«Στόχος το 8 στα 8»

«Στόχος το 8 στα 8»

Ο Κώστας Χανιωτάκης τόνισε πως μοναδικός στόχος του ΟΦΗ είναι να κάνει οκτώ νίκες στις ισάριθμες αγωνιστικές που απομένουν.

Με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Athletic Radio 104,2» ο προπονητής τερματοφυλάκων του ΟΦΗ αναφέρθηκε στη συνέχεια του πρωταθλήματος και στην προσπάθεια της ομάδας να κατακτήσει μια από τις δυο θέσεις που οδηγούν στην απευθείας άνοδο στη Super League.
Επίσης, σχολίασε το ματς του Παναιτωλικού με τον Εθνικό Αστέρα, αλλά και την εμφάνιση του ΟΦΗ στην αναμέτρηση με τη Δόξα στη Δράμας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος: «Εμείς πρέπει να κοιτάζουμε μπροστά και να σκεφτόμαστε πως θα κερδίζουμε εμείς. Είναι οκτώ παιχνίδια και εμείς ως ΟΦΗ έχουμε την υποχρέωση να τα κερδίσουμε όλα. Αν καταφέρουμε να πάρουμε μια από τις δύο θέσεις για την απευθείας άνοδο τότε καλώς. Σε διαφορετική περίπτωση, τον ξέρουμε τον δρόμο».

Για την επικράτηση του Παναιτωλικού επί του Εθνικού Αστέρα: «Σίγουρα περιμέναμε ένα στραβοπάτημα όμως από εκεί και πέρα δεν είναι η πρώτη φορά που κερδίζει ο Παναιτωλικός στο 90’. Επειδή παρακολούθησα το παιχνίδι, η αλήθεια είναι ότι το κυνήγησε το παιχνίδι και προσπάθησε να σκοράρει με πιο οργανωμένο τρόπο. Πιστεύω ότι η βαθμολογική διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων δεν αντικατοπτρίζει και την αγωνιστική αξία τους».

Για το προσεχές ματς του ΟΦΗ με την ομάδα της Καισαριανής: «Πιστεύω ότι θα δούμε ένα διαφορετικό παιχνίδι από τον Εθνικό Αστέρα και χρειάζεται κίνηση ώστε να ανοίξουμε την αντίπαλη άμυνα και να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ που πάντα βοηθάει. Έχουμε τους παίκτες για να το πετύχουμε αυτό και σιγά – σιγά η ομάδα «δένει» και αυτό φαίνεται από τις εμφανίσεις της ομάδας».

Για την εικόνα του ΟΦΗ στο ματς με τη Δόξα Δράμας: «Πιστεύω ότι ήταν η πιο πειστική εμφάνιση που έχω δει τον τελευταίο καιρό, όχι μόνο από εμάς αλλά και γενικά στην κατηγορία. Θεωρώ πως είναι από τις καλύτερες εμφανίσεις που έχουμε τα δύο τελευταία χρόνια. Ωστόσο αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα».

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος: «Η σκέψη όλων είναι στο πως θα κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Ο ΟΦΗ είναι η μεγαλύτερη ομάδα της κατηγορίας και πρέπει να προσπαθεί για να κερδίζει όλα τα παιχνίδια. Όμως πρέπει να βλέπουμε και την πραγματικότητα και η πραγματικότητα λέει ότι είμαστε 8 βαθμούς πίσω. Ο πρώτος στόχος είναι να κερδίζουμε εμείς όλα τα παιχνίδια και θα τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε την δεύτερη θέση».

Για την βαθμολογική διαφορά από τον Παναιτωλικό: «Πιστεύω ότι οι διαφορές μας με τον Παναιτωλικό δεν είναι τέτοιες που αντικατοπτρίζουν την βαθμολογική διαφορά. Χάσαμε βαθμούς σε παιχνίδια εκτός έδρας που έπρεπε να τα κερδίσουμε».

Για την υπόθεση με τις κασέτες: «Θέλω να πιστεύω πως αυτό που συμβαίνει στο ποδόσφαιρο, ίσως επειδή θελήσουν να ηρεμήσουν. Όμως και πάλι δεν βλέπω να αλλάζουν τα πράγματα. Και όλα αυτά τα πράγματα μας στενοχωρούν γιατί είμαστε άνθρωποι του ποδοσφαίρου και ασχολούμαστε συνεχώς με το άθλημα».



Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved