Εκρηκτική νίκη ανόδου ο Παναιτωλικός!

Εκρηκτική νίκη ανόδου ο Παναιτωλικός!

Τις βάσεις για την επιστροφή του στη Super League έβαλε ο Παναιτωλικός, που επικράτησε 2-1 του Ολυμπιακού Βόλου, σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι.

Το ντέρμπι σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του Καρρά στην προθέρμανση, αλλά κατά τη διάρκεια του αγώνα, οι Αγρινιώτες ήταν καλύτεροι και πήραν το σπουδαίο «τρίποντο» που τους βάζει σε θέση οδηγού στα πλέι οφ. Ο Μπελόν στο πρώτο λεπτό και ο Σφακιανάκης στο 40’ πέτυχαν τα γκολ του Παναιτωλικού, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου κατάφερε μόνο να μειώσει σε 2-1 στο 69’ χάρη σε γκολ του Μπρέσκα.

Με 50 λεπτά καθυστέρηση μπήκαν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων στο γήπεδο να ξεκινήσει το παιχνίδι, με τα νεύρα να είναι τεταμένα. Ο τραυματισμός του Σταμάτη Καρρά από κροτίδα κατά την προθέρμανση των δύο ομάδων προκάλεσε την καθυστέρηση, αλλά και μια σειρά διαβουλεύσεων για το αν θα πρέπει να γίνει ο αγώνας. Ο Ολυμπιακός Βόλου ζήτησε την εκκένωση του γηπέδου, αλλά ο διαιτητής Σέζος δεν συμφώνησε. Πάντως οι «ερυθρόλευκοι» έδωσαν τη συγκατάθεσή τους να ξεκινήσει το παιχνίδι, που ήταν και πάγια θέση των ανθρώπων του Παναιτωλικού.

Ετσι, οι δύο ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και 38 δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα ο Μπελόν με δυνατό σουτ έκανε το 1-0, διώχνοντας το άγχος από τα πόδια των συμπαικτών του. Οι Βολιώτες προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά οι αμυντικοί των γηπεδούχων καθάρισαν κάποιες επικίνδυνες καταστάσεις. Μετά το 10λεπτο ο ρυθμός έπεσε, με τους παίκτες του Παναιτωλικού να έχουν την κατοχή της μπάλας. Στο 39’ κεφαλιά του Καμαρά έδιωξε σε κόρνερ ο Γκίτκος, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Σίσιτς εκτέλεσε το κόρνερ και ο Σφακιανάκης με κεφαλιά έγραψε το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός μπήκε με διάθεση να σκοράρει για να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι και μετά το πρώτο δεκάλεπτο, άρχισε να πιέζει. Ο Παναιτωλικός παραχώρησε χώρο στον αντίπαλο και κυνήγησε τις αντεπιθέσεις. Στο 69’ ο Μπρέσκα βρέθηκε σε θέση βολής και το σουτ του βρήκε στο αριστερό δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα του Τακίδη, μειώνοντας σε 2-1. Βέβαια, στο ριπλέι φαίνεται πως ο Σλοβάκος είναι οφσάιντ. Ο Παναιτωλικός χειρίστηκε έξυπνα το παιχνίδι στη συνέχεια και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Ολυμπιακό Βόλου. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Τζούνιορ.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Τακίδης, Μπακάκης, Ιωάννου, Κούσας, Δάρλας, Τζούνιορ, Σφακιανάκης, Σίσιτς, Μπελόν (90’ Μουμίν), Καμαρά (90+1’ Αραμπατζής), Κουτσοσπύρος (71’ Φαβάλι)

Ολυμπιακός Βόλου (Γιώργος Βαζάκας): Γκίτκος, Σολάκης, Πινδώνης, Γκότοβος, Παλαιολόγος, Μπολάτι (52’ Μπρέσκα), Τσιάτσιος, Πετκάκης (46’ Γόγολος), Ολίσε (55’ Καπετάνος), Στογιάνοφ, Γιενγκά



Γκουαρντιόλα: «Η μοίρα στα χέρια μας»
Γκουαρντιόλα: «Η μοίρα στα χέρια μας»
Euro 2024: Έτσι θα πάνε στα τελικά Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία
Euro 2024: Έτσι θα πάνε στα τελικά Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία
Αποδέχτηκε την πρόταση του Κοτς και αναλαμβάνει διοικητικό ρόλο στην Φενέρ ο Ατζούν
Αποδέχτηκε την πρόταση του Κοτς και αναλαμβάνει διοικητικό ρόλο στην Φενέρ ο Ατζούν
Το «El Clasico» Άρης – ΠΑΟΚ κρίνει το πρωτάθλημα και είναι στη Nova!
Το «El Clasico» Άρης – ΠΑΟΚ κρίνει το πρωτάθλημα και είναι στη Nova!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved