«Μόνος στόχος η άνοδος»

«Μόνος στόχος η άνοδος»

Ο Ανέστης Αγρίτης υποστήριξε ότι στόχος όλων στον ΟΦΗ είναι η απευθείας άνοδο στην Super League παρά τις δυσκολίες.

Ο επιθετικός των Κρητικών, πρώτος σκόρερ της ομάδας φέτος με 8 τέρματα, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Athletic Radio» και τόνισε ότι… «αν δεν μας κυνηγούσαν τόσο πολύ πέρσι, τώρα η ομάδα θα ήταν Super League. Δε μας άφησαν δυστυχώς να ανέβουμε», μεταξύ άλλων.

«Αν δεν πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να πετύχουμε τον στόχο της ανόδου, δεν θα βρισκόμασταν εδώ. Μοναδικός στόχος είναι αυτός και αισθανόμαστε σίγουροι ότι του χρόνου η ομάδα θα βρίσκεται στην Super League», είπε αναφορικά με το πόσο εύκολος είναι ο στόχος του ΟΦΗ.

Στη συνέχεια, ο Ανέστης Αγρίτης επισήμανε: «Νομίζω ότι ο κόσμος καταλαβαίνει. Όλοι γνωρίζουμε ποια είναι τα προβλήματα αυτής της ομάδας όμως αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους απαρτίζουν αυτήν την ομάδα γιατί πασχίζουν όλοι για να πάει η ομάδα εκεί που αξίζει. Δεν υπάρχει γυρισμός. Πρέπει να πάει εκεί όχι μόνο γιατί αξίζει αλλά γιατί πρέπει να βρίσκεται στην Super League. Δεν γίνεται να παίζει ο ΟΦΗ σε αυτά τα γήπεδα. Όλοι οι παίκτες που είναι στον ΟΦΗ είναι παίκτες μεγαλύτερης κατηγορίας».

Ενώ για τη σχέση του με τον κόσμο τόνισε: «Ο κόσμος βλέπει την προσπάθεια μας και ανταποκρίνεται σε αυτήν. Όλοι αγαπάμε τον ΟΦΗ, ακόμα και αν δεν είμαστε από εδώ. Ακούγαμε για τον ΟΦΗ όμως όταν ήρθαμε εδώ καταλάβαμε τι σημαίνει ο ΟΦΗ και δεθήκαμε με αυτήν την ομάδα».

Σε ότι αφορά τη μάχη της ανόδου, συμπλήρωσε: «Έχουν μείνει οκτώ αγωνιστικές. Εμείς βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και αυτό φαίνεται από όλους. Ο Παναιτωλικός στα τελευταία παιχνίδια είναι πολύ τυχερός και δεν μας δίνει το δικαίωμα να φτάσουμε πιο κοντά. Πιστεύω ότι μετά το μεταξύ μας παιχνίδι, θα τους πλησιάσουμε και θα προσπαθήσουμε να τους φτάσουμε. Αλλά ακόμα και στα μπαράζ να πάμε, εμείς πιστεύουμε σε εμάς ότι μπορούμε να πετύχουμε την άνοδο».

Σε ερώτηση για το παιχνίδι στη Δράμα, απάντησε: «Όντως δεν έχουμε κάνει καλύτερο ποδόσφαιρο τα δύο τελευταία χρόνια. Η εμφάνιση μας ήταν καταπληκτική, όλοι οι παίκτες που βρίσκονται στον ΟΦΗ είναι επιπέδου Σούπερ Λιγκ και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που ο κόσμος ευχαριστήθηκε το ποδόσφαιρο και χάρηκε με τη νίκη μας».

Τέλος, για το αν θα παραμείνει στον ΟΦΗ, υπογράμμισε: «Αν θέλω να μείνω στον ΟΦΗ; Δεν υπάρχει συζήτηση. Όλοι το γνωρίζουν ότι θέλω να μείνω στην ομάδα. Και το καλοκαίρι θα μπορούσα να φύγω όμως ούτε καν το συζήτησα. Μακάρι να πετύχει η ομάδα τον στόχο της, να πάρει την άνοδο και θα συνεχίσουμε μαζί».



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved