Ετοιμοπόλεμος ο Καμπάνταης

Ετοιμοπόλεμος ο Καμπάνταης

Με τον Λεωνίδα Καμπάνταη να μπαίνει την Παρασκευή στο κανονικό πρόγραμμα και να τίθεται στη διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για το Κυριακάτικο (20/03, 15.00) παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα.

Το πρόσωπο του αγώνα για την κρητική ομάδα στη Δράμα ξεπέρασε το αιμάτωμα στη γάμπα και είναι πλέον μάχιμος για την Κυριακάτικη αναμέτρηση. Από κει και πέρα ο «Αλενατόρε» μπορεί να υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες του Ζέλικο Κάλαϊτζιτς με τον Σέρβο μέσο να επιστρέφει ύστερα από δύο αγωνιστικές τιμωρίας.

Στον αντίποδα θ’ απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Άρης Γαλανόπουλος, Ανέστης Αγρίτης και οι τραυματίες Μηνάς Πίτσος (θλάση στο γαστροκνήμιο), Παναγιώτης Ζορμπάς (ενοχλήσεις στους κοιλιακούς). Ο Αγρίτης ταλαιπωρείται παράλληλα από μία ίωση και δεν πήρε μέρος στην προπόνηση της Παρασκευής ενώ ατομικό πρόγραμμα αυξάνοντας την ένταση αυτού ακολούθησαν οι Πίτσος και Ζορμπάς.

Η ενδεκάδα

Σχετικά με τις σκέψεις του «Αναστό» για την ενδεκάδα ο Βεζυρίδης θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια με τον Κιάσσο στο δεξί άκρο της άμυνας, τον Μπουλούτ στο αριστερό και τους Μπερτίν – Γεωργίου στόπερ. Κάλαϊτζιτς – Βερόν θα είναι οι δύο αμυντικοί μέσοι έχοντας μπροστά τους τον Ρούσεφ που θα έχει ελεύθερο ρόλο.

Όσον αφορά την επιθετική τριπλέτα στο 4-3-3 αυτή θ’ αποτελείται από τους Καμπάνταη (κορυφή), Παπουλή (δεξιά), Γιακούμπου ή Τάντιτς (αριστερά). Υπάρχει και η περίπτωση ο Παπουλής να παίξει αριστερά και ο Γιακούμπου δεξιά.

Έμφαση στο σκοράρισμα

Η προπόνηση της Παρασκευής αφιερώθηκε σε ασκήσεις με μπάλα και ασκήσεις τακτικής. Στο πρώτο μέρος ο Αναστόπουλος χώρισε τους παίκτες του σε δύο ομάδες που έπρεπε να σκοράρουν σε τέσσερα μικρά τέρματα.

Στην προαναφερόμενη άσκηση ο έμπειρος τεχνικός ζητούσε από τους παίκτες του να έχουν γρήγορη κινήσεις, σίγουρες πάσες και να προσπαθούν να σκοράρουν το δυνατόν περισσότερες φορές καθώς στη Δράμα χάθηκαν πάρα πολλές κλασικές ευκαιρίες. Το δεύτερο μέρος της προπόνησης περιλάμβανε δίτερμα με τερματοφύλακες.

Το τελευταίο μέρος της προπόνησης αφιερώθηκε στις στημένες φάσεις. Ατομική προπόνηση με τον Κώστα Χανιωτάκη, έκαναν οι τερματοφύλακες. Οι «ασπρόμαυροι» ολοκληρώνουν το Σάββατο την προετοιμασία τους με την τελευταία προπόνηση που θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί. Μετά το τέλος αυτής θ’ ανακοινωθεί η αποστολή που θ’ αποσυρθεί το βράδυ στο ξενοδοχείο.

Ηράκλειο: Τάσος Βαρδάκης



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved