζουμε και δεν θέλουμε καμία σχέση μαζί τους. Είναι αυτοί που διώξανε τον κόσμο από το γήπεδο. Είναι αυτοί που επιθυμούν να κάνουν την ΠΑΕ "μαγαζάκι" τους. Το μόνο που κατάφεραν είναι να μας βρουν απέναντι τους, οι αρμόδιες αρχές είναι ενημερωμένες και το μόνο που δεν επιθυμούμε είναι η διαστρέβλωση της αλήθειας. Δύο αγωνιστικές στο μπάσκετ στοιχήσανε την άνοδο, ελπίζουμε ότι οι δύο δικές μας να μην δημιουργήσουν άλλα θέματα διότι το μόνο μέλημα τους εκτός και εντός έδρας είναι πως θα μπουν τσάμπα να δούνε τον Ιωνικό. Είναι οι γνωστοί φωνακλάδες-προπονητές της εξέδρας!
Έχει ενημερωθεί ο αθλητικός Εισαγγελέας, άρα η πρόκληση τους στον κόσμο της ομάδας σε ένα παιχνίδι "κεκλεισμένων των θυρών" είναι άνευ προηγουμένου μόνο και μόνο για να δημιουργήσουν πρόβλημα στην ομάδα που...αγαπούν. Ίσως να τους στεναχώρησε και η πρόκριση του Ατρόμητου στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας, ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Ατρόμητο και στον Γιώργο Σπανό που προέρχεται από τα "σπλάχνα" της ομάδας μας σαν οπαδός»

Και η ανακοίνωση των «RANGERS»:

Όλοι στο γήπεδο με τον ΠΑΣ

«Τρεις μήνες συμπληρώνονται σε λίγο από τότε που οι "μεγαλοεπενδυτές" έκλεισαν τις πόρτες στον κόσμο. Τρεις μήνες αλωνίζουν στο σπίτι μας, κρατώντας εμάς έξω. Μέχρι εδώ! Τέσσερις αγώνες θα δώσει ο Ιωνικός γηπεδούχος μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος, τέσσερις φορές θα είμαστε όλοι έξω από το γήπεδο. Την Δευτέρα με τον ΠΑΣ Γιάννενα είναι η αρχή. Όλοι στις 5 στη Νεάπολη».



Πινγκ Πονγκ: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιστημονική ημερίδα της Τ.Ε. ΕΦΟΕπΑ στην Πάτρα
Πινγκ Πονγκ: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιστημονική ημερίδα της Τ.Ε. ΕΦΟΕπΑ στην Πάτρα
Αθλητισμός: Ξεκίνησαν οι εγγραφές των ερασιτεχνικών σωματείων στο νέο περιβάλλον του e-kouros
Αθλητισμός: Ξεκίνησαν οι εγγραφές των ερασιτεχνικών σωματείων στο νέο περιβάλλον του e-kouros
Ιππασία: Ο Τουλούπης στον Τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου!
Ιππασία: Ο Τουλούπης στον Τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου!
Γουέστ Χαμ: Θέλει «βόμβα» με Μουρίνιο
Γουέστ Χαμ: Θέλει «βόμβα» με Μουρίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved