«Διαθέτει ομάδα Σούπερ Λιγκ»

«Διαθέτει ομάδα Σούπερ Λιγκ»

Δηλώσεις στο ραδιόφωνο Athletic Radio 104,2 της Κρήτης έκανε ο προπονητής του Εθνικού Αστέρα, Νίκος Παντέλης, με αφορμή τον Κυριακάτικο (20/3) αγώνα που θα δώσει η  ομάδας του στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ.

Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», χαρακτήρισε τον ΟΦΗ, «ομάδα Σούπερ Λιγκ», τονίζοντας ότι δεν υπάρχουν περιθώρια, για άλλες βαθμολογικές αποώλειες.

Ο Νίκος Παντέλης, για τον αγώνα με τον ΟΦΗ, είπε: «Εμείς ψάχνουμε βαθμούς οπωσδήποτε γιατί είμαστε σε πολύ δύσκολη θέση. Δεν έχουμε το περιθώριο για να διαλέγουμε παιχνίδια. Έχουμε ένα συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού. Όπως παίζουμε εντός έδρας, παίζουμε εκτός έδρας. Δεν αλλάζει κάτι ανάλογα με τον αντίπαλο. Σίγουρα, όταν παίζεις στο «Γεντί Κουλέ» πρέπει να προσέχεις την άμυνα σου όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα παίξουμε με 10 παίκτες μέσα στην περιοχή. Εμείς θα έρθουμε να παίξουμε με αντίπαλο τον ΟΦΗ, μια ομάδα που έχει καλούς παίκτες, καλό προπονητή, διαθέτει ομάδα Σούπερ Λιγκ και θα διεκδικήσουμε ότι μπορούμε».

Ο προπονητής της Καισαριανιώτικης ομάδας, ερωτηθείς για την απουσία του Νίκου Αναστόπουλου, τόνισε: «Θεωρώ ότι δεν παίζει καθοριστικό ρόλο η απουσία ενός προπονητή στον πάγκο από την στιγμή που η ομάδα είναι δουλεμένη όλη την εβδομάδα. Σίγουρα για την ομάδα του ΟΦΗ, το καλύτερο θα ήταν να έχει τον προπονητή της στον πάγκο του όμως όταν ξεκινάει το παιχνίδι, τότε τον κυρίαρχο ρόλο έχουν οι ποδοσφαιριστές».

Ο Νίκος Παντέλης, σχολιάζοντας το παιχνίδι της ομάδας του Ηρακλείου με τον Παναιτωλικό, είπε:
«Θεωρώ ότι το γκολ είναι 100% λανθασμένη υπόδειξη του διαιτητή και του βοηθού του. Ο Μπενίσκος τραβάει τον παίκτη του Παναιτωλικού πριν εκτελεστεί το κόρνερ. Τέτοιες φάσεις γίνονται κατά κόρον μέσα στις περιοχές. Αν σφύριζαν οι διαιτητές κάθε φάση, τότε θα δίνονταν 10 πέναλτι σε κάθε παιχνίδι. Είναι καταφανέστατο φάουλ γιατί ο Ετζεγκουέλε βγάζει από την πορεία του τον Παριανό που είναι στο πρώτο δοκάρι και μου κάνει εντύπωση που ο βοηθός δεν σηκώνει την σημαία. Οι βοηθοί δεν είναι για να δίνουν κόρνερ και αράουτ αλλά για να παίρνουν αποφάσεις σε τέτοιες φάσεις. Ένας καλός διαιτητής δεν δίνει το κόρνερ που δεν υπήρχε καν.Στα τελευταία παιχνίδια ο Παναιτωλικός έχει ένα στυλ παιχνιδιού, πρώτα – πρώτα να μην δεχτεί γκολ. Έχει αμυντικούς προσανατολισμούς και επειδή έχω δει αρκετές φορές τον Παναιτωλικό, ξεκινάει πάντα ώστε να μην δεχτεί γκολ. Η διαφορά με τον ΟΦΗ έχει να κάνει με το γεγονός ότι ξεκινάει για να βάλει γκολ».

Καταλήγοντας, ο προπονητής του Εθνικού Αστέρα, αναφέρθηκε στις παραμέτρους που θα καθορίσουν την άνοδο:  «Θα παίξει σημαντικό ρόλο το μεταξύ τους παιχνίδι και ο ΟΦΗ θα πρέπει να έχει όσο το δυνατόν μικρότερη απώλεια μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας. Είναι δύσκολο να καλυφθεί η διαφορά των 8 βαθμών. Όταν λέμε ότι πρέπει ο Παναιτωλικός να κάνει απώλειες, εξυπακούεται ότι στο μεταξύ τους παιχνίδι θα πρέπει να το κερδίσει ο ΟΦΗ».



Σαββατοκύριακο με μεγάλα παιχνίδια, αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Σαββατοκύριακο με μεγάλα παιχνίδια, αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Basketball Champions League: Στο Βελιγράδι για το... όνειρο το Περιστέρι – Το πρόγραμμα του Final 4
Basketball Champions League: Στο Βελιγράδι για το... όνειρο το Περιστέρι – Το πρόγραμμα του Final 4
Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved