Κέρκυρα: Πήρε Ναγιάρ

Κέρκυρα: Πήρε Ναγιάρ

Διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Αργεντινό άσο, Σεμπάστιαν Ναγιάρ, υπέγραψε η ΠΑΕ Κέρκυρα όπως ανακοίνωσε το Σάββατο (27/07) το απόγευμα.

Η ανακοίνωση:

«H ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή, Sebastián Ricardo Nayar. Η συμφωνία είναι διάρκειας δύο ετών».

Στην ιστοσελίδα των «Φαιάκων» αναρτήθηκε και βιογραφικό του ποδοσφαιριστή:

Ο Nayar γεννήθηκε στις 10/5/1988 στο Μπουένος Άιρες και αναδείχτηκε στους «μικρούς» της Μπόκα Τζούνιορς. Το 2008, επί Κάρλος Ίσκια, προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, παίζοντας βασικός και σ’ ένα ματς (2-1, 17/5/2008) με την Ρασίνγκ, για το Clausura.

Η επόμενη σεζόν (2009-’10) και μετά από ένα άκαρπο ενδιαφέρον της ολλανδικής, Αλκμάαρ, τον βρήκε στον Primera Division, με τα χρώματα της Ρεκρεατίβο Ουέλβα. Σ’ ένα χρονικό σημείο όπου η αξία του υπολογιζόταν στο 1 εκατομμύριο δολάρια και πολλοί έσπευδαν να μιλήσουν για... έναν άλλο Γκάγκο.

Λόγω, ωστόσο, μιας δικαστικής μάχης με τον Μπόκα, με αφορμή τη μετακίνησή του, άργησε να παίξει, όταν μπήκε, η Ουέλβα είχε αρχίσει να παίρνει την... κατιούσα κι έτσι, μέχρι τα τέλη του 2009, που έμεινε στην Ανδαλουσία, αρκέστηκε σε μόλις 14 αγώνες.

Συνέχισε, το 2010, σε Κολομβία (Ντεπορτίβο Κάλι) και Μεξικό (Ατλάντε) και την τελευταία διετία, για οικογενειακούς, κυρίως, λόγους, επέλεξε να αγωνιστεί στην πατρίδα του, την Αργεντινή (Αλντοσίβι, 11/0) και την Ισπανία, όπου διέμενε η σύζυγός και ο γιος του. Πρώτα, στην Οριχουέλα της Β’ (7/0) και, από τον περασμένο Ιανουάριο, στην Σαν Ρόκε Ντε Λέπε (Γ’, 12/1), απ’ όπου και τον Ιούνιο έμεινε ελεύθερος.

Έχει ύψος 1,89 μ. και αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής.



Ο ΠΑΟΚ σήκωσε την «κούπα» στο «γήπεδο» του Novasports!
Ο ΠΑΟΚ σήκωσε την «κούπα» στο «γήπεδο» του Novasports!
Ιστιοπλοΐα: Φινάλε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula Kite του Ιέρ
Ιστιοπλοΐα: Φινάλε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula Kite του Ιέρ
Τένις: Πτώση για Τσιτσιπά
Τένις: Πτώση για Τσιτσιπά
Κηφισιά: Τέλος ο Μπράτσος
Κηφισιά: Τέλος ο Μπράτσος
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved