«Στόχος τα play off»

«Στόχος τα play off»

Μοναδικός στόχος της Δόξα Δράμας αποτελεί η είσοδος στα play off, σύμφωνα με τον Γιώργο Σιάκκα.

Ο Σιάκκας που αγωνίζεται στην Δόξα Δράμας με τη μορφή δανεισμού από τον Εργοτέλη, μίλησε στον «Κρήτη Σπορ Fm 87,6» και τόνισε ότι ο ΟΦΗ ήταν η καλύτερη ομάδα που πέρασε από την Δράμα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Εργοτέλη όπου ανήκει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την Δόξα Δράμας:

«Στη Δράμα είναι αρκετά καλά τα πράγματα και ήρθα και για να βοηθήσω, αλλά και να βοηθηθώ, ώστε να γυρίσω καλύτερος στον Εργοτέλη. Στην ομάδα με δέχθηκαν με πολύ ζεστό τρόπο και προσαρμόστηκα εύκολα. Δεν έχουμε όμως καλό αγωνιστικό πρόσωπο, αλλά μπορούμε να διεκδικήσουμε κάτι στα επόμενα παιχνίδια αν δείξουμε καλύτερη αγωνιστική εικόνα. Έχει ακόμα αρκετές αγωνιστικές το πρωτάθλημα, αλλά θα πρέπει να κάνουμε μια μεγάλη νίκη για να πάρουμε και ψυχολογία. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι όμως στο στόχο μας που είναι η είσοδός μας στα play offs μπορούμε να τα καταφέρουμε. Θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και το έχουμε κάνει σε πολλά παιχνίδια με εξαίρεση τον αγώνα με τον ΟΦΗ που δεν ήμασταν καλοί».

Για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ:

«Ο ΟΦΗ ήταν πολύ καλός, έπαιξε πάρα πολύ καλά, όμως και εμείς δεν ήμασταν έτσι όπως έπρεπε σε ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι. Θέλαμε τη νίκη και για τους βαθμούς και για την ψυχολογία, αλλά δεν ήμασταν έτσι όπως έπρεπε. Ξέρω τι ομάδα είναι ο ΟΦΗ, τον έχω δει σε πολλά παιχνίδια και τον περίμενα να είναι τόσο καλός. Δεν με εξέπληξε η καλή του εμφάνιση. Έκανε το καθήκον του, ήρθε και κέρδισε, από εκεί και πέρα οι άνθρωποι που είναι στην ομάδα ξέρουν και τα θετικά και τα αρνητικά του και πιστεύω να τα διορθώσουν και να πετύχει η ομάδα το στόχο της».

Για τους πρωτοπόρους της Football League:

«Πιστεύω ότι η καλύτερη ομάδα που πέρασε από τη Δράμα ήταν ο ΟΦΗ, έπαιξε πολύ καλύτερα και από τον ΠΑΣ και από τον Παναιτωλικό. Και δεν το λέω επειδή μιλάω στην Κρήτη και έχω σχέσεις με το νησί, αλλά γιατί έτσι είναι. Έχει μείνει όμως 8 βαθμούς πίσω και θα πρέπει να κάνει το απόλυτο για να μπορέσει να καλύψει τη διαφορά που υπάρχει. Έδειξε όμως ότι μπορεί να το κάνει και να τα καταφέρει».

Για τον Εργοτέλη:

«Ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα, τώρα όμως στα τελευταία παιχνίδια και με τα δύσκολα ντέρμπι που είχε δεν πήρε κάτι. Με τον Ατρόμητο δεν ήταν κακός, είχε όμως άγχος και κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Έχει ακόμα 4 αγωνιστικές και δεν πιστεύω σε καμιά περίπτωση ότι θα κινδυνεύσει. Θα πρέπει όμως να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς για να πάρει τη θέση που θέλει όσο πιο ψηλά γίνεται στη Super League, κάτι που είναι ο στόχος όλων στην ομάδα».



ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
Το «Ζάρι» challenge της Μαρίνας Σάττι στο ΟΠΑΠ Game Time
Το «Ζάρι» challenge της Μαρίνας Σάττι στο ΟΠΑΠ Game Time
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/04) - Πού θα δείτε ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Super League, Euroleague
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/04) - Πού θα δείτε ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Super League, Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR: Να το κάνει όπως το 2009
Παναθηναϊκός AKTOR: Να το κάνει όπως το 2009
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved