«Μπορούμε την τρίτη θέση»

«Μπορούμε την τρίτη θέση»

Την πίστη του ότι τα Τρίκαλα μπορούνε να πάρουν την άνοδο, τόνισε με δηλώσεις του ο Γιώργος Βαζάκας.

Ο προπονητής της ομάδας, με δηλώσεις του στον «FM 100» τόνισε ότι αρκετές ομάδες ζηλεύουν την ομάδα του και προσπαθούν να της κόψουν βαθμούς, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Αχιλλέα Μπέο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τα αγωνιστικά προβλήματα ενόψει του αγώνα στον Εύοσμο:

«Τα προβλήματα τα ξέρετε είναι αυτά των Χρήστου και Μίνγκα ενώ πρέπει να οριστικοποιήσουμε την κατάσταση του Μπαλού που μπήκε στο πρόγραμμα αλλά θα κάνει μια ακτινογραφία την Δευτέρα για να δούμε αν μπορεί η δεν μπορεί. Εμφανίστηκε ένα μικρό πρόβλημα με τον Κοντογουλίδη απο ένα χτύπημα πίσω από το γόνατο αλλά πιστεύω ότι θα το ξεπεράσουμε. Όταν δηλώνουμε τους τιμωρημένους πάντα έχουμε την λύση και για αυτό δηλώνουμε τους παίκτες στα συγκριμένα παιχνίδια. . Το ξέρετε πολύ καλά ότι έχουμε 22 παίκτες, με όλους δουλεύω και είναι όλοι έτοιμοι να διεκδικήσουν την θέση και όλοι έχουν αποδείξει ότι μπορούν να παίζουν αλλά δυστυχώς για μένα το πρόβλημα είναι ότι παίζουν έντεκα. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Αυτό το παιχνίδι έχει ένα ακόμη μείον για τους φιλοξενουμένους γιατί το γήπεδο είναι πολύ στενό και η μεγάλη περιοχή του ΑΟΤ με την σέντρα είναι πολύ κοντά. Δεν ευνοεί γρήγορες ομάδες. Ξέρουμε ότι είναι μια ομάδα που παλεύει για την σωτηρία με έμπειρους παίκτες. Δεν είναι στην πολύ καλή κατάσταση. Όλοι θέλουν να κόψουν την πορεία των Τρικάλων. Είναι ένα δεύτερο ντεσαβαντάζ για εμάς. Πιστεύω ότι το ματς θα κριθεί στην άμυνα που θα εφαρμόσουμε. Να μην δεχτούμε γκολ μέχρι το 60 και από κει και πέρα θα το πάρουμε. Δεν κάνουμε τίποτα στην τύχη. Παρακολούθησα τις αδυναμίες της και τα θετικά της στοιχεία. Τα 15 πρώτα λεπτά είναι πολύ δυνατή. Πρέπει σε αυτά τα λεπτά να επιβληθούμε στον αντίπαλο και επειδή σαν ομάδα έχουμε διάρκεια, πιστεύω ότι η ομάδα είναι σε θέση να πάρει το αποτέλεσμα».

Για το υπόλοιπο της σεζόν:

«Να μην ανησυχεί ο κόσμος. Υπολείπονται 8 παιχνίδια. Ο στόχος ο δικός μας είναι να φτάσουμε πιο ψηλά, αν μπορέσουμε. Έχουμε πιο δύσκολα παιχνίδια από τον ΟΦΗ αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίζουμε μέσα - έξω και να πλασαριστούμε στην 3η θέση . Όταν φτάσουμε στα play off η ομάδα θα είναι έτοιμη να κάνει την υπέρβαση. Είναι πολύ μακρύς ο χρόνος για να μιλήσουμε για τότε και εύχομαι να μην έχουμε τραυματισμούς αλλιώς το πρόγραμμα που έχω βάλει είναι να ξετιμωρηθούν όλοι οι παίκτες και αυτοί με λίγο χρόνο συμμετοχής να πάρουν ματς και να είναι έτοιμοι να προσφέρουν στην ομάδα ανά πάσα στιγμή καθώς το υλικό το δικό μας είναι συγκεκριμένο. Τους αντιπάλους τους ξέρω πάρα πολύ καλά. Δεν νομίζω ότι μπορεί να αλλάξει η κατάσταση αυτή τη στιγμή. Δεν βλέπω να αλλάζει το σκηνικό αφού ο Πανθρακικός και η Δράμα είναι πίσω από τον Διαγόρα, την ομάδα με τα πιο πολλά προβλήματα και θα γίνει αυτό μόνο αν δεν μπορέσει να πάρει αδειόδοτηση. Εμείς είμαστε έτοιμη ομάδα να αντιμετωπίσουμε τον οποιοδήποτε».

Για τον Βούζα και τον Λεβαδειακό:

«Δεν είμαι υπέρ της αλλαγής προπονητών. Δεν μπορώ να πω ότι χάρηκα που έφυγε ο Βούζας. Απλούστατα είναι ένα μάθημα πολλές φορές για εμάς τους προπονητές ότι η έπαρση και η αλαζονεία κάποια στιγμή πληρώνεται. Αλλά πέρα από την αντιπαλότητα δεν χαίρομαι και στεναχωρήθηκα που έφυγε. Όσο αφορά την πρόσληψη του Παπακώστα μπορώ να πω ότι είναι από τους πολύ έμπειρους προπονητές. Η διάρκεια θα δείξει».

Για τα προβλήματα ομάδων με τις αδειοδοτήσεις:

«Το πρόβλημα για τον ΟΦΗ είναι ξεκάθαρο και είναι σοβαρό και το ξέρουν οι πάντες. Για να μπορέσει να πάρει αδεοιοδότηση πρέπει να υπάρχει υπουργική απόφαση αλλιώς δεν μπορεί . Για μένα πρέπει να τηρηθούν οι νόμοι. Αν έχεις τα απαραίτητα προσόντα πρέπει να προχωρήσεις. Δεν είναι το θέμα να πάρεις την αδειόδητηση για το πρόβλημα θα υπάρχει και την επόμενη χρονιά. Πρέπει ξεκάθαρα όλες οι ομάδες που έχουν προβλήματα να φύγουν ώστε να γίνει ένα τίμιο πρωτάθλημα και να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο».

Για τον Αχιλλέα Μπέο:

«Έχει άποψη για μένα γιατί συνεργαστήκαμε για ένα χρόνο. Ναι μεν είναι ιδιόρρυθμος αλλά ξέρει καλά το ποδόσφαιρο».



Γκάφα ολκής από οπαδούς της Μπαρτσελόνα - Επιτέθηκαν στο πούλμαν της ομάδας τους (vid)
Γκάφα ολκής από οπαδούς της Μπαρτσελόνα - Επιτέθηκαν στο πούλμαν της ομάδας τους (vid)
Σαρωτική η Μακάμπι Τελ Αβίβ κόντρα στην Μπασκόνια - Αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα playoffs
Σαρωτική η Μακάμπι Τελ Αβίβ κόντρα στην Μπασκόνια - Αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα playoffs
Τσέλσι: Η black list της διοίκησης - Στην έξοδο 11 παίκτες
Τσέλσι: Η black list της διοίκησης - Στην έξοδο 11 παίκτες
Στέφανος Τσιτσιπάς: Ήττα στο διπλό της Βαρκελώνης - Την Τετάρτη αντιμετωπίζει τον Όφνερ
Στέφανος Τσιτσιπάς: Ήττα στο διπλό της Βαρκελώνης - Την Τετάρτη αντιμετωπίζει τον Όφνερ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved