«Θέατρο του παραλόγου»

«Θέατρο του παραλόγου»

Επιστολή διαμαρτυρίας προς την Ένωσης Β’ και Γ’ Εθνικής κατηγορίας, έστειλε η ΠΑΕ Καλλιθέα, μιλώντας για μεγάλο σκάνδαλο, από ομάδες που παρουσιάζουν μηδενικές εκκαθαρίσεις σε αγώνες της Football League.

Στην επιστολή, που υπογράφεται από τον μεγαλομέτοχο των «γαλάζιων», Νίκο Σαλευρή, γίνεται λόγος για τον αγώνα του Εθνικού με την Καλλιθέα, που ενώ αρχικά είχε ανακοινωθεί πως δεν θα υπήρχαν θεατές, λόγω χρεών των Πειραιωτών, διατέθηκαν εισιτήρια, αλλά οι «κυανόλευκοι» παρουσίασαν μηδενική εκκαθάριση.

Παράλληλα, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καλλιθέα, αναφέρει πως θα προχωρήσει σε καταγγελίες, προκειμένου οι Αρχές να προχωρήσουν σε έρευνα. Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Προς τα μέλη του ΔΣ της Ένωσης Β’, Γ’ Εθνικής Κατηγορίας

Κύριοι,
Εδώ και 45 χρόνια είμαι μάχιμος στον επαγγελματικό στίβο της ζωής στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης και 30 και πλέον χρόνια ασχολούμαι με τον χώρο του αθλητισμού και ειδικότερα του ποδοσφαίρου. Σε όλο αυτό το διάστημα τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, προσπάθησα να είμαι συνεπής με τις οικονομικές μου υποχρεώσεις προς τους δημόσιους φορείς, αλλά και προς τρίτους. Και αυτό γιατί είμαι λάτρης της ισονομίας και της ίσης μεταχείρισης, κανόνες που έχει θεσμοθετηθεί να διέπουν το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Τις τελευταίες ημέρες με λύπη μου διαπιστώνω ότι η ισονομία στον χώρο μας δεν ισχύει και βλέπω παράγοντες του ποδοσφαίρου να καταστρατηγούν προκλητικά τους κανόνες λειτουργίας των θεσμών. Τον τελευταίο καιρό παρακολουθούμε όλοι ένα θέατρο του παραλόγου.

Ποδοσφαιρικοί αγώνες που έχουν ορισθεί να διεξαχθούν χωρίς την παρουσία φιλάθλων βλέπουμε να γίνονται με φιλάθλους, να διατίθενται εισιτήρια, να συντάσσονται όμως για τους αγώνες αυτούς μηδενικές εκκαθαρίσεις και με τον τρόπο αυτό να εξαπατώνται ομάδες, να χρησιμοποιούνται υπάλληλοι της Football League με αποτέλεσμα να παραβιάζεται ο νόμος και ουδείς να ενδιαφέρεται γι’ αυτό το μεγάλο σκάνδαλο.

Ο αγώνας της Καλλιθέας με τον Εθνικό στο γήπεδο του Ελληνικού εντάσσεται σ’ αυτήν ακριβώς την περίπτωση. Όχι μόνο ουδείς μας ενημέρωσε ότι ο αγώνας αυτός θα διεξαγόταν χωρίς την παρουσία φιλάθλων αλλά επιπρόσθετα η γηπεδούχος ομάδας διέθετε στους φιλάθλους εισιτήρια. Επιστέγασμα όλων αυτών υπήρξε η σύνταξη μηδενικών οικονομικών καταστάσεων.

Και το ακόμα πιο θλιβερό είναι, ομάδες που δεν έχουν τη δυνατότητα να πάρουν φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, την ίδια ακριβώς περίοδο, να προσκομίζουν φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες και να εκδίδονται Δελτία ποδοσφαιριστών χωρίς κανείς να ερευνά πως επιτυγχάνεται το ακατόρθωτο.

Κύριοι, ο λόγος της διαμαρτυρίας μου είναι αυτονόητος: βλέπουμε να επιβραβεύονται οι επιεικώς ασυνεπείς και να τιμωρούνται οι συνεπείς. Η ΠΑΕ Καλλιθέα μακριά από οργανωμένα συμφέροντα και κυκλώματα, καλεί τις αρχές να ερευνήσουν αυτά που σήμερα συμβαίνουν στη Football League.

Σας ενημερώνω ότι η ΠΑΕ Καλλιθέα θα προχωρήσει σε σχετικές καταγγελίες και θα αξιώσει από τις Αρχές να λάβουν όλα τα αναγκαία μέτρα ώστε να τηρηθεί επιτέλους η νομιμότητα. Ήρθε η ώρα όλοι να πάρουν θέση. Ν’ αποδείξουν εμπράκτως εάν διασφαλίζουν ένα υγιές και ισότιμο πρωτάθλημα ή εάν υποθάλπουν παράνομες συμπεριφορές.

Με εκτίμηση, Νίκος Σαλευρής»



Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved