Παναιτωλικός: Οι οπαδοί επέλεξαν τη νέα εμφάνιση

Παναιτωλικός: Οι οπαδοί επέλεξαν τη νέα εμφάνιση

Με την μπλε εμφάνιση με τις κίτρινες ρίγες θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Παναιτωλικός.

Οι Αγρινιώτες… έτρεξαν διαγωνισμό με τη συμμετοχή των οπαδών, προκειμένου να αποφασίσουν για την εμφάνιση που θα ήθελαν να έχει η ομάδα τους στο νέο πρωτάθλημα της Super League και όπως αναδείχθηκε από την ψηφοφορία… νικήτρια ήταν η μπλε εμφάνιση με τις ρίγες, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα.

fanelaPanetolikosΑναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Μετά από ψηφοφορία στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 5.500 φίλοι του Παναιτωλικού, επιλέχθηκε η φανέλα με την οποία θ’ αγωνίζεται η ομάδα μας στα εντός έδρας παιχνίδια της την αγωνιστική περίοδο 2013-2014. Το 73% των συμμετεχόντων στην ψηφοφορία επέλεξαν την μπλε εμφάνιση με τις ρίγες».

Ανακοίνωσε συμφωνία με UMBRO

Μάλιστα, η ΠΑΕ της Αιτωλοακαρνανίας ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με την εταιρία αθλητικού ιματισμού «UMBRO». Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την UMBRO, παγκόσμιο ηγέτη στο ποδοσφαιρικό στερέωμα και αγαπημένη αθλητική επιλογή μερικών από τα μεγαλύτερα football clubs και εθνικές ομάδες διεθνώς.

Η UMBRO, μέσω της Body Art A.E, επίσημου αντιπροσώπου της για την Ελληνική αγορά, αποτελεί πλέον Επίσημο Χορηγό της Ποδοσφαιρικής Ομάδας του Παναιτωλικού για τη σεζόν 2013-14 υποστηρίζοντας έτσι έμπρακτα και δυναμικά την επάνοδο της στην Super League και της εύχεται καλή και υγιή αγωνιστική χρονιά γεμάτη νίκες!

Οι φιλοδοξίες της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ που γιορτάζει με τον καλύτερο τρόπο τη συμπλήρωση 87 χρόνων από την ίδρυση της, βρήκαν στο “πρόσωπο” της UMBRO τον καλύτερο συνεργάτη:

Η UMBRO ανέπτυξε για τον Παναιτωλικό μια ολοκαίνουργια, ειδικά σχεδιασμένη για την ομάδα του Αγρινίου, εμφάνιση, πάντοτε με την μοναδική λειτουργικότητα και την υψηλή ποιότητα που χαρακτηρίζει κάθε δημιουργία του διάσημου brand από την Αγγλία. Έτσι, ο Παναιτωλικός γίνεται και επισήμως μέλος της οικογένειας που μέλη της έχουν υπάρξει μερικά από τα πλέον «τρανταχτά» ονόματα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου και τα οποία εμπιστεύθηκαν την UMBRO για τις ανάγκες τους (Manchester City – Athletico Bilbao – Εθνική Αγγλίας κ.α.).

H UMBRO ευχαριστεί την ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ για την εμπιστοσύνη της και υπόσχεται να αποτελέσει σταθερό αρωγό των προσπαθειών της ομάδας για μια εντυπωσιακή πορεία στις νέες αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Η συνεργασία της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ και της UMBRO αποτελεί μια ισχυρή “προσθήκη” στην επιστροφή της ομάδας στην Superleague και υπογράφει τη θέληση διοίκησης & παικτών για ακόμη καλύτερες εμφανίσεις και επιδόσεις στη νέα σεζόν, με την υπογραφή του πιο σύγχρονου ποδοσφαιρικού εξοπλισμού ένδυσης/υπόδησης».



Λουίς Ενρίκε: «Η ομάδα μου είναι θαρραλέα, να μην δούμε την πίεση ως απειλή»
Λουίς Ενρίκε: «Η ομάδα μου είναι θαρραλέα, να μην δούμε την πίεση ως απειλή»
Πόλο: Στα ημιτελικά ο Εθνικός, 11-10 τη Γλυφάδα σε ματς - θρίλερ
Πόλο: Στα ημιτελικά ο Εθνικός, 11-10 τη Γλυφάδα σε ματς - θρίλερ
Champions League: Ο Βινίσιους κράτησε όρθια τη Ρεάλ στο Μόναχο!
Champions League: Ο Βινίσιους κράτησε όρθια τη Ρεάλ στο Μόναχο!
Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα 80-82 (71-71 κ.α.): Ο Πάρκερ τον… ξέρανε στην εκπνοή
Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα 80-82 (71-71 κ.α.): Ο Πάρκερ τον… ξέρανε στην εκπνοή
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved